אתה באמת חמור נכון? 1.89 בשלוש תעודות שונות כולל הצבא , אתה 2 ס"מ פחות ממני יא ננס !
G GangLandx New member 10/7/11 #22 אתה באמת חמור נכון? 1.89 בשלוש תעודות שונות כולל הצבא , אתה 2 ס"מ פחות ממני יא ננס !
ר רונס New member 11/7/11 #31 95/190 אוכל אותכם בלי מלח... יאללה חפרתם.... ודרך אגב רובי... 71 על 189 זה אומר שיש לך ביצים ממש קטנות לא?
95/190 אוכל אותכם בלי מלח... יאללה חפרתם.... ודרך אגב רובי... 71 על 189 זה אומר שיש לך ביצים ממש קטנות לא?
G GangLandx New member 11/7/11 #32 לא טמבל ! זה אומר שאני מרוקן אותם על בסיס יומי פעמיים , במצב רגיל אני 166\189 ... ככה זה שהייצור בגוף שלי עובד שעות נוספות
לא טמבל ! זה אומר שאני מרוקן אותם על בסיס יומי פעמיים , במצב רגיל אני 166\189 ... ככה זה שהייצור בגוף שלי עובד שעות נוספות
ר רונס New member 11/7/11 #33 תראה... ממה שהבנתי מיוגי עושים לך טובה פעם ב.... כלומר אם אתה מרוקן פעמיים ביום, זה אומר שיש לך שרירי ידיים מפותחים, על סף הגבלת תנועה... ובשפה פשוטה, אתה לא מצליח לגעת בכתף עם היד (נכון שבדקת את זה עכשיו???)
תראה... ממה שהבנתי מיוגי עושים לך טובה פעם ב.... כלומר אם אתה מרוקן פעמיים ביום, זה אומר שיש לך שרירי ידיים מפותחים, על סף הגבלת תנועה... ובשפה פשוטה, אתה לא מצליח לגעת בכתף עם היד (נכון שבדקת את זה עכשיו???)
G GangLandx New member 11/7/11 #34 אוללה , מישהו פה פיתח שרירים מיוחדים בפה שלו אה , ויוגי הוא מדד אמיתי לדברים האלו ? סלח לי אם אני צוחק עכשיו וקשה לי לרשום ...
אוללה , מישהו פה פיתח שרירים מיוחדים בפה שלו אה , ויוגי הוא מדד אמיתי לדברים האלו ? סלח לי אם אני צוחק עכשיו וקשה לי לרשום ...
Y Yogev1982 New member 11/7/11 #37 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif
Y Yogev1982 New member 11/7/11 #35 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אהבתי חחחחחחחחחחחחחחחח
ע עמי1986 New member 11/7/11 #30 אם זכרוני אינו מטעה אותי רובי סתם דחליל בגובה מטר 90 אפילו אני שוקל 70 קילו, מה זה אומר רובי שאתה עשוי מפלסטלינה? ויוגב אתה סתם גוש שומן צמחי לא רווי, זאת לא עוצמה, זה סתם הג'חנונים של יום שבת שאתה כל הזמן דופק
אם זכרוני אינו מטעה אותי רובי סתם דחליל בגובה מטר 90 אפילו אני שוקל 70 קילו, מה זה אומר רובי שאתה עשוי מפלסטלינה? ויוגב אתה סתם גוש שומן צמחי לא רווי, זאת לא עוצמה, זה סתם הג'חנונים של יום שבת שאתה כל הזמן דופק