זוכים בחופשה זוגית מפנקת ב-

snavgm

New member
תגידי..

אולי נפתח שרשור של פרקי BOP? אני רואה לפי YES והשבוע הקרינו פרק 2 זה אפשרי ? וגם מעניין אם משיהו רואה בקצב של YES ואם זה רק אני אז תגיבו לי... מה היה בפרק 5 שדילן בכתה?

adii1201

New member
אפשרי אבל אני חושבת שחוץ ממך

אף אחד לא רואה בקצב של יס
אני עוד שנייה מסיימת כבר את העונה
ואני לא יודעת

LeAnnDylan

Well-known member
אוי הבטחתי לדרורה שאני אפתח ../images/Emo250.gif

מסתבר ששכחתי. אבל נראה לי שאפשר לפתוח גם אם אנשים ראו אפשר לכתוב תקצירון קטן כדי לרענן זיכרון ואז מי שרוצה להגיב יוכל. אני גם רואה בקצב של יס. ז"א ראיתי כבר את כל הסדרה אבל עבר כבר יותר מחודש ואני סנילית אז אני לא זוכרת שום דבר><

LeAnnDylan

Well-known member
הו ובקשר לפרק 5

זה היה הפרק עם הבחור שעשה ניתוח לכריתת כיס מרה והמנהלת של הבי"ח התעסקה עם הציוד הרפואי שם ולא סגרו לו את העורקים כמו שצריך והוא דימם למוות. אגב הנה מה שהטריד אותי ממש בפרק - זה הבחור עם החתכים שדיינה ניתחה. היא טענה שהחתך מעל הטבור הוא עבור הסטטוסקופ (שזה נכון רק שהחתך הוא מתוך הטבור עצמו ולא מעליו) ולגביי שלושת החתכים למעלה. דיינה טענה ששני החתכים הקיצוניים הם עבור הכלים (המצלמות) והחתך האמצעי הוא עבור מה שמוציאים. אני לא יודעת אם זה כי הוא גבר או כי האיברים של אחד מאיתנו מונחים שונה אבל אצלי החתך העליון הוא עבור מה שמוציאים (כיס המרה) ושני החתכים בצד הם עבור המצלמות. עוד דבר ששונה הוא שבתמונה כל החתכים נראים זהים בגודלם. האמת שהיה זכור לי שהם נראו גדולים יותר ומפחידים יותר >< בכל אופן שני החתכים של המצלמות אמורים להיות ממש קטנים (פחות מס"מ כל אחד) והחתך שממנו הוציאו את כיס המרה הוא משהו כמו ס"מ וחצי. החתך בטבור אגב, אכן אמור להיות הכי גדול אבל כיוון שחותכים מפנים הטבור החוצה- לא באמת רואים את החתך, אלא רק איזה כמה מילימטרים בודדים ממנו שנראים יותר כמו צלקת של פירסינג שהוסר. אחרי הניתוח אגב, מה שהטריד אותי זה איך לעזאזל הראו את הבחור בתחילת הפרק הולך כל כך מהר. לא רק שהוא עבר ניתוח הוא גם פאקינג דימם למוות בפנים. אני אחרי הניתוח, לעמוד לא יכולתי ואם כבר הכרחתי את עצמי ללכת (יותר נכון הרופא הכריח אותי ללכת) זה היה צעד ורבע בחמש דקות וגם אז זה צעד בזמן שהידיים מחזיקות את איזור הבטן בחוזקה מחשש שיקרוס מרוב כאב. בקיצור, שיבדקו את המקורות שלהם|הא| סתם עושים לי סיוטים לא נחוצים לפניי
וואי אני זוכרת שדודה שלי מזה צעקה עליי שראיתי את זה לפניי הניתוח

adii1201

New member
למה, מה מרשה עשתה לך?../images/Emo6.gif

אני דיי בטוחה שהשניים האחרים הם דראג

למעלה