זוכים במסיבת רווקים ל-4 אנשים בסוויטה בטבע

זוכים במסיבת רווקים ל-4 אנשים בסוויטה בטבע

מסיבת רווקים ורווקות הן לא פעם המבחן האמיתי של החברים של הזוג. שם הם מתבקשים להראות עד כמה הם חברים טובים באמת.
כמה עוד אפשר ללכת למועדונים? לעשות מסיבות רווקות זהות אחת לשנייה? הפעם יש לכם הזדמנות להפתיע את החברים שלכם ואת עצמכם – בבילוי בלתי נשכח מתנה!
"סוויטה בטבע" מעניקים לאחד מגולשי תפוז יומיים שכוללים לינה בסוויטה בטבע, ארוחות, רכיבה על סוסים, נסיעה בטומארקר, ספא ועוד המון הפתעות!

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה- 13.6.14 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה בה תספרו לנו על מקרה מביך שקרה לכם בחתונה או במסיבות רווקים\רווקות!
אימא שלך שפכה לך יין אדום על שמלת הכלה?
סחבת את חבר שלך השיכור כל הדרך הביתה על הגב?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר אחד מהסיפורים המטורפים והמביכים ביותר. הסיפור הטוב ביותר יעניק לבעליו יומיים כיף לו ול-3 חברים נוספים!

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3441562

התחרות מתקיימת כחלק משבוע החתונות ובחסות תפוז עסקים.

שימו לב! כולם מוזמנים לקחת חלק בתחרות ללא הגבלה של חברים מתחתנים ומסיבות רווקים קרבות. הבילוי ב"סוויטה בטבע" מתאים ל-4 חברים \ משפחה בכל הרכב שהוא.

קדימה, שתפו!

יאללה הולכת על זה- בא לי טוב נופש

בחתונה שלנו לקחנו את הספקים הכי טובים שהכרנו:

המאפרת הכרתי דרך "תפוז", הצלם הוא חבר טוב של אחי ואחד הצלמים הכי ידועים בארץ, הדיג'יי היה אבא מאחד הגנים שעבדתי בהם ואחד המומלצים בתחומו.
רב לא ידענו,לא הכרנו ובחתונה של זוג חברים רחוק ראינו את הרב שחיתן אותם ומצא חן בעיננו- קבענו שיחה איתו והמשכנו הלאה.

בחתונה הרב החליט להפתיע אותנו ולהעלות מבלי לשאול אותנו את החתן מאותה חתונה שיברך את אחת הברכות וזה אחרי שכל האחים וחברים לא הועלו כי לא רצינו להעליב אף אחד ורצינו שהרב יקריא את כל הברכות בעצמו וככה יצא שכל הגברים במשפחה נעלבו שלא הקריאו ברכה ומי שממש לא קרוב אלינו-היה זה שקרא את הברכה.

עברו 3 שנים ואני זוכרת את המבטים שרצו ביני לבין בעלי אם כל אחד מאיתנו ידע על זה ומה נסגר עם הרב...

פאדיחות

ואיפה הכתובה??

בני המשפחה של בעלי,כשיצאו מהבית לאולם,מרוב התרגשות ובלבול לא לקחו איתם את הכתובה. הגיעו לאולם,ומסתבר שאין כתובה.

צלצלו לשכן שייש לו מפתח,ומין הסתם טרם יצא לכיוון האולם (כי כמובן,האורחים שאינם המשפחה הכי הכי קרובה,לא באים שעתיים לפני האירוע,אלא בזמן שנקוב בהזמנות)..
הוא עלה לחפש בדירה,ולא מצא.
למזלינו,אחד העדים לחתימה על הכתובה,שהגיע כמובן בשעה מוקדמת לאירוע בשביל החתימה, הוא רב צבאי. הוא השיג לנו מייד כתובה צהלי'ת.

מה שלא היה נורא כלל,כי אחרי הכל,נפגשנו בצבא,והיה מתאים בהחלט,שיהיה איזה איזכור לזה בנישואים שלנו :)

מאז עברו בערך עשרים שנה.

את הכתובה ה'מקורית',איתרו אחרי כמה ימים באיזה מדף ספרים בבית. מישהו דחף אותה בלי משים. כמו שהזכרתי קודם- התרגשות ובלבול של ערב האירוע...

shiwii

New member
טוב, אבל זה באמת מביך...

לפני כמה שנים אחת החברות הטובות שלי התחתנה ואני בתור החברה הטובה ליוויתי את הכלה ביומה הגדול.
עזרתי לה לבחור שמלה ואפילו הוחלט על הינומה ארוכה ומרשימה.
הכל טוב ויפה עד לרגע בו הכלה באה לצאת לשביל המוביל לחופה יחד עם חתנה ואני שעד לפני רגע סידרתי לה את ההינומה על הראש לא שמתי לב שדרכתי לה על קצה ההינומה...
אז הם מתחילים ללכת ובגלל שההינומה היתה מאוד ארוכה (מהסוג שנגרר על הרצפה) הם התקדמו כמה צעדים עד שההינומה שעל ראשה נמשכה אחורה בגלל הדריכה שלי

וזה עוד לא הכל! בגלל שחברתי היקרה היתה על עקבים היא איבדה חלקית את שיווי המשקל שלה וחצי נפלה (החתן תפס אותה) אל מול הקהל...
בקיצור, פאדיחות נוראיות. בסוף הכל הסתדר אבל היא עדיין מזכירה לי את זה מידי פעם...

פדיחות של החיים :)

שהחבר הכי טוב שלך מתחתן זו סיבה לסיבה לשתות בחתונתו, בחצות בערך בעודי בגילופין לאחר שתייה מרובה חברתי ואישתי לעתיד(הכרנו דרך תפוז) גררה אותי לשירותים על מנת להקיא, ובכלל במקום להקיא מצאנו את עצמנו עושים דברים אחרים, חרמנות היא באמת תרופת פלא :), בקיצור שיצאנו האבא של החתן ראה את שנינו יוצאים מהתא, וזרק לנו באוויר אם תרצו אתן לכם את הסוויטה שלי, נקרענו מצחוק וחזרנו לרחבה תמיד אנחנו תוהים אם הוא באמת ניחש/וסיפר הודות מה שקרה שם...

מסיבת רווקים לחבר...

היינו במסיבת רווקים של חבר טוב....וכמו כל מסיבת רווקים הזמנו חשפניות.
אחרי שהגיעו החשפניות (3 במספר) והעבירו לנו את הערב בכייף... אחד החברים שכנראה הריקוד העלה לו את ההורמונים בגוף
החליט להביא ביד... הוא נכנס לחדר שינה והביא ביד על הכרית שהייתה.
מס' דקות לאחר מכן...נכנס חבר אחר לחדר במטרה ללכת לישון....
אחרי שהוא נרדם אנחנו קולטים שהוא ישן על הכרית מעט לכה...ולנו נותר רק לצחוק מהמאורע:)

מקרה החשפנית

המקרה קרה לפני כמה שנים
עת הוזמנתי להשתתף במסיבת רווקים
אופנת החשפנות בארץ אז פשתה
וגם חברי הצטרפו לחגיגה,
וכשדני חברנו עמד להנשא
החבר'ה סידרו לו מן ערב שכזה.
ישבנו בדירה של חברנו צביקה
על הדלת נשמעה דפיקה
וכשצעקנו "פתוח" היא נכנסה
לבושה מעיר ארוך, חובשת כובע
התחילה בפנינו את ההופעה.
כולם מביטים ברגליים הארוכות
ממקדים מבטיהם בצמד העגבות
משם מטפסים לכיוון החזה
וחושבים לעצמם "אח, איזה מחזה..."
ואני בעודי מביט בבחורה,
בין אדי האלכוהול מבחין בפרצופה,
לפתע נחרד ומחוויר כל כך
מולי עומדת בת דודתי לילך...
העיניים הצטלבו לרגע קט
מיד אחר כך השפלתי מבט
כמובן שמהמופע לא נהנתי כלל
והעניין נותר מן סוד מעורפל.
מאז במופעי חשפנות אינני משתתף
ואת לילך רק בארועים משפחתיים פוגש...

* כל השמות בדויים, השמות האמיתיים שמורים במערכת.

anna152

New member
גם אני אנסה

לחתונת בתה של אשתו של אבי הגיעו כל קרובי משפחתו של אבא שלי, למרות שאין באמת כל קשר דם בינהם לבין הכלה. בין הקרובים שהגיעו -- דודים שלי עם שני ילדהם, הבכור מבינהם צעיר ממני בשנתיים ובעבר הדיי רחוק היינו מאוד קרובים. בחזרה לסיפור, אחרי קבלת הפנים וקצת לפני החופה, ראיתי את בן דודי עומד ליד הבר ומפטפט עם איזושהי בחורה לא מוכרת לי.. שיערתי שמדובר באחת מהידידות שלו או אפילו בבת זוג שהביא איתו לחתונה.. חשבתי לעצמי כמה חבל שגם אני לא הבאתי איתי איזו חברה טובה( בעיקרון, אשתו של אבי אסרה עליי להביא עוד מישהו).. ניגשתי אל בן דודי, שאלתי מי זו הבחורה ומילמלתי בעצב מהול בעצבים שלא ברור לי איך הוא קיבל את האוקיי להביא מישהי בזמן שאני לא יכלתי להביא איתי מישהי..הוא הסתכל עליי בהלם, שתק לרגע.. לפתע חייך ושאל אותי-״ מישהי?!ידעתי! את לסבית, נכון?״ חשבתי שזה נאמר בצחוק אז לא הגבתי לו, רק חייכתי כמו מטומטמת.. הוא חיבק אותי והוסיף- ״בכל מקרה נאהב אותך״ פה קלטתי שהוא לחלוטין רציני איתי, אבל זה כבר היה מאוחר מדיי.. אבא שלי שעמד לא רחוק מאיתנו, עם דודה שלי, אחי הביולוגי ועוד כמה מקרובי משפחתי שמעו הכל.. בקיצור, הם חושבים כעת שאני לסבית, והעובדה שאין לי בן זוג מאכילה אותם סרטים. ולגבי הבחורה שפטפטה עם בן הדוד שלי.. הם בכלל לא הכירו זה את זו, מדובר באחת מחברות הכלה.

elinoket

New member
אוקי אז יש לי סיפור אחד מכל אירוע!

אפשר לומר שפאדיחות זה השם האמצעי שלי...

המסיבת רווקות שלי הייתה בלופט מגניב באשדוד. היה שם איזורי ישיבה, רחבת ריקודים, קריוקי, שולחן פול ואיך לא: ג'קוזי!
שתינו, רקדנו, שרנו, שיחקנו משחקים ועוד ולבסוף החלטנו לטבול בג'קוזי.
אחת החברות שכחה להביא בגד ים והחליטה להכנס עם תחתון וחזיה, אך מכיוון שהחזיה היתה איכותית ויקרה, היא נכנסה רק עם חלק הגוף התחתון למים ומאוד התבאסה מזה ולא הפסיקה להגיד כמה שזה מבאס אותה.
בשלב מסויים (כנראה תחת החפירות שלה והאלכוהול בדמי) פשוט הורדתי את החלק העליון של הבגד ים שלי ונתתי לה אותו כדי שתוכל להכנס למים. לאות סולידריות השושבינה המהממת שלי הורידה את הטופ גם כן וכך שכשכנו לנו במים ללא חלק עליון...
איפה הפאדיחה אתם שואלים? הפאדיחה היתה ברגע שראינו שיש מצלמת אבטחה שמכוונת לג'קוזי ושהבעלים כנראה צופה בנו כרגע (לא נעים).
החלטנו פשוט להסתיר את עצמנו בתוך המים וכשיצאנו אחת הבנות הביאה לנו ישר מגבות, אבל מה שבטוח הוא נהנה באותו הלילה!

בצילומים האחרונים לפני החתונה הלכנו למבנה נטוש באיזור חולי (זה היה ממש מחוץ לאולם).
היינו צריכים לטפס למבנה דרך קוצים וחול, היינו באיחור של הלו"ז והצלמת לא ממש התייחסה לבקשותי להצטלם למטה עם החברים ובעיקר התעקשה להתמקד בתמונות שלי ושל בעלי.
בשלב מסויים כבר ממש התעצבנתי עליה ורק שכעסתי היא התייחסה אלי והואילה בטובה שנרד ונצטלם עם השושבינים שלנו.
הגענו לאולם כשאני מזיעה, חייבת לשירותים, צמאה וכל הרגליים שלי חול!
ישר ברחתי לחדר חתן כלה להתאפס על עצמי והשושבינות שלי הביאו לי לשתות ועזרו לי לנקות את הנעלים והרגלים מחול.
כמובן שעם שמלת כלה אי אפשר להתפנות לבד אז אחת השושבינות עזרה לי עם השמלה והדלת של השירותים נשארה פתוחה (השושבינות ישבו על הספות ולא ראו אותי כמובן)
זה היה תחילת הערב אז לא ידעתי שהחדר חתן כלה הוא תחנת רכבת וכל העולם נכנס לשם, אז באמצע שאני בשירותים והדלת שלהם פתוחה, נכנס השושבין של החתן וכמובן שהכניסה של החדר היא מול הכניסה של השירותים.
צעקתי שיצא והוא ברח בבהלה. כמובן שהוא לא הזכיר את זה באותו הערב אבל היה ממש לא נעים (לפחות השמלה הסתירה הכל עם מיליון השכבות שלה
)

נכון שפאדיחות הולמות אותי?

עדנונית

New member
לא יודעת איך לתאר מביך או מבייש..

מסיבת הרווקות המעפנה ביותר ...
חברה טובה ניסתה לארגן לי מסיבת חברות ובמקביל בת דודה קרובה..
כאשר אף אחת מהן לא מספרת לי מה יהיה.. עד לאותו יום הכינו אותי למסיבה סוף הדרך..
בסופו של דבר הגעתי לבית הוריי{שהיה ביתי} כאשר כולן יושבות ואוכל על השולחן.. ומה היה מרכז הערב? להסתכל אחת על השניה במבט מבויש ולראות מי הראשונה שקמה ואומרת שצריך ללכת..

בגלל אי הסכמה של שני הצצדים בסוף סוכם על ארוחת ערב סולדית .. עד היום שאני רואה מסיבות רווקות של בנות אחרות אני כולי אכולת קנאה...

ולחתונה לא חסרו פדיחות...
המחוך והחצאית של השמלת כלה הופרדו במהלך הצילומים וכך חצי המתמונות או שאני מחזיקה ביד את החצאית או שרואים לי טיפה את הבטן..
בזמן קבלת הקהל אימא שלי עמדה ליד מפזר חום ולפתע קולטת שהחלק התחתון של השמלה נשרף ...
משום מה היה לי קריזה להינומה ארוכה וברגע האחרון הבנות שהיו אמורות להחזיק את ההינומה פרשו.. ולכן כל הקליפ רואים אותי הולכת עם הראש אחורה כי ההינומה נתקעה כל שניה במשהו עד שבסוף השושבינה שלי הייתה הרב מלצרים שנלאץ ללכת אחרי ולחבר לי כל שניה את ההינומה..
בקיצור דיכאון.. שלא ניתן לקבל עליה חוויה מתקנת :/

inbalri

New member
מקרה החשפן בשעת לילה מאוחרת

התחתנתי בחורף.
חברים של בעלי החליטו שאת מסיבת הרווקים הם מקיימים במועדון חשפנות.
החלטתי שאני לא פראיירית ודרשתי מחברות לדאוג לחשפן חתיך וחטוב שיגיע למסיבת רווקות. כנראה שהיה פער גדול בין הציפיות למציאות והחשפן שהגיע ממש לא היה דומה לתמונה (בלשון המעטה).
בזמן שהחשפן קשר אותי לכיסא התחלתי לחשוב שאולי זה לא היה אחד מהרעיונות הכי טובים שלי ודרשתי מחברה שתתחיל להזרים לי שוטים.
כשהחשפן סיים לעשות את מה שעשה רצתי למרפסת והקאתי את כל מה שהספקתי לשתות. למרות הכל, המופע אחרכך המשיך, אבל שאני צופה ולא משתתפת, וזה היה אחד הערבים המצחיקים בחיי.

dify

New member
איך מפחידים כלה?

מי שמכיר אותי יודע שאני מדברת הרבה וכותבת באריכות.

כשהחברים הכי טובים שלנו עמדו להתחתן הם ביקשו שנכין ברכה לחופה.
כבר חודש לפני החופה התחלתי לפזר תלונות שאני לא מצליחה להחליט מה לכתוב ושיש לי המון מה להגיד, שבוע לקראת החתונה, סיפרתי שכתבתי ברכה אבל יצא נורא ארוך ואני לא מצליחה לתמצת (מה שלא מפתיע לגבי בכלל), בימים לפני החתונה התלוננתי ביאוש שבקצב הזה יקח לי 45 דקות להקריא את הברכה.. בקיצור הכנו את הקרקע היטב.

ביום החתונה זוגתי הביאה ערימה של כ30 דפי טיוטה מהעבודה מודפסים צפוף, ואז כשהזמינו אותנו לקרוא את הברכה, הוצאנו את כל הדפים, את דף הברכה עצמו הדפסנו גם באותו פונט על דף רגיל כך שהוא לא נראה שונה, ודחפנו אותו בין עשרות הדפים, כך שלקחנו לעצמנו עוד כמה שניות לדפדף ו"לסדר" את הדפים תוך שהכלה לא מפספסת את זה שמדובר בערימה נאה של עמודים לקריאה

בסוף כמובן הקראנו רק את העמוד הראשון
ועשינו להם פדיחות מסוג אחר לגמרי כי השתפכנו שם בכמה שהם אנשים מקסימים (אם אנחנו לא נפרגן להם אז מי כן? :)))))

אבל מזה שכמעט עשינו לה התקף לב, בכנות, הכי נהנתי

(טוב נו וגם מאוסף הבדיחות הפנימיות שרצו בברכה שרק היא יכלה להבין :)

יצחק מי שיצחק אחרון

החתונה שלנו היתה לפני המון המון שנים, טרם עידן הסלולארים, ומעשה שהיה כך היה: בחיר ליבי, בן קיבוץ תל יצחק, הציע שנקיים את החתונה בקיבוצו. ההורים שלי נוטים למסורתיות ולכן לא התלהבו מהרעיון, אבל מאחר וחתונה כזאת היתה הרבה יותר חסכונית מחתונה בעיר ומאחר ומצבם הכלכלי של הורי לא היה מזהיר ומאחר ואני ממש ממש רציתי חתונה בקיבוץ בין ערימות החציר - ההורים שלי הסכימו ואבי (שלא ממש סמך על הקיבוצניקים בענייני דת) הביע רק תנאי אחד - הוא ידאג לרב מטעמו. כמובן שהסכמנו.
לאחר כמה ימים אבי הודיע שהצליח להשיג את הרב גולדשטיין בכבודו ובעצמו, שהשיא אותו ואת אמי 20 ומשהו שנים קודם לכן, שיקיים את החופה שלנו ויחתן גם אותנו.
הערב המיוחל הגיע, האורחים החלו להתכנס, שעת החופה התקרבה - והרב איננו. מחכים חצי שעה, מחכים שעה... בנתיים מנסים להתקשר לבית הכנסת שלו והוא איננו, בביתו עונה אישתו שהוא יצא כבר לפני שעתיים... אפילו למשטרה התקשרו מחשש שהיתה תאונה. כלום. האורחים הרעבים מתחילים לרטון ואז מציע אחד המקורבים לקרוא לרב אחר. אבי מתקומם, אבל אין ברירה - חייבים להתחתן... אצו רצו החברים למושב השכן - מושב של תימנים - ושלפו מביתו את רב המושבה: תימני ישיש ונרגן עם מבטא כמו בסרטים... וככה עמדנו תחת החופה זוג אשכנזים ו-200 אורחים פולנים מנסים להבין משהו מהסילסולים והברכות של הרב התימני... אני ובן זוגי כמעט התפוצצנו מצחוק ואבא שלי כמעט בכה...

חצי שעה מאוחר יותר הגיע הרב גולדשטיין במונית, כל אותו זמן הוא חיפש את החתונה שלנו בבית יצחק, מושב במרחק 15 דקות נסיעה מתל יצחק... אבל עד שהוא עלה על הטעות כבר היה מאוחר מידי...
עד היום יש במשפחה שלנו ויכוח אם מי שבילבל בין תל יצחק לבית יצחק היה אבא שלי או הרב גולדשטיין.
בנתיים יצחק מי שיצחק אחרון, ועם קצת מזל אולי בזכות אותה טעות נצא כל המשפחה לבילוי בלתי נשכח ב"סוויטה בטבע"

Happy Goth

New member
פאדיחה מצולמת

ראשיתה של הפאדיחה שקרתה בחתונה שלי - כחמש שנים לפני החתונה.
בבילוי בים עם חברים קברו אותי חבריי בחול כשרק ראשי מבצבץ מהחול והנציחו את הרגע בתמונה. כולנו היינו משועשעים מהעניין ומהתמונה, ובמיוחד חברתי הטובה ביותר שהכריזה כי ביום חתונתי היא תציג את התמונה הזאת בהגדלה.
חצי עשור עבר והגיע יום החתונה שלי, ותוך כדי ריקודים פרועים על רחבת הריקודים - פתאום מופיעה התמונה ההיא....בהגדלה....
אפשר לראות שלא הייתי מבסוטה מהעניין באותו הרגע.
אז אולי יש לי חברה מפדחת, אבל היא בהחלט עומדת במילה שלה!

Berethor

New member
רואים שלא היית גותית שמחה באותו רגע..

אבל תמיד את יכולה להסביר תקבורה בכך שאת זומבית או ערפדה, שגותים זה קל..

salsa4fun1

New member
ריקודים בחתונה

אל תשכחי את הריקוד חתן כלה או ריקוד החתונה :)

למעלה