זוכים במסיבת רווקים ל-4 אנשים בסוויטה בטבע

הכי מפדח...הלכנו לאיבוד! בדרך לחתונה, עם הנהג

טוב, אז נכון שהנהג היה אבא של בעלי (לא ממש נהג רשמי...), ופדיחה לא פחות גדולה היתה כל הסרטים שעפו לנו מהאוטו בדרך (אמא שלי, שמסתבר שהיא גם לא מעצבת מקצועית למכוניות, היא זו שהדביקה אותם...) על כל העוברים והשבים עם החצ'קונים (כמו שאומרים הגששים:), ונכון שהתחתנו בחור (גינת אירועים, אבל חור...) - אבל כשראינו שכבר ממש מאוחר וכולם מחכים לחופה החלטנו לעצור בתחנת דלק ולשאול, איך מגיעים לשם (מפאת חוסר הנעימות לא אזכיר את שם המקום. יפהפה אגב!). הבעיה היתה, שכל העובדים בתחנת הדלק התחילו לצחוק ולא היו מוכנים לענות (למען האמת הם היו עסוקים בלחפש את המצלמה הנסתרת, שכמובן לא היתה שם...). כמובן שבסוף הצלחנו להוציא מהם את התשובה, ואפילו הגענו לחתונה (אם כי באיחור ניכר ולא אפנתי בכלל...) ומאז אנחנו נשואים באושר:)

פטל 11

New member
פדיחה מוזיקלית!

אז הנה הסיפור המביך שלי -
בחתונה של בת הדודה שלי, היה דיג'יי קצת מעופף, והוא כנראה שכח מה הוא סיכם עם הכלה לגבי שיר הכניסה לחופה.

אז בת הדודה שלי שלחה א-ו-ת-י (נערה צעירה, מה אני מבינה מהחיים שלי) להזכיר לו שהשיר שהם סיכמו הוא it must be love:
https://www.youtube.com/watch?v=vmezIIrFQmY

א-ב-ל (!!!) מה שקרה זה שהשיר שהוא שם היה it must have been love… , ומסתבר שאני לא הייתי מספיק ברורה במה שאמרתי
:
https://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4

אלוהים ישמור, רציתי למות. זה שיר שמדבר על אהבה שנגמרה...
יש תמונה שמתעדת את הסיטואציה אבל אסרו עליי להזכיר את הדבר הזה לעד!
אז תסתפקו בשירים, תמונה, ובפדיחתי הגדולה!

שריטילי

New member
בגדי המלך החדשים

כידוע לא פשוט לבחור שמלה לאירוע, אפילו אם את לא הכלה... אז לקראת החתונה של אחותי יצאנו (אמא, אחותי ואני) לחפש לי שמלה, הסתובבנו בכל החנויות לשמלות ערב באזור אלנבי ולבסוף אחרי שמדדתי 300 שמלות, התאהבתי באחת עדינה ודקיקה בצבע צהוב - אפרוח. השמלה ישבה עלי ממש יפה וקיבלה את אישור המלוות התשושות שלי (אשר בשלב הזה של מסע הקניות כנראה היו מאשרות לי גם סרבל עבודה...), השארנו אצל המוכרת 800 ש"ח וחזרנו הביתה רצוצות אך מרוצות. בבית מדדתי את השמלה מול המראה עוד כמה פעמים, התאמתי תכשיטים ונעליים והכל נראה מצויין.
גם במהלך החתונה הכל נראה ממש בסדר (למרות שבדיעבד אני נזכרת בכמה מבטים משונים וחיוכים מלאי משמעות שנשלחו לעברי).
הפדיחה הגדולה התגלתה עם קבלת התמונות, בהן אני נראית כמעט ערומה!
מסתבר שבתאורה מסויימת, ובמיוחד לאור הפלש של המצלמה השמלה הפכה שקופה לחלוטין!, מה זה שקופה?! - אפשר לראות את התפרים של התחתונים ואת דוגמת התחרה של החזייה שלי ברזולוציה של מיליארד פיקסל... וככה אני מונצחת באלבום החתונה של אחותי, באיזה 200 תמונות, כולי מרוצה וקורנת, כאשר אני לבושה בערך בשום דבר... ממש כמו המלך הערום בסיפור הילדים הידוע. אז מה אתם אומרים, פדיחה או לא?

חייםחדד

New member
טרמפ לחתן והכלה

שלום...אני ואישתי שכרנו רכב פונטיאק ב95 ונתקענו איתו.עד שהגענו לאחותי בהמתנה חיכינו שיודיעו לנו מתי להגיע לאולם ואיך שאנו באים לאוטו ,יש פנצר...מה עושים??עוצרים טרמפ לאולם .החתן והכלה נוסעים בטרמפ לאולם...

D i m k a

New member
החתן הביך את עצמו

הייתי במסיבת רווקים של חבר, שאיך שהמסיבה התחילה הוא שתה המון - ממש יותר מדיי, אבל כולם פירגנו לו כי זה המסיבה שלו אז שייהנה.
זה התנקם בו כשהגיעה חשפנית ואיך שהיא התחילה לרקוד והתקבה אליו הוא תפס אותה והיא התיישבה על ברכיו והוא פשוט הקיא עליה.
זה בהחלט סיפור מביך שייזכר לדורות.
הוא לטענתו לא זוכר שזה בכלל קרה אבל הכל מתועד :)

למעלה