זוועה-זוועה-זוועה-המסרים של טוהר

דונלד

New member
לשחר

לא אגיב על העוקצנות האישית ששילחת בעוקצנות חוזרת. אני מניח שזה די קשה להיות מותקף, ומכל כך הרבה כיוונים, כך שזה יכול להוציא ממך איכויות מסוימות באותו רגע. שחר, ידידי האדם, הפוסע במסלול זה על פני האדמה הקשה אם כל כך הרבה תגובות, היו כפי שהיו, אולי כדאי לך לפחות לבדוק את עצמך ? בכנות, לא הזדעזעתי ולא נעו אמות הסיפים כאשר קראתי את התקשור ואת ההגדרות שנתת למושגים שונים. פשוט, התנסיתי בתקשורים שונים ומשונים (אני אדם סקרן ומורכב), של ישויות שונות (סתם מזיקים, שתלטנים, ישויות מנטליות, מורים, ישויות אפלות ממש, מדריכים רוחניים ברמת הארה גבוהה, מסטרים מוארים, מלאכים) אשר התחברו אלי או אל אחרים. עם הזמן הבנתי שהם כולם חלק מהעולם וכולם נבראו ע"י הבורא, ויש סיבה לבריאתם ולהמצאותם. ממה שאני חשתי (ובהחלט יכול להיות שאני טועה) הייתי מציע לך לברר מה קורה. אני מתנצל בפניך אם התקבל אצלך הרושם שהצטרפתי ללינץ´ רבתי שנעשה.אתה יודע איך אנו בני האדם מגיבים בקבוצות. כוונתי הראשונית באה מהמחשבה של להזהיר לא ללכת שולל היות ואני יודע עד כמה הם מתוחכמים, ומה הנזק שהם יכולים לגרום. אני מאחל לך שתקשוריך ומעשיך יהיו למען המטרה הגבוהה שלך, ויקדמו אותך עוד צעד לקראת המהות האלוהית שממנה נוצרת. אני את שלי למדתי (אני מקווה). בברכת דמעות של אהבה דונלד

מעניין.........

לא הרגשתי בדבריו של שחר עוקצנות... אלא ישירות שלא זקוקה למשוא-פנים רונה

kochavit

New member
מאת שי

רציתי לבשר לך שהחודש האחרון היה אחד הפוריים בחיי ובחיי אנשים נוספים, יחד עם זאת היו קשיים שאנחנו לא שבויים בהם

דונלד

New member
מסרים מהאור/מסרים מהאין אור

אביגיל יקרה עברתי על המסר של מי שנקראים טוהר, ובהחלט מנסיוני,אני מצטרף לדעתך ולתחושתך, שאין אלו מסרים מן החלק המואר של היקום. באופן אישי, לא היינו משתמשים במילים שבחרת לתאר את אופי התקשורים. אין בכך ללמד !!! יש בביטויים אלה כדי להפחיד ולהרחיק אדם זה מלהתבונן (או לפחות לשמוע את פסיקתך). חשוב להבין כי ישויות אלה, פועלות על האדם בדרכים מתוחכמות, ותוך כדי התחזות למשהו שהן אינן ! הן יוצרות מניפולציות רגשיות ומנטליות, ומסוגלות-אפילו-תוך כדי התהליך, ללמד את ה"קורבן", דברים כגון: הבנות עמוקות לגבי דרכי היקום, יצירת אור וכיוצא באילו, כלומר ללמד את מה שאנו מיחסים לאור. האדם,ה"קורבן", הופך למעין "שבוי" או מעריץ, ואז כאשר מנגנוני ההגנה כבויים-ישויות אלו מבצעות תפנית חדה ומציעות כל מיני נתיבים לא מוארים-לפסוע בהם. בלי למתוח ביקורת שיפוטית. מובן לנו כי הגבת כפי שהגבת מתוך דבקות פנימית עמוקה לדרך האור. ונטיה קטנטנה לדרמה ! אדם זה וכן כל מי שמשוטט בפורום ראוי כי יבינו לא להגיב בפניקה לנראה ולנשמע מישויות אלה. ולאמר בפשטות:תודה,לא מעונין ! שלום ולא להתראות ! אני בוחר בישויות מוארות מדרגה גבוהה בלבד כמורים שלי ! זהו, מספיק להתעסק בכך. שבת שלום שבת של אור ואהבה מאחלים דונלד ומדריכיו

רונה שואלת

האם "לא" זו הכחשה או הודייה? האם אין זו התנגדות? או ש"לא" זו תגובת קבלה והשלמה בלקסיקון הזה אני שואלת, כדי שאבין את תגובתך כי הרי יש משפט קלישאה מוכר שאומר: "כשבחורה אומרת לא היא מתכוונת לכן הבחורות האלה.... נו באמת.... לא יודעות להחליט........ האם מאחורי ה"לא" קיים צידוק רגשי? או שמא צידוק שכלתני, מתוך כל הידע שרכשת בימי חייך? האם התבוננת וראית מעבר לתשובתך הידועה "לא"? כמה פעמים ביום הלב שלך מתכווץ והמחנק מתפס לגרון? (אף פעם? סבבה אחי....) כמה פעמים ביום רצית להוציא ממך דברים, אך "נזכרת" שהאור והאהבה שביקום מנחים אותך, (כמו את כולנו כי הרי ה"שחור" הוא אשלייה, אופס... הפחד...) ובשמם הרי אתה "מחוייב" להתנהגות נעימה... מתחשבת.. האם חשת איך הגוף מגיב כשאתה עונה "לא" איזה חלק מגיב ומכאיב שם.... שם מסתתר ה"כן" יקירי וזה רק עוד צעד אחד לתוך האש, לתוך האשלייה של הפחד שער לעולם חדש נמצא שם והשערים האלו קיימים כל רגע ורגע, אין שער אחד (היית פעם ב"קניון" וראית כמה חנויות יש שם..... זה אותו הדבר בדיוק) התמודדות עם פחדים, בעיקר עם העמוקים והמודחקים אין היא דבר קל, ומכאן למעשה נובע הפחד מההתמודדות (או בעצם עם חוסר היכולת להתמודד) הפחד, הרי מה "תפקידו", לכסות על הרגש שנמצא מתחתיו אותו רגש שיחזיר אותנו ממש כמו קפיצה בזמן לאותה הנקודה שבו הוא נחסם ע"י הפחד, ואז...... אז החוויה עולה, ניתן לחוש את אותו הרגש צף ועולה על כל כיעורו!!!!!!! ותמיד יש מישהו איתך שעוזר, תמיד (אם רואים אותו או אם לא) אחד הדברים שמקלים על השתחררות מהפחד היא חשיפה, שלך מול עצמך ולאחר מכן, להודות ברגש הנוראי, הוא קיים בך האחר רק מעורר אותו, זה הכל אך אם יקירי, אתה אדם משולל כל פחד אנא ראה בהודעתי זו כמבוטלת כי אחרת טעיתי... או שלא... רונה

דונלד

New member
דונלד עונה

כדי לענות על שאלתך, אתחיל בנושא אחר. והוא מי אני(אני לא רק אישית, אלא כבן אדם). האם יש בי רק טוב ? לא. אינני נקי מפחדים, כעסים, אגו, חסימות וכיו"ב. יש בי הכל. כמו כולנו. השאלה היא הכמויות, היחסיות, ומידת ההשפעה על חיי, על מחשבותי. אינני מושלם, ואינני מתימר להיות מושלם. למרות שאינני מושלם, כשבחורה אומרת לא, אז אני מתיחס לזה כ-לא, ואינני מתיחס לתשובתה כקלישאה ! שוב,הדבר הקל לעשותו, היה לקחת את דבריך, לחוש אותם, להבינם, ואז להעכיר את הכדור למגרשך ! כמו שאת עושה כאן.ברם המשמעות של תגובה כזו היתה בחירה שלי להגיב מהאגו. ואני בוחר להגיב ממקום אחר ! את מבינה למה אני מתכוון ? האגו קיים, הוא מוציא את ראשו מחכך את כפות ידיו,ומתכונן להסתער בתגובה, אני עוצר לשניה מזהה אותו אומר לאגו סטופ ! ומגיב ממקום אחר, מקום פחות דביק ויותר נעים. יותר נעים לי, ויותר נעים לך. אני מציע לך לא לזלזל במי שבוחר כיצד להתנהג, במקום להוציא רעל, בכל פעם שיש אפשרות להוציאו. כמו תכונות רבות, אפשר ללמוד ולרכוש תכונה זו, עד אשר היא הופכת לחלק מן האדם, והיא מגדירה מיהו. זה אחד הדברים שאני מתפעל מהם אצל מדריכי הרוחניים, היכולת להעביר מסר בצורה נקיה לחלוטין ! התפעלתי מכך, ואני מנסה ללמוד ולישם, בחיי איכות זו. ולפעמים אני אפילו מצליח. לעיתים אני חצי מצליח ולעיתים בכלל לא ! עדיין בעיני ,נתפסת יכולת זו כאידיאל נשגב. אגב שמאנים טוענים כי כל אדם,מלבד אלה שהיגיעו להארה שלמה, מחובר או קשור איכשהו לפחות לישות שלילית אחת. אינני יכול לשלול טענה זו, וגם לא היגעתי להארה מלאה. האם יקירה עניתי על שאלותיך ? את חשה כנות או הדחקה בתשובות ?

סבבה, אחי........................

אז הצגת לנו את עיניין השליטה באגו שלך.... לפי דברייך הפחד מסתיר את הכעסים, ורגשות נוספים, הנחשבים ל"לא נעימים" האגו מפעיל את מנגנון הפחד האגו, יש בו תכונת תוקפנות, כדי להגן אבל על מה יקירי.... אולי על הלב אולי לעוד רגשות שיש שם נעימים טובים ותמימים שנותנים דרור ליצר שבהם אם הפחד מגן על הלב מ"תחושות חיצוניות לא נעימות" (כמוני, למשל) אז זה אומר ש...... אין יוצא ואין ניכנס אם אין אפשרות לאפשר לרגש לא נעים פנימה אין אפשרות להוציא רגש נעים החוצה ואני מאמינה שיש בך רק טוב ה"רע" אלו דברים שאספנו בעצמנו שהשאלנו, שמדדנו עליינו כל מיני דברים שהיום הם כבר לא ממש מתאימים ולכן נוצר הכעס הכעס הוא רק תגובה פיזיולוגית לתחושה האמיתית בפנים הוא רגש אמיתי, ויפה כמו שאר הרגשות אך ניתן להתיר אותו מתוכנו תוך כדי מודעות אליו ולא התכחשות אם למדנו לשחק עם שמחה, למה שלא נשחק עפ הכעס בייבי

kochavit

New member
שי עונה(בקרוב אפתח חשבון משלי)

דונלד, חשתי דברים רבים שקראתי את תשובתך לחברתי הטובה, ולא אכחיש, רונית (אפרופו קבוצות) אבל משהו חסר לי אגו, לתפיסתי ולתפיסת ממציא המושג-פרויד(נכון?), הוא האלמנט החשוב באישיות שמאזן בין האיד, מחולל היצרים (טובים כרעים) ובין הסופר-אגו/אני עליון (עפ"ח פרויד, שוב, המסייד) מחולל חוקי החברה התפיסת האדם על איך צריך להתנהג...(גם נורמות נכנסות לשם) האם טעות לומר שיש לטפח את האגו, לאפשר לו להיות מאוזן ככל האפשר, וזאת ע"י שחרור רגשות ויצרים (טובים כרעים) אשר מונעים זרימת אנרגיה (פרויד אמר!) בנפש האדם נפש האדם , הנשמה, הרוח - יכולה לאפשר צמיחה אם יש לה איזון באגו האם טעות לומר שתקשורים חיצוניים לחלקים אפלים אצלנו, יכולה לאפשר את השחרור? האם טעות לומר ששלילת ביטוי שכזה גורמת הדחקה יותר קשה? שבת שלום שלום שלום ורק שלום

דונלד

New member
רונה ושי היקרים

קמתי לפני כשעתיים ואני מנהל את היום בעצלתיים. מוחי עדיין מנומנם, ואינני מסוגל כרגע להיכנס לדקויות, של ניתוחים והבנות. מה גם שהתפצלתם לשניים. כרגע אתם משדרים בסטריאו-ואני עונה במונו. היו לי ויש לי מורים רבים וטובים. מורי הטובים ביותר הם מדריכי הרוחניים ! מוריכם הטובים ביותר הם המדריכים הרוחניים שלכם. כרגע מדריכי מחייכים להם מכל העניין הזה. ולעניין. אין אני נוהג לחפור ולחטט בתוכי למקומות כואבים, אלא כאשר אני עטוף באנרגיה של אור ואהבה. אלו אנרגיות מוחשיות עדינות, שעוטפות אותי, מאזנות אותי, ומאפשרות לי להגיע למקומות האפלים שבתוכי, בלי צורך לשים הגנות שמעוותות את היכולת שלי לראות את הדבר כמו שהוא. הדרך השניה היא פשוט לשבת בתוך האור ולהניח לאור לעשות את מה שהוא יודע לעשות. תבניות ואיכויות לא רצויות יש להן מבנה שדומה לסלע עם שפיצים (לעיתים חדים). כאשר אני נשטף וממלא את עצמי באור, האור פועל כמו מים על חלוקי נחל. והאבנים הופכים לבעלי קצוות רכים ונעימים יותר למגע. נעימים יותר לי ונעימים יותר לסביבתי. אלו הן שתי דרכים רכות ונעימות. התפתחות אישית בכיף !!! מי שרוצה לעמוד מול עצמו כאשר הוא לא מאוזן ו/או לא פתוח באמת ונהנה מהמאמץ והכאב של ההתמודדות-שיבוסם לו. זה לא סטרילי, זה פשוט, אמיתי, וזו חוויה אדירה לשמוח וגם לכאוב, כשתדר האנרגיה מתעלה. אני מאמין שזוהי הדרך של התקופה החדשה שאנו נמצאים בפתחה ! אני מבקש להפסיק לדון בנושא הקודם של תקשורים שונים ומהיכן הם מגיעים. מבחינתי נכתב די והותר בנושא זה, וכל אחד יבחר ויחליט לעצמו. ואסיים בברכת אור ואהבה והפלא של הבחירה החופשית

למעלה