זוכרים שהבטחתי תמונות????

המון תודות יקרה ../images/Emo23.gif

מקווה שמתישהוא יתאפשר שגם תיראו איך אני מפעיל אותן (איך אני מפעיל את עצמי ב"קוסם" כבר ראית...) מריה היא......מריה,בזה אין ויכוח!!! מאחר ואני "מתה" גם מהבובות שלך,אני מחכה בקוצר רוח לתמונות הינשוף שהבטחת לשחרזדה.

shir300

New member
נשמע מדליק!

מופצגה- זו אחלה מילה. היתי מוסיפה "מופצצגה".. אני קצת פחות עושה בובות כרגע כי אבד לי הדחף אחרי שלוש שנים בבי"ס לתיאטרון שהיו קשות ומתישות.. יש לי הרבה בובות שנחות בתוך קופסאות עד שהנסיך יעיר אותן משנתן בנשיקה.. עזרת לי לא מזמן לגבי חוג תיאטרון בובות שאני מעבירה.. ואם יהיה מפגש אשמח לבוא ולהכיר את כולם. שיהיה המון בהצלחה עם החבובים שלך שיר

מה זאת אומרת אם יהיה??? יש מפגש!!!!

זוכר את שיחתנו בפורום על החוג ומאושר שעזרתי לך. לא ראית את ההודעה על המפגש הראשון של פורום תיאטרון תפוז? הוא יתקיים במוצאי שבת 22.12 בשעה: 19.00 בביתה של דבוש הנמצא בצור יגאל (אם את זקוקה להסעה יש מתנדבים) וגם אנחנו נשמח אם תבואי ותפגשי אותנו!!!!!! גם המשפט "בובות שנחות בתוך קופסאות" מציתות את דימיוני ואם תוכלי להכיר גם לנו אותן,זה יהיה נפלא. תודה ובהצלחה גם לך :)

נו,מה יהיה??? מציתות\מציתה= מצית....

המשפט מצית,לא מציתות ולא מציתה נכון,זה פורום על בובות אבל עברית תקינה יש להקפיד!!!!

שקד אתה צודק במאה אחוז-מוצאי שבת ה20.12 !!!

כשאתה צודק אתה צודק! אם תראה כמה זמן לקח לי לחבר את המילה מצית בהודעות הקודמות תבין את מצבי לאחרונה.... עייייייף,עמוססססס ורוצה לענות לכולם על מה ששואלים וזו התוצאה,טעויות
אז תודה רבה שהעמדת אותי על טעותי!!!! אגב,פתאום אני שם לב תוך כדי כתיבה שעברנו למערכת חדשה....מזל טוב לנו!

למעלה