זוכים בפרטי מעצבים יקרתיים ב-

MeshiNS

New member
אני לא מזמינה באינטרנט =\

אבל בגלל שאין לך הרבה שיער לצבוע אני ממליצה על לה ריץ' במקום על מאניק פאניק כי לה ריץ' עולה 55 שקל בארץ במקום מאניק פאניק שעולה 75-80 שקל... ההבדל בכמות זה אולי איזה 10-15 מ"ל ....

אני רוצה לראות תמונות מהמפגש

אוף. מישהו יודע מתי יעלו אותן? אני ממש מצפה לזה
(סליחה שאני קרצייה)

Blue Emptiness

New member
את לא קרצייה, זה לגמרי לגיטימי בעיניי.

כבר עברו שלושה שבועות, ואני לגמרי מבינה את הלחץ של כולם ושאין זמן והכל... אלב אלו דברים שהיה צריך לקחת בחשבון X: חבל לי, כי אני מרגישה שהצילומים לא מצו את עצמם, כי מי יחזור עכשיו לדבר על זה? זה כבר לאט לאט מאבד מהרלוונטיות של זה.

mehalev001

New member
אולי תדעו: צבעים לשיער שיורדים אחרי חפיפה אחת

שלום, אני מחפשת צבעים לשיער בצבעים של ורוד, כחול וכדומה (לא ספריי) שניתן למרוח אותם (הם לא מקשים את השיער כמו ג'ל או משהו כזה) והם יורדים במים בחפיפה אחת. הם מיועדים לצביעה של אולי כמה פסים בשיער, לא ראש שלם. פעם לפני כמה שנים היה להשיג אותם ועכשיו אני לא מוצאת. למישהו יש מושג היכן קונים בארץ כזה דבר? (אני לא אתחיל להזמין באיביי... חחח...) תודה

MeshiNS

New member
רעיון:

1. אני ראיתי פעם סרטון של איזה 2 בנות שצבעו את השיער עם צבע מאכל, אני דיי בטוחה שזה לא נשאר על השיער אחרי חפיפה.... 2. בנתיים אני חושבת שספריי הוא האפשרות היחידה שיש לך, דווקא ביסודי אני קניתי ספריי שלא עשה את השיער שלי דביק, פשוט לא צריך לרסס בכמויות מטורפות... כמובן שאם את רוצה תוצאה טובה את צריכה לחמצן את השיער :)

למעלה