בוקר טוב לכולכן
קודם כל המון תודה על האיחולים והתמיכה אני בעצמי עדין מתקשה להאמין וחוששת שבכל שלב הנס עלול להיעלם- אבל בכל זאת מנסה לשמור על חשיבה חיובית אולי בכל זאת ההוא שם למעלה החליט כי גם לי מגיע סוף סוף שיילך לי קל... היום עשיתי בטא נוספת - ואמרו לי DONT CALL US WE'LL CALL YOU - בטח לא אתאפק גם היום ואתקשר קודם... אם הכל בסדר יזמינו אותי ל US בעוד שבועיים ואחרי זה כמובן, אם הכל בסדר
- אעשה את כל שאר הבדיקות של ההריון דרך אגב - דיברתי כרגע עם הרופא במחלקה והוא אמר לי - מזל טוב, ולהערתי כי הצלחתי להפתיע אותם - אמר: אני לא מופתע ולא נופל מהכסא !? למי שזוכרת, ההריון הקודם שלי לא היה מהקלים - לרבות תופעות מוזרות של חסימת דרכי השתן, המטומה, דימומים , חלבון עוברי לא תקין לחץ דם גבוה וכו אבל בסוף התרחש הנס הראשון - ונולד בני הבכור והמקסים - אור שכמו שיובל הזכירה לי - אמא שלי קוראת לו נסי ועכשיו אנחנו מחכים לחבק את נסי מספר 2 ליובל המקסימה - אני כל כך מחכה שתצטרפי אלי - עוד החודש - הבטחת, זוכרת? שנוכל לקטר ביחד כמה זה קשה ... ולורדה - אני אשקול לסלוח לך ... סתם - נכון שלא היית מי יודע מה אופטימית כשכתבתי לי לשאלתי על דיכוי - שביננו - מה הסיכוי שזה כבר יקרה? אני יודעת שזה לא נאמר בכוונה רעה אלא בסקפטיות מובנת מאליה הדבר היחיד שאפשר אולי ללמוד מזה - שניסים ממשיכים לקרות ו - NEVER SAY NEVER מקווה שאכן הכל יהיה תקין עם ההריון שלי - ואזכה להחזיק אחות/אח בריאים לאור. ומחכה לכל המצטרפות אלי החודש - ומכריזה על חודש נס חנוכה
אז יאללה לעבודה
ונוס