זוכים בסרטי קלאסיקה ב-
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD מיקי י'עבריינית תנועה!

גם אמא שלי קבלה פעם כזה בת"א וכאילו הלו! זה ת"א! לרמזורים אין משמעות בכלל! >< חחחח אניווי זה הקנס הראשון שלך מיני רבים
יהיה טוב
חחחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifאבל זה בהחלט ידוע בובה...XD את יודעת

שמצאו שחלק קטן מתאונות הדרכים זה בגלל כול אוברי האורח האלו שחוצים באדום כשהם לא צריכים. בסך הכול- את יודעת את הכללים- למה להפר אותם? XDD אבל בחיים לא שמעתי על מישהו שקיבל את זה! על מכוניות שחוצות באדום עוד מילא- אבל אנשים? טוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני לא ידעתי על זה XD

וכם אני יודעת שחלק מהתאונות זה בגלל עוברי אורח אבל כאילו ברמזור ההוא כולם אבל כולם עושים את זה! פשוט אין שם מכוניות XDD למרות שזה ליד כביש ראשי, אני תמיד עושה את זה, אפילו עם אמא שלי

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

העשר שניות האלה לחכות לירוק לא יהרגו אותך מותק. וחבל..חבל לשבור רגל כי היית בתאונת דרכים חס וחלילה. אנשים לא קולטים שצריך להיזהר, ושהסיפורים בעיתון קוראים לאנשים אמיתיים. ואני ודעת את זה מנסיון אישי, בגלל זה אני כול כך זהירה, חבר של המשפחה נהרג בתאונת דרכים לפניי כמה חודשים, בעין כרם אם מישי שמעה, קיצר אני לא קשורה אבל צריך להיזהר בדרכים, יום אחד זה חבר של הדודה של חברה וביום השני זה יכול להיות אנחנו. עזבי את זה, כמו שבת אל אמרה, יש חוק צריך לכבד אותו, זה הכול.

Surfer Ba3e

New member
../images/Emo207.gifאני אשים את זה גם פה

כי זה די למטה שםXD הלכתי עם אח שלי ואבא של היום להלחליף את השם שלי אז מהיום כבר לא קוראים לי רוקסן אלא: [תופים..] אמילי . כן מהיום קוראים לי אמילי ולא לדאוג השארתי את רוקסן כשם שני.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG שרית חדדדדדדדדדדדדדדדדדד:0

החלפת שם?!?!!?1.1.1.1!?1?1?1?1? תחדשי נשמה
אמילי- שם מדהים ^ וגם רוקסן [:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ת ת ח ד ש י ../images/Emo2.gif

איזה מוזר XD אבל כיף לך... אם תטוסי לאנגליה/ארה"ב השם שלך יהיה מקומי

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif תתחדשי!!!

אמג איזה מגניב
כיף לך.. גם אני רוצה להחליף את השם..לאלכס
זה הרבה יותר יפה.. אבל בחיים לא יירשו לי
בכל מקרה , שוב תתחדשי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo2.gif,וואו,יפה,תיתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

בת כמה את?? מאיזה גיל מותר להחליף שם? מה השם הראשון שלך? ולמה החלפת שם? סורי על החפירה
וכל השאלות.. פשוט זה מעניין אותי

Surfer Ba3e

New member
אממ אני בת 16 וחצי

מותר לך להחליף ברגע שאת הופכת להיות בת 16 אבל את צריכה ללכת עם ההורים שלך למשרד הזה. השם הראשון שלי זה רוקסן והחלפתי בגלל שתמיד אהבתי את השם הזה ואת רוקסן פחות XD אבל השארתי אותו כשם שני: אמילי רוקסן

Fall Out Inbar

New member
מגניב לך ../images/Emo9.gif גם לדעתי אמילי זה יותר יפה!

אבל טוב השארת את רוקסן בתור שם שני, בכל זאת, יו נואו, 16 שנה לחיות עם השם הזה. תתחדשי!

sweet shir

New member
הלכת יעני למשרד הפנים?

תתחדשי D: אמילי זה שם יפה.
אני בחיים לא הייתי מסוגלת להחליף שם... הוא מתאים לי.

למעלה