זוכרים שאז עשינו שרשור של 100 תמונו

orrrrrrrrr

New member
תראה- שמועה זה שמועה

אם הוא באמת מכור אף אחד לא יכול לדעת! אבל השמועה בטח מסתובבת בגלל סדרת העבר שלו "יומן הנעל האדומה"

Antonio Montana

New member
יומן הנעל האדומה

אבל הוא לא היה, אהמ אהמ.. משתתף "פעיל" בתוכנית, נכון? אם אינני טועה, הוא היה הבחור שמספר את הסיפורים, לפני שהם מתחילים או משהו כזה. הייתי מעוניין לראות תמונות שלו מסדרות אחרות, ומהעבר, יש למישהו? 20 דקות!

Chens15

New member
לא...

הוא שיחק פעם בסרטים ארוטיים כי לא היה לו כסף לשכר דירה....לא נורא סלחנו לו על זה חי חי חי קבלו את המשק]ים של דוקובני...הוא הפסיד לסטיבן קינג בכמה מאות...והוא היה פעם פרופסור לאנגלית למי שלא ידע...

Antonio Montana

New member
אממ

סרטים ארוטיים? נראה לי שהוא הגיע ליומן הנעל האדומה הוא כבר היה מבוסס כלכלית כמו שצריך. את מתכוונת לסרטי פורנו? לא נראה לי שדיוויד השתתף בהם... לא כתוב באייאמדיבי על כך.

milki123

New member
דיוויד

הוא השתתף גם בסידרה "טווין פיקס" בכמה פרקים בתור דראג קווין.

Chens15

New member
אישית...

אני מכירה הרבה שחקנים בנים ששיחקו כדארג קווין זה דווקא נחמד.....נו ההוא ממיכאלה כאילו אם תחשבו על זה מה יהיה מה תמיד צירך להתנג כיאה אפשר למעוד כמה פעמים רק שם אתה באמת נהנה.........כי אלוהים חי בפרטים הקטנים

DarlingAdam

New member
תמונה מעולה של נד ולני.

חשוב לי לשים קרדיט, כי הן משקיעות המון עבודה בכל אחת מיצירות האמנות האלו. ולא לגמרי הבנתי את מה שאמרת על מעידות, אבל לא משנה.

Chens15

New member
הוא בעצמו אמר

באיזה ראיון וזה ידוע אצל רב האנשים הבן אדם היה צריך להשתתף בסרטי פורנו כן כן לשלם שכר דירה.... תאמת זה ממש לא מעניין אותי מה הוא עשה העיקר שהוא שחקן נחמד מאוד...ויש לו עינים מגניבות לאללה למרות שכולם אומריםלי שאני לא צריכה עיינים כמו שלו כי שלי כמוהו זה לא מעודד אותי אני רוצה עיינים כחולות כמו שלו

למעלה