זוכרים אותי עם השאלה על לידת עכוז?

talih3

New member
זוכרים אותי עם השאלה על לידת עכוז?

ובכן, זה כבר לא רלוונטי
עברתי היפוך מוצלח בבילינסון. אני פשוט מאושרת... יש בבילינסון מחלקה יעודית להריון בסיכון גבוה. רק הרופאים הבחירים עובדים שם והם גם עושים את ההיפוכים. לי היה את המזל לפגוש שם רופא מדהים בשם דר' רוני חן. הוא עשה לי את ההיפוך תוך 2 דקות, ובמיומנות מדהימה. עכשיו אני רק מקווה שהעוברית לא תתהפך לי בחזרה. בנוסף התפניתי לעסוק בנושאים הרבה יותר משמחים כמו איזה דולה לקחת ואיפה כדאי ללדת. שמעתי שבגדול לא כדאי ללדת בבתי חולים בחיפה כי למרות שהם מאפשרים שתי מלווים, ברגע שהם מבינים שהמלווה השניה היא דולה, הם עושים פרצופים. האם זה נכון לגבי שלושת בתי החולים רמב"ם, כרמל ובני ציון? ומה דעתכן על לניאדו? שם אני יודעת שהם מאפשרים דולה. הפחד שלי מהמקום הזה הוא שהם אולי לא ערוכים להתמודד עם הסתבכויות קשות בלידה ואז הם פשוט מפנים לבית חולים אחר. בקיצור, אשמח לקבל עיצות טובות או סתם מילות עידוד

בלינקה

New member
ברכות ../images/Emo13.gif

איך את מבחינת קרבה לנהריה? יש שם חסרונות (אין מקלחות בחדרי הלידה, למשל, ואם יש סיבוך רפואי חמור הם לא המקום הכי טוב), אבל הם מעלימים עין מדולות ורוב המיילדות שמחות על דולה, המיילדות נהדרות. הפרוטוקולים לא מדהימים, אבל אם את יודעת מה את רוצה, באה עם ידע ויודעת לעמוד על שלך מול הרופאים, יש מצב ללידה מופלאה. בקיצור, המיילדות משהו משהו. כל מה שקשור לרופאים - תלוי על מי את נופלת ובאילו נסיבות. יש ביות מלא, יש תמיכה בהנקה.

talih3

New member
אני מאוד מתלבטת...

נהריה קצת רחוק לי. נראה לי בסוף שאני אבחר בין לניאדו לבין בית חולים בחיפה.

אם פי 3

New member
הנסיון שלי בליווי בנהריה

דווקא לא היה מוצלח - לא ממש נתנו לנו (לי ולמיילדת, אבל לא הזדהינו) להיות עם היולדת - כל הזמן הוציאו אותנו החוצה, וגם את ההחלטה לעבור לקיסרי עשו כשאנחנו לא נוכחות (והיולדת בלי שום ליווי מטעמה, בן הזוג לא היה בסביבה באותו זמן).

בלינקה

New member
רופאים או מיילדות?

אני ראיתי דברים אחרים, אבל זה תמיד תלוי גם על מה ועל מי נופלים
תוכלי לשלוח לי במסר את שם המיילדת? וגם מתי זה היה?

אם פי 3

New member
עוד לא היתה מיילדת צמודה

זה היה כמעט מיד לאחר שהגענו. מתי - לפני פחות משנה.

לידה מוצלחת בלניאדו

טלי, לא ילדתי בעצמי בלניאדו אבל כדולה ליוויתי שם לידות. בגדול, הצוות ידידותי ונעים, משתדלים מאוד להימנע מהתערבויות, תומכים באופן עקרוני בלידות טבעיות. זה בחדרי הלידה הרגילים - כמובן שבמרכז הלידה זה עוד הרבה יותר. אין מקלחות בחדרים הרגילים אבל יש כלים רבים נוספים שאפשר להיעזר בהם, וכמובן מקבלים דולות בברכה. למה את חושבת שהם לא ערוכים להתמודד עם סיבוכים קשים? אני יודעת שמרחפת איזו שמועה שאין בלניאדו טיפול נמרץ ילודים (פגייה) אבל זו שטות מוחלטת. כלפי הרבה בתי חולים קטנים ובפריפריה (יחסית) נשמעת הטענה הזו מדי פעם. צריך לדעתי לקבל כאן החלטה בין שני סיכונים: אחד, סיכון קטן מאוד לסיבוך קשה עד כדי כך שבית חולים פעיל וותיק לא יוכל להתמודד איתו. השני - סיכון שמתממש מדי יום בבתי חולים שלא ידידותיים ללידה לפי העדפות היולדת
אני מציעה לך ללכת לסיורים בבתי החולים שהם אופציות מבחינתך, ולקבל החלטה לפי תחושת הבטן שלך. בהצלחה!

tamarama

New member
לא ילדתי שם אבל שמעתי

מלא מעט נשים על חוויות לידה טבעיות וטובות. לגבי דולות- נדמה לי שרק בני ציון בחיפה עומדים בסירובם לדולות.

rjf

New member
יכולה להוסיף שמועות טובות על לניאדו

(גם בהקשר של השירשור הקודם על מרכזי לידה - זה הכי קרוב שיש בארץ ונראה לי שאני אהיה שם בלידה הקרובה) וגם יכולה להוסיף לרשימה על בתי חולים שלא מוכנים לקבל דולות... לפי דעתי רשימה יותר ארוכה מאלה שכן

לידה מוצלחת בלניאדו-אחרי היפוך.

את מוזמנת לשאול כל שאלה כאן או במסר, אשמח לענות.

עופריקה

New member
ברכות על ההיפוך המוצלח../images/Emo45.gif

אני ליוויתי בכרמל. אמנם את אחותי, אבל לפי מה שאני יודעת אין להם בעיה עם דולות. משירשור אחר מסתבר שהבעיה היא יותר למצוא דולה צפונית... הבנתי שגם בבני ציון זה אפשרי. אין לי מה להוסיף על מה שעדי יותם כתבה, פרט להמלצה החמה על לניאדו. שווה לעשות סיור שם, ובבתי חולים אחרים. בהצלחה

vashti72

New member
לא יודעת לגבי לניאדו

אבל מברכת על ההיפוך, ושולחת לך חיבוק עידוד

debby12

New member
מנהל
הנה מילת עידוד...

למה לחשוב על "הסתבכויות קשות בלידה"? תחשבי חיובי. תהיה לך לידה נפלאה וחוייתית - בלי בעיות. אל תבואי בגישה של פחד (כי הפחד של הצוות מספיק מדבק גם ככה
). לא יודעת כלום על לניאדו או בתי חולים בחיפה - אז לא יכולה לעזור בזה.

למעלה