זוכרים את הקליפ שרצינו להכין לרובי..?

מעריצה וותיקה - הגעתי מהראשי

כל הכבוד בנות, אני מקווה שהקליפ יעבוד והרובסטר ימצא את עצמו על המטוס בדרך לישראל.
הייתי בשתי הופעות שלו, במילטון קינס לפני כעשר שנים (וואו לאן הזמן ברח??), נסענו במיוחד חברות מישראל, ולפני 6 שנים בגלזגו כשכבר גרתי בבריטניה. עונג צרוף וכן ירבו!

היייייייייייייייייייייייייייייי

מה קורההה???
אני זוכרת אותך עוד מפורום רובי- איזה כיף לראות אותך!!!!!!!!!!!!!
התגעגענו

אז שפכיייי! מה קורה איתך כיום?? מה את עושה בחייך?
יצא לך להיות בפרוגרס?
חחח, סורי על ההתנפלות
את מוזמנת להישאר

עברו המון מים בתמזה

אני כבר שבע שנים בבריטניה (5 בסקוטלנד ועוד שנתיים באנגליה). עשיתי פה תואר שני, דוקטורט, התחתנתי ונולדה לי תינוקת מתוקה מתוקה לפני תשעה חודשים.
לא נעים לי להגיד אבל היו לי שני כרטיסים לפרוגרס בוומבלי אבל נכנסתי בדיוק לחודש שמיני ואחרי התלבטויות הוחלט לא ללכת (הכרטיסים היו לגולדן סירקל, איפה שיש הכי הרבה בלגן וזה בעמידה). אז לצערי מכרנו אותם באיביי. לכריסמס קיבלתי מבעלי את הדי וי די המהמם של ההופעה

מה שלום כולם פה? איך חגגתם את ההריון של איידה?

הייייייי

מה קורה?? איזה כיף לראות אותך כאן!
פעם אחרונה שעדכנת זה היה בדיוק כשעזבת לסקוטלנד, אני ממש ממש שמחה לראות שאת נהנית בבריטניה, לא להאמין שעברו 7 שנים!! (ד"א אני שירי, אם את עוד זוכרת אותי מפורום רובי
)

זוכרת

באמת מאז לא כתבתי פה בכלל. טוב לראות שהפורום עדיין חי ובועט (אם כי במתכונת חדשה).

כיף לשמוע ממך

עשית לי נוסטלגיה...
אז ראית שרובי לקח לנו את דגל ישראל??

הבלוג של רובי לגבי ההיריון היה הכי מקסים א-ב-ר, אז בעצם חגגנו בלבחור שמות אפשריים לילד העתידי שלו.. והחלטנו שאם תהיה לו בת, היא כנראה תהיה הדבר הכי מפונק עלי אדמות!!! מה את חושבת? יש לך הצעות לשמות?

צפיתי שוב כדי לחפש את הדגל

גדול! איזה כיף! באיזו הופעה זה היה?
אתן חושבות שיש מצב שהוא יבוא לארץ? מבחינת הביקוש אני מתכוונת.

לגבי שמות אני לא יודעת אבל מה שכן, אם יהיה לו בן, יש לי בבית כלה שמחכה לו כבר

אחחח הדגל

זה היה בסיבוב פרוגרס האחרון ב 2/7 ואנחנו יכולות לחפור על זה ימי ם

עפטוב

New member
אה!!!! פאקינג ראשי

מעריצה אתכן יותר ויותר...

ולאלה שביקשו YNET, נשלח לשם ולכמעט כל מערכת תקשורת בישראל, בנוסף נשלח ל-5 אתרים של עיתונים מרכזיים בבריטניה. אבל תשלחו גם אתן, לחץ זה בריא

עפטוב

New member
לצערי זה לא עבד...אפילו סירוב לא שלחו לי

שלחתי לסאן, הארלד טריביון, דיילי טלגרף, מירור והגארדיאן.

השתמשתי בקישור הזה

נו בריטים

מה איכפת להם ממעריצות ישראליות, יש עוד אלף כמונו בארץ שלהם
הזונות...

גדול

אהבתי מאד מאוד כל הכבוד לכן על היוזמה והנחישות שרק הן גורמות לדברים לקרות

הלוואי
והקליפ המקסים הזה יצליח להביא את המאסטר להופעה כאן

גם אני אהיה בקהל כמובן

molin

New member
וואו

איזו השקעה, כל הכבוד על היוזמה! יש לי הערה קטנה לשיפור, אם זה אפשרי- יש לא מעט תמונות שמתחלפות יותר מדי מהר, משהו כמו שניה או 2 לתמונה עם מלל שהאמת, אני לא הספקתי לקרוא והייתי צריכה לעצור את הסרטון כדי לראות מה כתוב שם.
חוץ מזה זה יצא אחלה ואני מקווה שהוא ישתכנע ויגיע! :)

למעלה