זוכים בבקבוקי יין ב-

החיקוי שלה להארי פוטר קורע../images/Emo6.gif

אבל גם שרה פיילין שלה מוצלח. בכלל אני חושבת שאין חיקוי שהיא אי פעם עשתה שלא חשבתי שהיה מוצלח.

dolytush

New member
אוף, התחרות בפורום דספרט ממש קשה

באמת שאני לא יצירתית בגרוש

dolytush

New member
הופרדו בלידתן טייק 2../images/Emo152.gif

טוב, הפעם אני רק אומרת שהן מזכירות אחת את השניה, ולא דומות (למרות שהן כן אבל נעשה את זה פוליטיקלי קורקט).

LeAnnDylan

Well-known member
כל פעם מחדש את מנסה למכור לנו את זה?

אמרתי לך כבר בעבר שבתמונות מסויימות יש משהו שמזכיר למרות ששאניה בטבעי לא דומה לדיינה בכלל. מה שכן גם בתמונות שהיא כן מזכירה אותה קצת, שאניה הרבה יותר שווה! וזה השלב שאת אומרת לי יו וויש ואני אומרת לך סתמי יא חסרת טעם ואת עושה לי שפם אז בואי נחסוך את כל הדיון
בעצם
זה עוד הודעות לסטטיסטיקה אז יאללה. כן כן בואי נריב. דיינה הזו ממש מכוערת. וגם פוזלת |הא|

dolytush

New member
הלו הלו! עד דיינה!

עם כל ההאהבה הגדולה שלי לשאניה (מי ידע שאני פעם אגיד את זה
) -דיינה היא כוסית מהלכת, ובגיל 55 היא נראית פצצה יותר מכל אישה שאי פעם ראיתי בגיל הזה. איפה אורית איפה
עוד הודעות לסטטיסטיקה

dolytush

New member
אני דוקא שמחה שהיא עזבה

התפקיד שלה מהעונה החמישית פשוט הפך לביזיון. הרגשתי מושפלת בשבילה. שחקנית ברמה שלה, תתקע בתור איזו מטורפת רק בגלל שאין מה לעשות איתה? אם היא לא היתה עוזבת, היא בחיים לא היתה מגיעה ל-BODY OF PROOF, ודבר כזה לא היה נסלח בחיים!

LeAnnDylan

Well-known member
זו תוכנית מעולה../images/Emo99.gif תראי!!

דיינה מגלמת שם פתלוגית פלילית ויש להם קאסט ממש מגניב וזה. זו לא הסדרה הכי גאונית שיש, והיא לא מקבלת ביקורות הכי טובות בעולם אבל אני ממש נהנית ממנה.

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא משודרת בארץ עדין

אם כי הבנתי שיס רכשה אותה אז חפשי בקרוב בלוח המשדרים את "גוף ההוכחה" (או משהו עם תרגום זהה)

למעלה