זוועה

THE WIZARD 55

New member
זוועה

אי אפשר לקרוא ולהשאר אדישים. ילדים ונשים מוצאים את מותם בטרם עת. ומי אשם?....

THE WIZARD 55

New member
ומה דעתך על כך שאין צנזורה

ומעבירים את כל הזוועות בשידור חי? וחוץ מזה מה שלומך נשמה?

שלומי טוב

אין לי מושג אם העברת תמונות של גופות שרופות היא דבר ראוי, בכל מקרה סיקור שני הצדדים הוא הדבר החשוב.

צריך לצלם את האמת, גם אם היא לא נוחה שכולם

יראו איך החמאס מסתתר מאחורי אזרחים, איך הוא משתמש בהם בתור מגן אנושי ואיך כל פעם אחרי שמחסלים מחבל שניסה להגן על עצמו באמצעות אזרחים ונכשל, איך הם עטים לצלם הכל מקרוב, עם קלוז אפים מזוויעים - לאפקט הרגשי המקסימלי.

DIGITAL MAN

New member
הלו הכל בסדר אתה מרגיש טוב

"לתת לצה"ל לעבוד בשקט"? להפציץ את אל ג'זירה? מה קרה? התבלבלת או משהו

asparagos

New member
אפשר, הנה, אני אדיש.

וזה לא משנה בכלל מי אשם, מה שחשוב הוא מי אחראי, והתשובה היא - אף אחד.

THE WIZARD 55

New member
הנה 2 סרטונים

שצפיתי בהם הרגע, REME העלתה אותם וחשבתי שכדאי שגם אתם תצפו. תמונות קשות, של תינוקות מתים, זקן שקיבל כדור ביד, אנשים מבוגרים שבוכים, רוצים שהסיוט יגמר, ושהשלום יגיע.. הילדים האלה נולדו לגיהנום חראם עליהם, שאלוהים ישמור עליהם.

אין מה לצפות בסרטים כאלה כל עוד הם לא מציגים

את הסיפור המלא, עם כל הקונטקסט, זה אומר ירי הקסאם מבית מגורים, הפגיעה בבית מגורים בישראל, הסתתרות המחבל מאחורי ילדים, השימוש בהם כמגן אנושי, ואז הירי של ישראל לעבר המחבל, המחבל המסתתר, זה שיורה מאחורי ילדים ונשים כדי לחוס על עצמו, ושה"תמונות הקשות" יקבלו את הקונטקסט המתאים להם, כן הם הקורבנות של כל העסק, קורבנות של המחבלים, של ה"אחים" שלהם שאכפת להם יותר מ"ההתנגדות", אכפת להם יותר מ"פלשתין הגדולה מן הים לירדן" מאשר החיים של אותם ילדים, של אותם נשים, של אותם אזרחים. אבל מה זה משנה כל הסיפור, הרבה יותר קל להראות תמונות קשות, כמה קלוז אפים מחרידים, כמה נשים שצורחות כמו מטורפות ולהאשים את ישראל שביא בכלל העיזה לירות חזרה, לא...ישראל היתה צריכה לחטוף את הטיל ולהתחנן למחאס שיפסיק... הם היו מתים שזה מה שיקרה, זה לא קורה למזלינו, אותנו לא סוחטים!

תבואי בטענות לחמאס וויזרד לי זה לא מזיז

לא נכנסתי ללינקים שלך מסיבה אחת פשוטה לא מזיז לי הסבל של הפלסטינים מזיז לי הסבל של העם שלי העם הפלסטיני מנסה לחסל את העם שלי ולא מזיז לי מה חיילי צהל עושים לפלסטינים לא חארם עליהם בהחלט לא

וויזר אותך זה זיעזע אותך זה שיעשע יחי ההבדל

שהאוויב שלי שיסבול כמה שיותר זה משעשע אותי לראות את הסבל בפניו

ממש מזעזע

ושלא תחשבו שהערבים חושבים רק על עצמם גם מראים את התמונות המזעזעות שעברו האמריקאים באירועי ספטמבר נפילת התאומים וכאלה אולי באמת שכחנו שכולנו בני אדם ואחים (ציטוט מתוקן מהמילים של השיר)

respecta1

New member
וויז, תקפו היום מהאוויר

רק 3 חוליות שזוהו מהשטח ובנוסף מחסן נשק, אף אחד שלא היה צריך למות לא מת.

המלכים בכל הקשור לניצול ציני, מכוער ומרושע

של סבל ומוות לצורכי תעמולה אנטי ישראלית, צרכים פוליטים ולאומיים, הכל קשר, אפילו צילום של גופות, שום דבר לא קדוש, הכל מותר כדי לזעזע, לנגן על הרגש, לעורר שינאה אנטי ישראלית, הכל קדוש כדי לגרום לישראל להיראות מפלצתית, הכל קדוש כדי למנוע ממנה/לקשור את ידיה על ידי ניסיון לייצר לחץ בינלאומי שבו ישראל תפסיק להלחם בטרור ורק תחטוף טרור ומקסימום אם היא רוצה שהוא יפסק היא תצטרך לשלם מחיר לחמאס, אם לא, הצגות המסכנות והסבל ימשכו ועוד פעם נצייר את ישראל ה"נאצית" כמפלצת שכל העולם יראה... ככה זה עובד, גועל נפש שהיה כמותו רק אצל משרדו של גבלס בגרמניה הנאצית, הפלשתינים וכלי התקשורת הערבים רק שיכללו את זה, אין דבר יותר מבחיל מזה, שיא תת האנושיות וחוסר צלם אנוש. אני מאד מקווה שזה לא יעבוד עלינו ולא משנה איך יתאמצו לצייר אותנו, אנחנו נשאר מחוייבים לביטחון שלנו ווזה אומר שאם מחבלים יסתתרו להם מאחורי ילדים - זה לא יעצור אותנו!

פנתר 11

New member
אני חושב..

שאת אנשי משרד ההסברה שלנו צריך לזרוק לכלא בגלל בגידה.. ושעחזירו את המשכורות שקיבלו בעשרים שנים האחרונות.. צריך להראות בדיוק כפי שהם מראים, חלקי גופות, גפיים של ילדים קטועות וכו'.. אולי אז העולם יבין..אולי..

בכל מקרה ולמרות הטירוף

הזוועות בצד הפלסטיני הן יותר מבחינת מספרים, הגופות והאיברים השרופים של נשים וילדים, העוצמה של החורבן שמטיל הנשק של צה"ל מול הקסאנים הוא שונה לחלוטין, נתונים אלה הם גורם מכריע בערוצי הטלויזיה לצערי.

THE WIZARD 55

New member
אתה סותר את עצמך יובל

למעלה כתבת שצריך לצלם ולתת לעולם לראות וכאשר החמאס עושה את זה, אתה טוען שזה גועל נפש.

זה גועל נפש מבחיל אבל זה עובד וזה יעיל, מצד

אחד אני שמח שאני לא תת אדם חסר צלם אנוש, שמח שלא הגענו לביבים של חוסר המוסריות וגועל הנפש מצד שני, הלואי והייתי/היינו מסוגלים לאמץ קצת מהתת רמה המבחילה הזו, להיות קצת פחות יפי נפש. אני בסוג של קונפליקט עם עצמי כאן.

למעלה