זוכרים ששאלתי על הריון בתקופת דיכוי

מצב
הנושא נעול.

venus13

New member
נתקבל = ניתקל, כמובן

תודה וממתינה לך ...
בכל זאת ציפיתי לקצת התלהבות מהרופא לא ניראה לי שכל יום הוא נתקבל בדבר כזה בכל אופן - אני מאוד הופתעתי וודאי גם אתן ממתינה גם לך... ונוס
נתקבל = ניתקל, כמובן

קרן פ

New member
וונוס,מזל טוב לנס חנוכה המדהים../images/Emo16.gif

בוקר טוב לכולכן

קודם כל המון תודה על האיחולים והתמיכה אני בעצמי עדין מתקשה להאמין וחוששת שבכל שלב הנס עלול להיעלם- אבל בכל זאת מנסה לשמור על חשיבה חיובית אולי בכל זאת ההוא שם למעלה החליט כי גם לי מגיע סוף סוף שיילך לי קל... היום עשיתי בטא נוספת - ואמרו לי DONT CALL US WE'LL CALL YOU - בטח לא אתאפק גם היום ואתקשר קודם... אם הכל בסדר יזמינו אותי ל US בעוד שבועיים ואחרי זה כמובן, אם הכל בסדר
- אעשה את כל שאר הבדיקות של ההריון דרך אגב - דיברתי כרגע עם הרופא במחלקה והוא אמר לי - מזל טוב, ולהערתי כי הצלחתי להפתיע אותם - אמר: אני לא מופתע ולא נופל מהכסא !? למי שזוכרת, ההריון הקודם שלי לא היה מהקלים - לרבות תופעות מוזרות של חסימת דרכי השתן, המטומה, דימומים , חלבון עוברי לא תקין לחץ דם גבוה וכו אבל בסוף התרחש הנס הראשון - ונולד בני הבכור והמקסים - אור שכמו שיובל הזכירה לי - אמא שלי קוראת לו נסי ועכשיו אנחנו מחכים לחבק את נסי מספר 2 ליובל המקסימה - אני כל כך מחכה שתצטרפי אלי - עוד החודש - הבטחת, זוכרת? שנוכל לקטר ביחד כמה זה קשה ... ולורדה - אני אשקול לסלוח לך ... סתם - נכון שלא היית מי יודע מה אופטימית כשכתבתי לי לשאלתי על דיכוי - שביננו - מה הסיכוי שזה כבר יקרה? אני יודעת שזה לא נאמר בכוונה רעה אלא בסקפטיות מובנת מאליה הדבר היחיד שאפשר אולי ללמוד מזה - שניסים ממשיכים לקרות ו - NEVER SAY NEVER מקווה שאכן הכל יהיה תקין עם ההריון שלי - ואזכה להחזיק אחות/אח בריאים לאור. ומחכה לכל המצטרפות אלי החודש - ומכריזה על חודש נס חנוכה
אז יאללה לעבודה
ונוס
וונוס,מזל טוב לנס חנוכה המדהים

מאחלת לך הריון ארוך, קל ומשעמם...
קרן

העין ה 3

New member
דווקא כששאלת על הדיכוי

בוקר טוב לכולכן

קודם כל המון תודה על האיחולים והתמיכה אני בעצמי עדין מתקשה להאמין וחוששת שבכל שלב הנס עלול להיעלם- אבל בכל זאת מנסה לשמור על חשיבה חיובית אולי בכל זאת ההוא שם למעלה החליט כי גם לי מגיע סוף סוף שיילך לי קל... היום עשיתי בטא נוספת - ואמרו לי DONT CALL US WE'LL CALL YOU - בטח לא אתאפק גם היום ואתקשר קודם... אם הכל בסדר יזמינו אותי ל US בעוד שבועיים ואחרי זה כמובן, אם הכל בסדר
- אעשה את כל שאר הבדיקות של ההריון דרך אגב - דיברתי כרגע עם הרופא במחלקה והוא אמר לי - מזל טוב, ולהערתי כי הצלחתי להפתיע אותם - אמר: אני לא מופתע ולא נופל מהכסא !? למי שזוכרת, ההריון הקודם שלי לא היה מהקלים - לרבות תופעות מוזרות של חסימת דרכי השתן, המטומה, דימומים , חלבון עוברי לא תקין לחץ דם גבוה וכו אבל בסוף התרחש הנס הראשון - ונולד בני הבכור והמקסים - אור שכמו שיובל הזכירה לי - אמא שלי קוראת לו נסי ועכשיו אנחנו מחכים לחבק את נסי מספר 2 ליובל המקסימה - אני כל כך מחכה שתצטרפי אלי - עוד החודש - הבטחת, זוכרת? שנוכל לקטר ביחד כמה זה קשה ... ולורדה - אני אשקול לסלוח לך ... סתם - נכון שלא היית מי יודע מה אופטימית כשכתבתי לי לשאלתי על דיכוי - שביננו - מה הסיכוי שזה כבר יקרה? אני יודעת שזה לא נאמר בכוונה רעה אלא בסקפטיות מובנת מאליה הדבר היחיד שאפשר אולי ללמוד מזה - שניסים ממשיכים לקרות ו - NEVER SAY NEVER מקווה שאכן הכל יהיה תקין עם ההריון שלי - ואזכה להחזיק אחות/אח בריאים לאור. ומחכה לכל המצטרפות אלי החודש - ומכריזה על חודש נס חנוכה
אז יאללה לעבודה
ונוס
דווקא כששאלת על הדיכוי
עניתי ברצינות גמורה. אני תמיד מאמינה שקיים סיכוי, ותמיד בשבועיים שאחרי הביוץ אני מתנהגת כאילו שאני בטוח בהריון. החשש להאמין היה דווקא בתחילת השרשור הזה, ולא בגלל שזה לא יכול להיות, אלא בגלל שאיחור של יום אחד במחזור של 26 ימים, זה לא ממש נקרא איחור, ובדיקה ביתית היא לא ממש אמינה, וגם חששתי שאולי הסופרפקט משפיע על הבדיקה הביתית (לא שידוע לי על תופעה כזו). רק בגלל זה פחדתי שאולי השמחה מוקדמת מדי. ודרך אגב, רב ממכון פועה אמר לי פעם, שהריון ספונטני אצל מטופלת IVF הוא ממש לא נס. ולמה? כי היא עושה את כל המאמצים להיות בהריון! ומי שמתאמץ - מצליח בסוף. אבל אין מה לדבר - שיחקת אותה בגדול!!!

venus13

New member
ורדה, מצטערת - התבלבלתי

דווקא כששאלת על הדיכוי
עניתי ברצינות גמורה. אני תמיד מאמינה שקיים סיכוי, ותמיד בשבועיים שאחרי הביוץ אני מתנהגת כאילו שאני בטוח בהריון. החשש להאמין היה דווקא בתחילת השרשור הזה, ולא בגלל שזה לא יכול להיות, אלא בגלל שאיחור של יום אחד במחזור של 26 ימים, זה לא ממש נקרא איחור, ובדיקה ביתית היא לא ממש אמינה, וגם חששתי שאולי הסופרפקט משפיע על הבדיקה הביתית (לא שידוע לי על תופעה כזו). רק בגלל זה פחדתי שאולי השמחה מוקדמת מדי. ודרך אגב, רב ממכון פועה אמר לי פעם, שהריון ספונטני אצל מטופלת IVF הוא ממש לא נס. ולמה? כי היא עושה את כל המאמצים להיות בהריון! ומי שמתאמץ - מצליח בסוף. אבל אין מה לדבר - שיחקת אותה בגדול!!!
ורדה, מצטערת - התבלבלתי
בין התגובה שלך - בעמ' 6 לתגובה של M רוצה - זאת היא שכתבה לי - מה כבר הסיכוי - וגם לה אני כמובן סולחת מראש לגבי הבדיקה הביתית- אצלי היא פעלה גם בהריון הקודם - וגם אז עשיתי אותה מספר ימים לפני בדיקת הדם - כי פשוט לא התאפקתי כך שאני מאמינה שאם עושים בדיקה והיא חיובית - היא לא משקרת - ובהחלט שווה להשתין על 20-30 ש"ח - על מנת לקבל בשורה של הריון נכון שאם עושים אותה מוקדם מדי - היא יכולה שלא להראות הריון צעיר אצלי פשוט מלכתחילה המחזור קצר - כ - 23 ימים - כך שאין טעם להמתין עד היום ה - 28. לתשומת ליבכם - קיימות בדיקות הריון ביתיות שאמורות להראות על תוצאה עוד לפני האיחור - ועדיף לעשות אותן שוב, מצטערת על הטעות והמון תודה על התמיכה והפירגון מאחלת לך נס קטן משלך - בקרוב מאוד ונוס

נועה 35

New member
נס החנוכה של ונוס! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בוקר טוב לכולכן

אז יאללה לעבודה
ונוס
נס החנוכה של ונוס!

ללא ספק את נוסכת בכולנו קצת יותר אמונה וקצת יותר ענווה... מאחלת לך הריון קל ונעים ושתזכי לחבוק את נסי2 בעוד 8.5 חודשים.....

venus13

New member
תודה ,נעה, מדליקה ../images/Emo16.gif בשביל כולכן

נס החנוכה של ונוס!

ללא ספק את נוסכת בכולנו קצת יותר אמונה וקצת יותר ענווה... מאחלת לך הריון קל ונעים ושתזכי לחבוק את נסי2 בעוד 8.5 חודשים.....
תודה ,נעה, מדליקה
בשביל כולכן
לתחילת חגיגות חנוכה
לכולכן ונוס

Mרוצה

New member
איזה אושר צרוף!!!!!

בוקר טוב לכולכן

אז יאללה לעבודה
ונוס
איזה אושר צרוף!!!!!
פשוט מדהים!!!! ושאף אחד לא יגיד לך שהוא לא מופתע
נכון, אני הייתי סקפטית (את המילה הזו אומרים עם האינטונציה של קרן מור מהחמישיה הקאמרית) ואני עדיין חושבת שזה לא פחות מנס, מה שהופך את השמחה לעוד יותר גדולה!!! ואם כבר התחיל ככה, אז
שימשיך ככה: הכפלה יפהפיה, דופק פועם ומהיר בעוד שבועייים והריון ארוך וחף מכל אירוע ותופעות לוואי שבסופו אח/ות לאור הנס הראשון. אני כל כך כל כך שמחה בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

venus13

New member
סיכמת את זה כל כך יפה ../images/Emo9.gif

איזה אושר צרוף!!!!!
פשוט מדהים!!!! ושאף אחד לא יגיד לך שהוא לא מופתע
נכון, אני הייתי סקפטית (את המילה הזו אומרים עם האינטונציה של קרן מור מהחמישיה הקאמרית) ואני עדיין חושבת שזה לא פחות מנס, מה שהופך את השמחה לעוד יותר גדולה!!! ואם כבר התחיל ככה, אז
שימשיך ככה: הכפלה יפהפיה, דופק פועם ומהיר בעוד שבועייים והריון ארוך וחף מכל אירוע ותופעות לוואי שבסופו אח/ות לאור הנס הראשון. אני כל כך כל כך שמחה בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סיכמת את זה כל כך יפה

ולא הייתי מחליפה אותך עם קרן מור... המון תודה על האיחולים שאני מרגישה שנאמרים מכל הלב ומתוך אמונה אשרי המאמין - בסוף זה מצליח ונוס

Mרוצה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

סיכמת את זה כל כך יפה

ולא הייתי מחליפה אותך עם קרן מור... המון תודה על האיחולים שאני מרגישה שנאמרים מכל הלב ומתוך אמונה אשרי המאמין - בסוף זה מצליח ונוס

anguly

New member
איזה יופי של בטא ואיזה כיף שזה

בוקר טוב לכולכן

אז יאללה לעבודה
ונוס
ודאי. לגבי סקפטיות לאפשרות של הריון בדיכוי - הכל שאלה של גישה. הרופא שלי בכל פעם שקיבלתי דקה - ציפה / קיווה שאני אפתיע אותו עם הריון בדיכוי - אצלי זה עוד לא קרה, אבל מאחר וכך הוא מאמין - תמיד הוא משלב מחזורים טבעיים בחודש של הדקה (בשילוב קטן של כוריגון ו"שיעורי בית" ביום המתאים כדי לשפר את הסיכויים). אז אולי גם לי יקרה נס...בכל זאת חנוכה וכל זה.. ממשיכה להחזיק אצבעות להריון קל - ההריון שלך נשמע גועלי כמו שלי - גם לי היה הכל - אישפוזים דימומים המטומה ושאר ירקות, אז אני מבינה את החששות שלך.

venus13

New member
שולחת לך את בעל הנס...

ודאי. לגבי סקפטיות לאפשרות של הריון בדיכוי - הכל שאלה של גישה. הרופא שלי בכל פעם שקיבלתי דקה - ציפה / קיווה שאני אפתיע אותו עם הריון בדיכוי - אצלי זה עוד לא קרה, אבל מאחר וכך הוא מאמין - תמיד הוא משלב מחזורים טבעיים בחודש של הדקה (בשילוב קטן של כוריגון ו"שיעורי בית" ביום המתאים כדי לשפר את הסיכויים). אז אולי גם לי יקרה נס...בכל זאת חנוכה וכל זה.. ממשיכה להחזיק אצבעות להריון קל - ההריון שלך נשמע גועלי כמו שלי - גם לי היה הכל - אישפוזים דימומים המטומה ושאר ירקות, אז אני מבינה את החששות שלך.
שולחת לך את בעל הנס...
לחיי הדיכוי המפרה
מאחלת לך נס קרוב מאוד - לחנוכה והריון קליל אחר כך תודה ונוס

venus13

New member
../images/Emo41.gif עדכון - קיבלתי תוצאות בטא שניה

שולחת לך את בעל הנס...
לחיי הדיכוי המפרה
מאחלת לך נס קרוב מאוד - לחנוכה והריון קליל אחר כך תודה ונוס
עדכון - קיבלתי תוצאות בטא שניה
625 ממתינה לבדיקת דופק עוד כשבועיים- מסתבר שכל ההמתנות מורטות העצבים אורכות כשבועיים אולי נבקש ממשרד האוצר - שיכניסו כתיקון לחוק - קיצוץ בזמן ההמתנה
אשמח אם תחזיקו לי אצבעות עוד קצת מציעה בכלל החזקת אצבעות קולקטיבית - או שאולי תהיה תורנות מבטיחה להחזיק לכל אחת מכן ושהתוצאות לא יאחרו לבוא המון תודה על התמיכה אתן פשוט מקסימות - אחת אחת בהצלחה ל כ ו ל ם
ונוס

אםל2

New member
../images/Emo45.gifמחזיקה לך אצבעות לדופק../images/Emo57.gif

עדכון - קיבלתי תוצאות בטא שניה
625 ממתינה לבדיקת דופק עוד כשבועיים- מסתבר שכל ההמתנות מורטות העצבים אורכות כשבועיים אולי נבקש ממשרד האוצר - שיכניסו כתיקון לחוק - קיצוץ בזמן ההמתנה
אשמח אם תחזיקו לי אצבעות עוד קצת מציעה בכלל החזקת אצבעות קולקטיבית - או שאולי תהיה תורנות מבטיחה להחזיק לכל אחת מכן ושהתוצאות לא יאחרו לבוא המון תודה על התמיכה אתן פשוט מקסימות - אחת אחת בהצלחה ל כ ו ל ם
ונוס
מחזיקה לך אצבעות לדופק

אני לא בטוחה שההמתנה הזו פחות קשה מההמתנה לבטא. הסיפור שלך מדהים, ולדעתי מהווה תקדים פה בפורום. מנהלות יקרות, אפשר לסמן פה
גדול (עם חריצת לשון באמצע!
) על הריון תחת דיכוי.

venus13

New member
כבר מחזיקה - כתבתי לך בהודעה שלך

תודה
ותחזיקי לי אצבעות להתפתחות העוברים מההקפאה...
וד"א מוקפאים- אחד מהם - משגע עכשיו את המטפלת - אצלי בבית ואני עוד מעט - באה להציל אותה אז כל מה שנישאר לך - להינות מהזמן עד הבטא - החיובית, כמובן בהצלחה ונוס

anguly

New member
ושוב תודה, תודה, תודה!

וד"א מוקפאים- אחד מהם - משגע עכשיו את המטפלת - אצלי בבית ואני עוד מעט - באה להציל אותה אז כל מה שנישאר לך - להינות מהזמן עד הבטא - החיובית, כמובן בהצלחה ונוס
ושוב תודה, תודה, תודה!

ונוס היקרה ../images/Emo24.gif

רשמנו
על דיכוי+בלות+וריקוצל
מסתבר שכנגד כל הסיכויים - זה אכן יכול ליצור הריון טבעי- לכו תבינו את זה... הבטא ביום ו' היתה 230 ניראה לי שהשארתי את הצוות הרפואי בביה"ח בהלם טוטאלי מאוד מקווה שהמשך ההריון יהיה תקין וקל
ומאחלת לכולכם נס קטן משלכם, בקרוב, לקראת חנוכה הממשמש ובא המון תודה על התמיכה
אפשר עוד קצת להחזיק לי אצבעות? ונוס
ונוס היקרה

ממשיכה להחזיק לך אצבעות להמשך כה מוצלח
הסיפור שלך נותן המון תקווה ואכן נס חנוכה. מדהים

venus13

New member
תודה ../images/Emo140.gif- הרי השמים הם הגבול ../images/Emo9.gif

ונוס היקרה

ממשיכה להחזיק לך אצבעות להמשך כה מוצלח
הסיפור שלך נותן המון תקווה ואכן נס חנוכה. מדהים
תודה
- הרי השמים הם הגבול

עם שם כמו שלך - את וודאי יודעת את זה מקווה שגם את תגעי בשמים החודש ומחזיקה לך את אצבעותי - הטרום בצקתיות עדין ונוס

מצב
הנושא נעול.
למעלה