זוכרים שהבטחתי תמונות????

זוכרים שהבטחתי תמונות????

עוד כשדבי היתה במרוקו ספרתי לכם שצילמתי כמה תמונות של בובות מתוך הצגותי\מופעי וגם מהאוסף שלי כדי להעלות כאן ולמי שזוכר הכבל אבד ("שמחתי" לגלות שזה קורה לכולם) בכל אופן,הכבל טרם נמצא אבל הבטחות יש לקיים-אז מצאתי דרך אחרת ואני מקיים!!!
תמונה ראשונה: האפרוח לא נוח -מתוך הצגת שחקן שלי שהיא תיאטרון סיפור שהוא גם מופע מוסיקלי בשם "מעשה באפרוח....מאוד לא נוח" הבובה מעשה ידייה של: מריה גורביץ

נא להכיר: צפרירה ואפרוחייה

גם צפרירה ואפרוחיה הם מתוך "מעשה באפרוח...מאוד לא נוח" וגם היא נוצרה ע"י (עומרי,במיוחד בשבילך
): מריה גורביץ

ודמות אחרונה להיום...

את הבובה המקסימה הזו (שהיא שילוב של בובת מקל המפעילה את הגוף ויד כפפה עם אצבעות אליה אני מכניס את כף היד) יצרו עבורי: גילי וחואן באז שהם אנשים מדהימים בפני עצמם!!!!

והנה תמונת תקריב של פניו

זהו להיום,מבטיח להכיר לכם עוד בובות בפעם אחרת,מקווה שאהבתם!!!!!

וואו!! בובות מקסימות..

אני מבין שאתה חבר מאוד טוב של מריה. מריה לא מסכימה לייצר לכל אחד בובות... כל הבובות שיוצרו על ידי מריה מצופות ספריי, נכון? עמרי שאל בנות כמה הבובות, ואני מבין את פשר השאלה, כיוון שהן בנויות ומעוצבות בסגנון בובות שלה משנות ה-90.. אפשר לראות את זה גם לפי העיניים... עוןד שאלה שיש לי, באתר שלך יש תמונות. יש תמונות של הצגה אחת עם צפרדעים- מי בנה אותם??

אני מודה,מודה,מודה....לכולכם ../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות והפירגון,שמח שאהבתם (בקרוב יגיעו עוד)!!!!!! לרועי: הבובות של מריה הן בנות חמש וכמו שכבר אמרתי לעומרי,אני מתאר לעצמי שהיא זכרה לי חסד נעורים... מבטיח לך שהיום, גם אני לא אזכה לקבל ממנה בובה ואני שמח בשבילה,מפרגן לה בגדול ומאחל לכולנו להגיע למצב שבו אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לעשות רק מה שבא לנו ואנחנו באמת רוצים מסיבה כלשהיא. בובות הצפרדעים שראית באתר שלי הן מתוך ההצגה: "מלך הביצה" ונוצרו ע"י....... (איך לא גילית בעצמך???) .......יוצרת חדשה ואלמונית.....חחחחחח.......מריה גורביץ!!!!!!!!!!!! מאחר ואני רואה שגם אתה מתעניין במריה אשלח לך מסר ששלחתי גם לעומרי ובו כל סיפור הכרותי ועבודתי איתה.

maorkad

New member
ווואי איך תודה ואדון דודי קראתי גם קצת עליך..

יאסלבס!!!

לא צריך אדון דודי,מר דודי מספיק ../images/Emo151.gif

איזה סלבס?????????????????????. כולה איש "רגיל" ושרוט (חיובית) חוץ מזה אף פעם אל תאמין למה שאתה קורא

ooommmr

New member
../images/Emo6.gifעוד!...עוד!...עוד!...יאללה...חחח../images/Emo6.gif

רוצים עוד תמונות.... וכמה שיותר ממריה..
שתיהיה לכולנו שבת שלום!
עומרי

shir300

New member
איזה יופי

אתה בטח מאוהב בבובות , לא? על מה ההצגות שאתה עושה איתן?

../images/Emo9.gif תודה, כייף לשמוע!!! וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה אלינו לפורום
אנחנו תמיד שמחים להכיר "מיתפרצים" חדשים וגם אני הייתי כזה לא מזמן... נשמח גם לשמוע עלייך ולהכיר אותך ואת עבודותייך! ולבובות: אני אכן מאוהב בהן
ולא רק בהן,אני מאוהב בבובות בכלל (למרות שאני משחק לרוב בהצגות ללא בובות כשחקן אצל מפיקים אבל בהפקות הפרטיות שלי משתדל לשלב תמיד בובות ומסכות) מראה של מריונטות רבות ושונות התלויות על הקיר,בתוך ארון או בארגז מיוחד, סטודיו של אומן שבובות מסוגים שונים ובשלבים שונים מפוזרים בכל מקום והמוכנות נחות על מדפים ותמונות של בובות מעשי ידיהם של חברי הפורום או המופיעות בהצגותייהם המועלות כאן.... אלו מראות שגורמים לי להתרגשות ותחושת מאוהבות. לשאלתך על הבובות: האפרוח- מתוך מופצגה מוסיקלית (מופע+הצגה) בשם: "מעשה באפרוח...מאוד לא נוח" בה אני מופיע לבד הבובה השניה היתה אמורה לגלם את דמותו של "דוד יוסף" בהצגה ל2 שחקנים ובובות בגדלים ומסוגים שונים: "מקס ומוריץ" והוחלפה ברגע האחרון באחרת ומאז,דוד יוסף (אני ממשיך לקרוא לו ככה למרות הכל) עומד בסלון שלי ליד הטלוויזיה וממתין בסבלנות ליום בו יוכל למצוא תפקיד ולהשתלבב בהצגה חדשה שתתאים לו...יש לו תנאים,הוא לא מוכן להשתתף בכל הצגה..חחח

יופי של בובות דודי, אני "מתה" מהסגנון של מריה

מקסים מקסים מקסים. ועכשיו רוצים לראות איך אתה מפעיל אותן.

למעלה