זוכים בכרטיסים להופעות שוות

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני הורדתי את זה

רק שאז לא היה לי אם פי בכלל. היה דיסקמן

dolytush

New member
אחח כפרעל דיסקמן

בכיתה ז' לא עזבתי אותו לרגע את הגרייטסט היטס של ריבה שמעתי איתו בכיתה י' ממש נצחי

LeAnnDylan

Well-known member
מה כיתה י'

היית בכיתה י' לפניי שעה בערך. מי השתמש בדיסקמנים אחרי שנת 2005

dolytush

New member
אני../images/Emo268.gif

מה אני אעשה שהאמפי כל שני וחמישי נשבר

LeAnnDylan

Well-known member
מה?! אבל דיסקמן הרבה יותר שביר

הדיסקמנים שהיו לי כל הזמן היו מתפרקים
איך שמחתי ביום שיכולתי להרשות לעצמי אמ פי. אז זה היה עולה 700-800 ש"ח
האם פי שלי אף פעם לא נשבר

dolytush

New member
לגמרי!

אמפי היה עולה הון תועפות!! הדיסקמן ברוך השם למרות שנפל כל שני וחמישי יכל להשמיע את מרטינה;; אני הספקתי להחליף חמישה אמפים

LeAnnDylan

Well-known member
אוף אתם לא מבינים

אני יושבת ורואה 30 רוק. ויש איזה סצנה שטינה פיי שוכבת במיטה ומתהפכת לצד השני ואני כולי אכולת קנאה שהיא מצליחה להסתובב ככה בלי בעיה ובלי שום כאב
או שהיה אתמול את הפרק הזה שהמאפרת שם באה לעבודה עם התינוקת שלה והיא לא הצליחה לאפר את ג'נה כי התינוקת הפריעה אז היא מבקשת מטינה להחזיק אותה ואני חושבת לעצמי "לא אל תרימי אותה אסור להרים! יפתחו לך התפרים!" שמישהו יהרוג אותי עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member
לא יומיים, חמישה../images/Emo3.gif

ביום שני תיכננתי לחזור

X יו יו S

New member
מה יש לך קייטנה?

והייתי בטוחה שעשית את ניתוח עכשיו כי את בחופש

LeAnnDylan

Well-known member
אין מנוחה לרשעים את לא יודעת?

פעוטון לא עובד לפי החופשות של משרד החינוך. זה מוסד פרטי שברוב במקרים עובד עד ה-15 באוגוסט

../images/Emo6.gif מסכנה שלי../images/Emo23.gif

לא נורא, היום את מרגישה כבר יותר טוב וזה מה שחשוב

LeAnnDylan

Well-known member
הרגע סיימתי לצפות בסרט הכי גרוע אבר!

אני לתומי קראתי את התקציר וחשבתי שיהיה מענין. בייחוד כשהצצתי בקאסט. אך כדי למנוע מכם לחזור על אותה הטעות שלי, להוריד אותו ולצפות לטוב, הנה עשר השניות הכי מעניינות בסרט - http://www.youtube.com/watch?v=IDzJBf1T5Mc אחרי שתראו אותן גם תבינו את כל הפואנטה של הסרט וגם תרגישו כאילו מיצתם את הצפיה בו

LeAnnDylan

Well-known member
היא הרסה אותי עם הביץ' הזה

עם כזה חיוך
הורסת!! הורדתי את הסרט רק כי חשבתי שיש לה תפקיד מענין שם אבל מראים אותה רק איזה 5 דקות במרוכז
חוץ מזה שהעלילה של הסרט כזו גרועה

dolytush

New member
אוי אני שונאת כשזה קורה

מורידים מורידים ומתבאסים
לא נורא, הביץ' היה שוה את זה;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif גם אני

מצד שני לא היו לי ציפיות גדולות מהסרט. אף פעם אין לי. אני שונאת סרטים ורוב הפעמים לא טורחת לסיים אותם. וואי זה מזכיר לי שהייתי בבייביסיטר לפניי איזה שבועיים והיה את אבריבאדי'ז פיין של דרו ברימור והתחלתי לראות והייתי ממש עייפה אז אמרתי לעצמי שאני אוריד את הסרט ואצפה בסוף בבית. זה עדין לא קרה ויש לי תחושה שזה לא יקרה לעולם

למעלה