זוכרים את הרשומה שלי על השמלה השחורה?

מעניין, זו גם בדיוק התחושה שלי

בהתחלה היה נדמה לי שירדתי חצי מידה, אחר כך הבנתי שזה פשוט הרוחב. וגם לי יש מראש רגל מאוד צרה ומלאה עצמות...

newKiticat

New member
זה הפחד האישי שלי.

בכל אופן הבנתי שזה לא נכון לגבי כולן... חלק כן, חלק לא.

Ani15

New member
אצלי זה קרה אחרי הלידה השניה

אין לי מושג למה, אולי זה קשור לבצקות האימתניות שהיו לי בהריון הזה (ולא בראשון).

Aניס

New member
אצלי כן

הייתי במידה 39 כל השנים ועכשיו אני 40 (3 ילדים
). אני די גבוהה אז זה לא כזה משנה...

שני הריונות, לא עליתי אפילו רבע מידה

ובמשך שני ההריונות חייתי בחרדה מזה
יש לי חברות שזה כן קרה להן, יש כאלה שזה קרה ואז חזר למידה, יש כאלה שזה לא קרה. כל אחת והגוף שלה.

matilda1984

New member
תודה לכולכן על התשובות

לא ידעתי שיש כאן כ"כ הרבה נשים עם ילדים, חשבתי שרק אביגיל
טוב לדעת שזה לא חד משמעי הקטע של המידה

עליתי בחצי מידה בערך, אבל חזרתי

למידה שלי מתישהו. יותר מחצי שנה אחרי הלידה ופחות משנה אחריה. אני כבר לא זוכרת בדיוק.

fairytale10

New member
ואוו אני לא מקנאה בך שלא הספקת אפידורל

בזמן הלידה נשמעו צעקות רמות מחדר לידה אחר והמיילדת אמרה לי 'היא בלי אפידורל'...
אני הייתי עם ובקושי שרדתי את זה. אני נשבעת שהתפלאתי שיצאתי מזה בחיים... זה הדבר שחשבתי כשהיא יצאה, מיד אחרי 'אני לא מאמינה שכל זה יצא ממני'

זו אכן הייתה חוויה מאוד מפוקפקת.

אני בחורה עם סף כאב מטורף. באמת מאוד גבוה. ולפני הלידה קיטרתי לבעלי על סורוקה, עם הוילונות, ואיך בטח אני אצטרך לשמוע את כל הנשים צורחות ומייללות. מה אני אגיד? בשתיים בלילה חדר הלידה של סורוקה היה עמוס לחלוטין ושקט לחלוטין. היחידה שבכתה וקיללה להנאת כל יולדות בית החולים באותו לילה (וכאמור, היו כמה עשרות כאלה) הייתה, ובכן, אני....

mgirl

New member
אגב, אומרים ששיפצו עכשיו בסורוקה

ויש חדרי יולדות חדשים בלי וילונות ובלי כלום. מה שכן, הבנתי שצריך להשיג אותם איכשהו, כי חלק מהנשים נשלחות עדיין ליולדות א' שזה הישן, אז אני תוהה מה צריך לעשות כדי לוודא שאני אקבל את המחלקה השווה יותר? יש טיפים?

אלו שני דברים שונים

חדרי היולדות ומחלקות האשפוז. השמועות על חדרי הלידה החדשים של סורוקה אכן מרנינות. מחלקות היולדות - א', ב' ו-ג' - אמורות כבר שלושתן להיות אחרי שיפוץ. לפני שנתיים שתיים היו משופצות והשלישית לא. יש מידה מסויימת של השפעה על שיבוץ למחלקה. אחרי הלידה שלי, בעלי סיפר לי ששאלו אותו אם נעדיף לילה במסדרון ולמחרת אחרי השחרורים להיכנס למחלקה חדשה, או לעבור היישר לחדר במחלקה הישנה. בכל מקרה, לדעתי, כל כך הרבה תלוי בצוות ובעומס, שקשה להתכונן מראש. היתה לי חוויה נהדרת במחלקה ישנה עם אחיות מוצלחות וחוויה גרועה במחלקה ישנה עם אחיות גרועות. בכל מקרה - אפשר לשאול, אחרי הלידה כשאת ממתינה שיעלו אותך לאשפוז, לאן מועדות פניך ואם אפשר להשפיע על ההחלטה.

וכמובן שפרוטקציה לא מזיקה

אני הייתי מטופלת באופן פרטי אצל סגן מנהל אחת המחלקות, אז כמובן שנשלחתי לשם (למרות שניסו לשלוח אותי לישנה)... זה לא כזה קריטי, אבל זה בונוס נחמד. לגבי חדרי הלידה, אני חייבת לומר שילדתי בישנים והיה מה זה בסדר. הייתי חוזרת על זה בלי בעיה. שאר החוויה הייתה כל כך חיובית בסורוקה שבאמת, לא נראה לי סיפור.

Bacio

New member
אכן אואץ'

ותסלחי לי אביגיל. אני חושבת שניסיתי ללבוש מכנסי ג'ינס רק איזה חודש אחרי הלידה... (התפרים, אבוי)

למעלה