זוכים בכרטיסים להופעות שוות

adii1201

New member
הייתה מתה!!!!!! סליחה, כן

אני לא חלילה מזלזלת בדיינה דילייני, היא שחקנית מעולה אבל היא ממש ממש לא בקלאסה של פליסיטי. סורי ביום שבו היא תקבל מועמדות לאוסקר נוכל לדבר. עד אז פליסיטי בליגה אחרת מכולן!!!!

dolytush

New member
../images/Emo24.gif

אני רואה שאת עושה את זה JUST FINE
כל הכבוד לך! באמת שצריך שגרירה חזקה של דיינה בפורום הזה

snavgm

New member
מה זה הניק הזה? איפה The Whole Shebang?

קשה להתרגל.. אולי תחזרי לניק הקודם?

adii1201

New member
היא אמרה שהיא לא יכולה

שכחה את הסיסמא והיא לא מצליחה לשחזר!

dolytush

New member
../images/Emo6.gif אם רק היתי יכולה

שכחתי את הסיסמא למשתמש, וכל ניסיונות השחזור פשוט לא הועילו בכלל. זה המשתמש הישן שלי, אל תחשבי לרגע שאני לא רוצה את THE WHOLE SHEBANG בחזרה..

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי את דה הול שיבאנג

אני חושבת ש-Fortuneteller's Melody זה הייעוד הבא שלך. זה או דרורית לאבז דילן;;

dolytush

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את הראשון אני באמת מוכנה לאמץ באהבה

../images/Emo6.gifוול!! לט מי תל יו

שמועמדות או זכיה באוסקר לא מעידה על שום כשרון מיוחד! ובכלל ידוע כמה אינטרסים עומדים מאחורי כל האוסקרים וחבורת הגיריאטרים שמחליטה מי מקבל מה.. האיכות היא מה שקובעת! ודיינה מספקת את הסחורה בתפקידים קטנים כגדולים.. לדעת יאם היא היתה רוצה להתבסס כשחקנית קולנוע היא היתה עושה את זה רק שנראה שיותר מושכת אותה קריירה טלויזיונית

snavgm

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif יפה אמרת!

איך אתה מופיע כשצריך אותך!

adii1201

New member
אינטרסים או לא

שים לב מי המועמדות לאוסקר (וגם הזוכות) עד כה, מדובר בשחקניות A ליסט (כמו מריל סטריפ למשל) כך שזה בהחלט כן מעיד על כישרון. אבל נניחחחחחח ואתה צודק, זה עדיין לא הופך את דיינה לשחקנית טובה יותר, כי וול לטס פייס איט, אמרתי את זה כבר על הזכייה של ריס באותו אוסקר- ביום שבו דיינה או כל אחת אחרת פור דאת מטר תצליח לשחק במשך סרט שלם גבר שרוצה להיות אישה כשהיא בכלל אישה ועדיין לא תשכח לשחק בצורה כל כך מדהימה, נוכל לחזור לשולחן הדיונים בעניין הזה. עד אז, כל עוד מדובר בתפקידים בנאליים וסטנדרטיים, וול, מצטערת, לא ניתן להשוות! ואגב, פליסיטי מספקת את הסחורה באותם תפקידים קטנים כגדולים גם כן, ועושה את זה אפילו יותר טוב.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif לא הגיוני שאני היחידה שמסכימה איתך../images/Emo190.gif

למעלה