זוכרים אותי עם השאלה על לידת עכוז?

אני אחרי 2 לידות השבוע בכרמל

והתרשמתי מהם לטובה. קיבלו אותי ממש יפה, נכון שזו אני אבל היו בצוותים שפגשתי גם כאלו שלא יודעים מי אני ובכל זאת היחס היה חיובי מאד. בלידה אחת שהיתה מאד קשה היה רופא מצויין שהציל את היולדת מואקום ואפיזיוטומי, וגם לימד אותי הרבה דברים תוך כדי. בלידה השניה גם היה צוות סבבה, אבל זו היתה יולדת שאף אחד לא היה מצליח להרוס לה את הלידה ממילא, לדעתי. בקיצור מבחינתי כדולה, ממש נהניתי אצלם. עברתי 4 משמרות בשתי הלידות האלו. אם את צריכה עוד מידע על בתי חולים את מוזמנת לאתר שלי www.zoharbadka.co.il

chapling

New member
מה הדעה שלך - כרמל או בני ציון?

לידה קודמת הייתה בבני ציון בחדר הטבעי עם מיילדת מדהימה - רוחמה. לידה לא קצרה ולא פשוטה (שעתיים וחצי של לחיצות - בסוף הסתבר שהיה חבל טבור קצר) ויצאתי בלי תפרים (קרע ספונטני קטן שלא דרש תפירה) בקיצור חוויה מאוד טובה עכשיו אני בסוף 35 ובהתחלה די היה לי ברור שאני חוזרת לבני ציון אבל עכשיו אני מתחילה להתלבט... האופציה השניה היא כרמל האמת אחד הדברים שמנחים אותי זה המקלחת בלידה הראשונה המקלחת הצילה אותי! החחש שלי אם אני לא בחדר טבעי זה שאני לא אוכל להיות שעות במקלחת כמו פעם קודמת למיטב הבנתי בשני בתי החולים אין מקלחות צמודות לחדרי הלידה. בבני ציון ראיתי שרשמת באתר שיש שתי מקלחות על 6 חדרים כמה יש בכרמל? והאם בבני ציון מאפשרים בחדר רגיל ניטור דומה לניטור בחדר הטבעי במידה והחדר הטבעי תפוס (אני מכירה את הטענה שלרוב הוא פנוי אבל בלידה שלי אני תפסתי למשהי את החדר.. אח"כ פגשתי אותה במחלקה) ועוד שאלה קטנה- בבניציון סיימו את השיפוץ במחלקה? אני לא מתכוונת להביא דולה, בעליהוא דולה מצויינת!
אני מקווה שזה בסדר לשאול אותך כמשהי שיש לה נסיון כרמל או בני ציון ? (או לפחות טיעונים לכאן ולכאן, אני מניחה שאין תשובה החלטית בכל מקרה) מתנצלת על מבול השאלות

talih3

New member
תודה לכולכן על התגובות ../images/Emo140.gif

ביום שישי נפגשנו עם דולה שעשתה עלינו רושם מאוד טוב והחלטנו ללדת איתה בלניאדו - שם היא יכלה לבוא לידי ביטוי הרבה יותר מאשר בכרמל או ברמב"ם. אז זהו, עכשיו אני הרבה יותר רגועה, ומחכה לי בשקט ללידה. הימים הארוכים בעבודה די מקשים עלי, אז אולי אני לא אמשיך ללכת לעבודה עד הרגע האחרון, במיוחד שאני עובדת בחיפה ורוצה ללדת בלניאדו. הפורום הזה מדהים - כמה טוב שהוא קיים. מקווה שסיפור הלידה שלי יגיע בקרוב...

למעלה