זוכרים שהיה משהו

Athaclena

New member
זוכרים שהיה משהו

איזה מישהו חשב שכדאי לשים פה תמונות של חברי הפורום? אז אני מקריבה פה את עצמי ואת אלמוניותי עם צילום!!! זה בהחלט לא התמונה הכי עדכנית שלי (זה מ-1987), אבל זו התמונה הכי יפה שיש לי על המחשב, וזה מה שחשוב (לי לפחות). חוץ מזה שאפשר בקלות לזהות אותי אפילו מתמונה כזאת ישנה, אז אני לא חייבת לשים משהו מעודכן. ולמי שתוהה, זו תמונה מפורים. עכשיו אני רוצה לראות תמונות שלכם! בבקשה!...

Athaclena

New member
../images/Emo3.gif כמה פיגור כבר?

בפעם הבאה אני אשכח גם את הראש שלי

ויימס

New member
נו ב'מת!!!

גם אני יכולה לשים תמונה שלי כשאני בת חמש! זה לא נחשב!!! אה, וזה היה הרעיון שלי..

Athaclena

New member
לא רוצה, לא צריך.

אני אוריד את התמונה! רגע, איך? אוקיי, אני לא יכולה להוריד חזרה את התמונה. תצטרכי לחיות עם זה וזהו (חורצת לשון) והייתי בת 6!!!

l o r e

New member
הקטע הטוב הוא...

שבאמת אפשר לזהות אותה מהתמונה הזו

The Mad Hatter

New member
שנת 87, הא?

כמה חודשים לפני שנולדתי את הסתובבת עם כתר על הראש..P: אולי אני אפרסם תמונה. יש לי כמה עדכניות, ולמרבה הפלא, אני לא נראית נורמלי באף-אחת מהן. כמה נהדר. אבל אני אפרסם מתישהו, אני חושבת...

The Mad Hatter

New member
ניסיתי! אני מבטיחה שניסיתי..

באמת! נסיתי להעלות תמונה, אבל זה לא עולה. זהו. אתם לא יכולים להאשים אותי עכשיו..P: אולי אני אנסה שוב מאוחר יותר..

limilu

New member
לא יכולה.

אין לי שום קובץ במחשב. הוא התקלקל ותיקנו אותו. איזה באסה.... והכי גרוע- היו לי מלא תמונות של פראצ'ט והכל נמחק! אהההההההההההההה! *פורצת בבכי קורע לב* אה, כן. וחזרתי.

The Mad Hatter

New member
אחת, שתיים, ניסיון...

טוב, אני מקווה שזה יעלה.. התמונה היא מלפני חודש, בערך, וצולמה בדיוטי פרי. ודעה אוביקטיבית (*^_^*)-היא מאד לא דומה לאיך שאני נראית בד"כ, אבל..נו, טוב.

Maladict

New member
../images/Emo99.gif

ג'ינג'יות!!!!!!!!!!!!!! ג'ינג'יות!!!!!!!!!!!!!! יש לי חולשה לג'ינג'יות!!!!!!!!!!!

Athaclena

New member
אמא'לה, אתה מפחיד אותי!

דרך אגב, מה עם ג'ינג'ים? גם כאלה אני מכירה (2 מהאחים שלי...)

Maladict

New member
לא תודה

אני אולי ערפד סוטה (מכור לקפה) אבל אני עדיין סטרייט:) תודב אבל על הצעה:)

ויימס

New member
יא חולה נפש!!!

אה, כן, ואתם כולכם חבורה של סיסיס (גם אני, אבל לא משנה) חוץ מליאת!! ליאת, את נראית חמודה כל כך, אם הייתי יודעת הייתי יותר נחמדה אליך
..אההההם.
למה אני אומרת דברים כאלה..?

Maladict

New member
לעומת זאת ויימסי שלנו...

מגלה נטיות של לצאת מהארון:) "נחמדה יותר" האה ;) אוהבים אותך ויימסי

Greebo

New member
lol

oh... and there's no way i'm gonna show you a picture of me.... you just might get a heart attack =P

The Mad Hatter

New member
../images/Emo46.gif

כולכם אנשים רעים. מדברים על מפגשים ופרסום תמונות ובסוף רק אני, שרוב הסיכויים הם שאני לא אגיע למפגש, מפרסמת. אז או שאני מכתירה את עצמי, רשמית, בתור האדם האמיץ ביותר בפורום או שכל אחד מפרסם תמונה של עצמו כמו ילד טוב..

Ergil

New member
הייתי מפרסם תמונה

אבל בפעם האחרונה שתמונה שלי יצאה טוב הייתי בן... 6? אולי 7. אז אין טעם.

למעלה