שבת שעברה סגרתי בבסיס, וכשפטפטתי עם ידידה שלי כדי להעביר לה את השמירה בעמדת מחפה ש.ג., לפתע התגלה שגם היא מעריצה מושבעת של פראצ'ט!!! כמובן שמיד גיליתי שהיא לא גילתה את Good Omens והתחייבתי להשאיל לה אותו, ומיד אחר כך הזמנתי אותה להצטרף לפורום. תמיד כיף לגלות מעריץ פראצ'ט חדש
בעצם, יודעים מה? למה שלא נמציא לעצמנו איזה כינוי? מעריצי פראצ'ט נשמע די עלוב..
למטאליקה יש את Metallifans, לצ'ילי פפרס יש את Freakapotamus או משהו כזה (אל תשאלו אותי). למלחמת הכוכבים יש את הטרקיס, ואנחנו ה.. אה... הממ... הנומים? טוב, לפחות אני מנסה!!!
על הפוסטר מאחוריך? ולמה אתה יחף? ולמה השעון הפוך כזה? ולמה אתה מזכיר לי את רון גרוסברג? - טוב, לפחות את התשובה לזה אני יודעת. זה בגלל שמלא מלא אנשים מזכירים לי אנשים אנשים אחרים. sorry... אבל תמונה יפהי
הבחורה על הפוסטר היא אכן ההיא-מהמורדים. בת דודה שלי עובדת באפרודיטה והיא הביאה לי פוסטר כזה. טוב, מה אתם רוצים?! היא בחורה מפותחת לגילה
, אני נער מתבגר ממוצע, זה הרי מתבקש!!!
אני יחף כי זה היה בדיוק אחרי שסיימתי להתלבש (בחולצה החדשה שקניתי בקסטרו לכבוד החג, אם יורשה לי לציין), ובדיוק לפני שנעלתי נעליים. למה זה חשוב?! ומי בשם אום הוא רון גרוסברג?!
איך עכשיו אני אשים תמונה שלי ותראו שאני נראית חולת נפש בדיוק כמו שאני נשמעת??? אבל אני אשים. האצילות מחייבת. אני רק אחליט איזה. ודביר, באמת! המורדים??? ממך לא ציפיתי... לא יכולת לשים תמונה של כוסית יותר ראוייה, אני לא יודעת, קונינה, משהו..?