כמעט; אני דווקא אוהבת תפו"א, אבל לא אוהבת מזון מטוגן ושמנוני
תפוח אדמה רך ונימוח בתנור הוא מבחינתי איזון מוצלח בין תפוח אדמה טעים (ולפעמים הוא לא, או שהמרקם קמחי מדי ואז הוא מבאס
) לכמות הקלוריות. כדי שמזון לא בריא יצדיק את עצמו הוא חייב להיות מספיק טעים. מכיוון שעבור הנימוחות לא צריך להוסיף סתם שומן (לטעמי). ההצדקה היחידה לטיגון בעיניי היא הפריכות, וגם צ'יפס פריך בתנור הוא לרוב כזה שעבר טיגון ראשוני (זה למיטב ידיעתי המצב בקפואים המוכנים; היתרון הוא שטיגון אחד לא הופך אותם לשמנוניים מדי, ואם נותנים להם די זמן להשחים בתנור ניתן להשיג פריכות, אם הם לא עבים מדי). בקיצור, בניגוד אליך, אני לא אוהבת את השילוב, כי הוא לא לכאן ולא לכאן בעיניי. אני אוהבת תפוח אדמה נימוח או פריך, לא באמצע.
תפוח אדמה רך ונימוח בתנור הוא מבחינתי איזון מוצלח בין תפוח אדמה טעים (ולפעמים הוא לא, או שהמרקם קמחי מדי ואז הוא מבאס