זוועה

קוראים לזה קונפליקט פנימי, מצד אחד אני שמח

שאנחנו לא חיות חסרות צלם אנוש כמו אנשי ההסברה/הטלוויזיה של ערוצי התקשורת בעזה/בעולם הערבי. מצד שני, זה עובד, זה יעיל, כמה שזה זול ומגעיל, יש לזה מה שנקרא "SHOCK VALUE", וזה מה שהערבים מנסים להשיג. אולי אנחנו צריכים לאמץ חלק מהגועל נפש ובאופן מדוד מבלי שיפגע בערכים המוסריים שלנו כדי לשחק במשחק, אבל באופן כזה בלי לפגוע בבני משפחת המת/פצוע שלנו ובלי לאבד את צלם האנוש שלנו.

THE WIZARD 55

New member
אל תחשוב שישראל

לא מראה את התמונות הקשות למי שצריך. אבל כנראה שזה לא מספיק. אני נגד הזילות הזאת בחיי אדם. להראות אנשים מתים קטועי איברים, תינוקות מתים, מדממים פעם ראיתי תמונות בשידור חי מפיגוע, אני כמעט התעלפתי, זלזול בכבוד המת ומשפחתו.

מוחמד5

New member
עוד לפני ההתקפה ורצח העם בעזה

26 תינוקות וילדים, 5 נשים. התראיין אחד מעורכי החדשות בתיק תקשורת ונשאל על פרסום תמונתה של ילדה פצועה בשדרות, והוא הסביר שהוא חייב לפרסם אותה כחלק ממסע התעמולה והעזרה למשרד החוץ. וכל זה היה לפני מבצע הטבח של הצבא והממשלה.

respecta1

New member
"רצח עם"

חבוב, גם אם היו 26 ילדים ונשים תינוקות ואני בספק, זה אפילו לא מגיע לקצה הציפורן של הרגל של הדבר הזה שהוא רצח עם.

לא היה שום טבח ושום רצח עם בעזה

אני הבאתי לך את כל העובדות בעולם ואתה וזה דיי חוצפה מתעלם. טבח - מאחוריו יש כוונה - לא סטטיסטיקה. רצח - מאחוריו יש כוונה - לא סטטיסטיקה. התינוקות והילדים הם קורבנות של ירי הקסאמים על שדרות כבר 7 שנים, לא קורבנות של הירי של צה"ל לעבר מקורות הירי, צה"ל נקי וטהור, אי אפשר לבקש מצה"ל לא לירות לעבר מקורות הירי רק כי יש באיזור ילדים ותינוקות, צה"ל מחוייב לביטחון ישראל, לא לביטחון ילדי עזה - לזה חמאס מחוייב והוא בנתיים מסכן אותם גם בהתנהלותו וגם ובזה שהוא מסתתר בין ילדים - עוד עובדה שאתה מתעלם ממנה כדי להמשיך עם הסיסמאות תעמולה השחוקות והשיקריות שרצות של ערביי ישראל.

אושרי 7

New member
יובל,

אנחנו לא צריכים להשתמש בגועל נפש, מספיק להראות בכל העולם תמונות של מחבלים מסתתרים בתוך בתי ספר, זו תמונה שאני לא חושב שמספיק אנשים ראו. זה כן. אבל לא נתחיל לזייף תמונות, להראות 50 תמונות של אותה גופה, אלו דרכי פעולה של חולדות ואין לנו שום צורך בזה. אין טעם להכנס לתחרות "מי סובל יותר" כי אנחנו תמיד נפסיד בתחרות הזו. הסבל של הפלסטינים גדול יותר, צריך להראות לעולם שהם מביאים את זה על עצמם.

jwin

New member
זוועה, מסכים. ישראל אינה מטווח החמאס!

מלחמה היא מלחמה והפגזות הן הפגזות. גם החמאס מפגיז. הוא התבקש במשך יותר ממספר חודשים לחדול הפגזות לשטח ישראל. מדינה אינה יכולה להיות מטווח של אוייביה. היא חייבת להתגונן וכל אחד משלם את המחיר, ביודעין. החמאס מכיר את כוחה של ישראל וגם את סבלנותה שפקעה. אני יכול רק להצטער על חיי אדם אבל איני יכול לשנות את דעתי:על מדינה להגן על עריה ותושביה. וכמו שכבר אמרתי - ולא בלב קל : אם זוועות, אני מעדיף לראות אותן שם ולא פה. זה טבעי לחלוטין, אמיתי ובלי בירבורים. נקודת המוצא שלי היא שלום אמיתי והוגן תוך וויתורים משני הצדדים. הפגזות גוררות הפגזות. אני מזכיר שהחמאס נבחר בבחירות דמוקרטיות. בוקר טוב יהודה.

מזכיר תמונות של הרוגים גרמנים במלה"ע ה-2

בהפצצות בעלות הברית על גרמניה הנאצית - חמאסטן של אז.

למעלה