זוכרים שהיה משהו

DviRincewind

New member
ודרך אגב...

שבת שעברה סגרתי בבסיס, וכשפטפטתי עם ידידה שלי כדי להעביר לה את השמירה בעמדת מחפה ש.ג., לפתע התגלה שגם היא מעריצה מושבעת של פראצ'ט!!! כמובן שמיד גיליתי שהיא לא גילתה את Good Omens והתחייבתי להשאיל לה אותו, ומיד אחר כך הזמנתי אותה להצטרף לפורום. תמיד כיף לגלות מעריץ פראצ'ט חדש
בעצם, יודעים מה? למה שלא נמציא לעצמנו איזה כינוי? מעריצי פראצ'ט נשמע די עלוב..

Gdil

New member
מה כבר אפשר לעשות?

כל שם נשמע אידיוטי, לפי דעתי לפחות... pray-chats? פטריוצ'טים? פראצ'טים? חוץ מזה, אני רוצה discworld עם סאונד! מי יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג?

Greebo

New member
you don't...

you need a really old sound card to run this game with sound... but then again what do i know...

ויימס

New member
כינוי למעריצים של פראצ'ט...

למטאליקה יש את Metallifans, לצ'ילי פפרס יש את Freakapotamus או משהו כזה (אל תשאלו אותי). למלחמת הכוכבים יש את הטרקיס, ואנחנו ה.. אה... הממ... הנומים? טוב, לפחות אני מנסה!!!

Athaclena

New member
אממ, מי זאת הבחורה הכמעט-עירומה

על הפוסטר מאחוריך? ולמה אתה יחף? ולמה השעון הפוך כזה? ולמה אתה מזכיר לי את רון גרוסברג? - טוב, לפחות את התשובה לזה אני יודעת. זה בגלל שמלא מלא אנשים מזכירים לי אנשים אנשים אחרים. sorry... אבל תמונה יפהי

limilu

New member
באמת?

איזה מהם? איך יכולת לשים פוסטר של המורדים בחדר שלך?! תתבייש לך!

DviRincewind

New member
המממם, כמה שאלות...

הבחורה על הפוסטר היא אכן ההיא-מהמורדים. בת דודה שלי עובדת באפרודיטה והיא הביאה לי פוסטר כזה. טוב, מה אתם רוצים?! היא בחורה מפותחת לגילה
, אני נער מתבגר ממוצע, זה הרי מתבקש!!!
אני יחף כי זה היה בדיוק אחרי שסיימתי להתלבש (בחולצה החדשה שקניתי בקסטרו לכבוד החג, אם יורשה לי לציין), ובדיוק לפני שנעלתי נעליים. למה זה חשוב?! ומי בשם אום הוא רון גרוסברג?!

ויימס

New member
די, כולם כאן כאלה חמודים,

איך עכשיו אני אשים תמונה שלי ותראו שאני נראית חולת נפש בדיוק כמו שאני נשמעת??? אבל אני אשים. האצילות מחייבת. אני רק אחליט איזה. ודביר, באמת! המורדים??? ממך לא ציפיתי... לא יכולת לשים תמונה של כוסית יותר ראוייה, אני לא יודעת, קונינה, משהו..?

ויימס

New member
לא אחריות שלי!!!

גם אני לא מצאתי תמונה של סתמרוח, אבל לא רואה אותי תולה פוסטרים של דודי בלסר, נכון???

Rincewind

New member
צודקת!

אני אוריד את הפוסטר ואעלה אותו על המוקד מחר בל"ג בעומר!!!

ויימס

New member
../images/Emo104.gif יהיי!! ../images/Emo104.gif

(הנפת הדגלים הנ"ל לא התבצעה מתוך דחף פטריוטי, אלא כהבעת שמחה וששון. התלבטתי קשות בין לנפנף בהם לבין-
)

למעלה