זוכרים את זה? אז הפנימו

אפי 7

New member
מיכה - ברוך בואך להסתופף בצל ../images/Emo82.gif

קורתנו. בטוחה שתוסיף נופך מעניין להנאת החברים. רציתי לשים דברים על דיוקם. חברותיי מהפורום במציאות פונות אלי בלשון נקבה - וכשמסתכלת אני במראה רואה אשה ולא גבר. נכון - אפי - זה מטעה כי יכול להיות גם כינוי של גבר. ערב נעים אפי

רגע אגע, בלבלת אותי, לא זכור לי

שהתייחסתי אליך בלשון זכר. או שמניסיונך, החלטת להקדים תרופה לשגיאה...?

אפי 7

New member
מיכה - סליחה - הייתי צריכה לשים

פס מפריד בין שני חלקי ההודעה. חלק ראשון לברוכים הבאים וחלק שני - שומי בשעה 17:00 כתב אפי צודק ולא צודקת - וזו הייתה תגובה לזה. אפי

shkedud

New member
ערב טוב לכולם, לא הייתי היום בכלל

בבית. ביקרתי אצל הקטנה שלי - הנכדה הכי הכי שלי. היום התחילה לזחול (אפרופו מה שכתב שומי) ואני באמת התחלתי לסרוג אפודה. אז - מה שלומכם? מקווה שעבר על כולכם יום נעים וטוב. רואה שהצטרף לשורותינו מיכה - ברוך הבא
רוצה להוסיף משהו, שאולי קשור למה שכתב שומי. בוודאי שמעתם על המשורר אמנון שמוש, והוא כותב כך: :יש מורישים לבניהם צימאון, יש מגישים להם את המים, יש מציתים בעיניהם את האור, יש מבטיחים להם את הבית, מי שיאמר לי מה נכון - אשתחווה בפניו אפיים"

shkedud

New member
תודה דולצי (אם מותר לי לקרוא לך

כך. תודה גם בשם אמנון שמוש

p a l o m a

New member
שקד. לי זכויות יוצרים על השם דולצי:

מבקשת לא לשכוח זאת. נא רשמו לפניכם. תודה........

shkedud

New member
חלילה לי מלגזול זכויות יוצרים,

השאלה היא האם מותר להשתמש בכינוי הזה או שאת מבקשת את השם המלא

בוודאי שקדודו שאת יכולה../images/Emo24.gif

הנאה צרופה לקרוא את דברי החוכמה השזורים בכתביו של אמנון שמוש

אנימו

New member
שקדוד- יפה הציטוט שהבאת .אמנון

שמוש ידוע יותר כסופר. הוא יליד חלאב שבסוריה ואחד מספוריו היותר ידועים שעובד כמדומני גם לדרמה טלויזיונית : מישל עזרא ספרא ובניו.

shkedud

New member
אמת אנימו, זה הספר היותר ידוע שלו

אבל הוא כותב גם סיפורים קצרים יפים, חלקם עוסקים בחווית ההשתלבות הקשה שלו פה בארץ.

ע ו מ ר 4

New member
שקד...ערב טוב.....

ואת אלו השורות....נהגנו להקריא בארועי בר המצווה....לאורך השנים.. והצתנו בעיניהם את האור.......והבטחנו את הבית..... ונותר רק לקוות ....שיחזרו לכאן עם תום ההרפתקאות ברחבי העולם.

shkedud

New member
נכון, עומר, חמודה../images/Emo23.gif אמן ואמן

ואת? אופו נעלמת לי?

ערפה

New member
בקשה

למרות שאולי אין צורך אך אני בכל זאת אבקש את רשותך להעלות את הקטע הזה למגזין שאני עורכת לבני הגיל השלישי, חומר נפלא!! אם כי לגימלאים מעט מאוחר להפנים, את זה חייבים הילדים שלנו שעובדים למען הקריירה סביב השעון. ובמידה החומר הוא מקורי וידוע שם המחבר אשמח לצרף. המגזין www.global-report.com/asif

למעלה