זוכרים תכתבה בראש 1?

זוכרים תכתבה בראש 1?

אז היה כתוב על מעריצה שעלתה.. זאת מאיה היא מעקריצה שרופפפה יותר מכולם פה יחד.. אין הופעה אחת של שייגעצשהיא פיספסה.. והנה קישור לפוסט הזה... עם כבר בלוגים. תרשמו פה את הבלוגים שלכם. הנה שלי!!

פרקשון

New member
אתה גם מהפורום הרשמי?

כי שם כולם מכירים אותה... והיא באמת שרופה כמעט מפורסמת כמו שייגעצ

לאוי...:[

אני מפה! ואני בת!!! ואני רוצה להרשם לפורום בהייד פארק אבל לא מצליחה :[

בצה17

New member
זה קל.. הינה הסבר

(נמאס לי ללמוד אז אני מחפשת דברים אחרים לעשות, כל הכבוד בר תלמידה חרוצה עלק[אני מדברת לעצמי בגוף שלישי זה לא טוב]) דבר ראשון- כנסי לקישור הזה

בצה17

New member
המשך:

היו לי שם כמה שיגאות(למקרה שלא הבנת): *אז את צריכה צריכה ללחוץ על על הרשמה(עיברית שפה קשֵה) *לאחר מכן נפתח לך עמוד שיש לך את פרטי ההרשמה. *דבר ראשון - 2 הפרטים הכי חשובים.

בצה17

New member
אחרון../images/Emo13.gif

אם יש לך עוד שאלות אז את מוזמנת לכתוב לי - אס"ק:128420904

אה.. הבעיה היא

שאני כבר נרשמתי פםע מזמממן וכתבתי שאימייל שלי שם ואני לא זוכרת את השם משתמש...[יש לי תסיסמה וזה...] ואז שרציתי להרשם שוב לא הצלחתי כי אי אפשר להרשם פעמיים עם אותו אימייל. מוסובך!

בצה17

New member
אז תפתחי אי מייל חדשה..

לי יש לפחות איזה 5 אי מיילים חח ממליצה בחום על וואלה!! אי מייל מצויין..

אי אפשרה

כי האימייל שלי זה : [email protected] גמ מסנג'ר למי שרוצה. נכון כתוב ערבה? אני גרה בערבה... אז זה אימייל מאוד שימושי ונח וכל הדברים שלי שם וזה.. לא משנה מה הם עושים איתו אני יכולה לעשות כתובת רק כדי להרשם נכון?

בצה17

New member
חח בסדרה

כן פתחי אי מייל רק כדיי לאשר ת'משתמש ולהוציא ממנו ת'סיסמא..

כך עשיתי

אבל הפורום הזה בנוי בצורה מטו7מטמת רשמית... מה הקטע שכל תגובה תופסת כל כך הרבה מקום? וזה גם לא מסודר נח פה הכי טוב!!! יחי פורומי תפוזזזזזז *נמגינה משלושת המוסקוטרים* [אני לא יודעת מה המנגינה אבל אני בטוחה שהיא מתאימה :]

בצה17

New member
כן באמת הכי נוח פה חח

אני לא מבינה ת'החלטה המפגרת הזו שהייד פארק יהיה הפורום הרישמי שלהם הרי זה פורום מגעילים.. אני סתם רשומה שם ממילא זה בקושי מקבל הודעות אם בכלל...

B182

New member
בונאה אתם ממש דפוקים

מאיה מפורסמת כמעט כמו שייגעצ? היא לא פיספסה אף הופעה? היא המעריצה הכי שרופה? בתור מישהי שמכירה את מאיה טוב.. לא, היא לא מפורסמת כמעט כמו שייגעצ...הרבה מכירים אותה כי היא בנאדם יפה ובלי לרצות שמים לב אליה בגלל זה וגם בגלל שיובל דלוק עליה אז הוא כל הזמן שואל עליה ומדבר איתה תוך כדי הופעות (חחחחחח) לא, היא לא היתה בכל הופעה...אני עדה שהיו כמה הופעות שאני הייתי והיא לא...אבל כן היא היתה בהרבה הופעות...אבל היא לא היחידה! והמעריצה הכי שרופה...לודעת יש מצב...חחחח

בצה17

New member
עידן רואה! - מילים כדורבנות!

אתה סתם מנפח ת'עניין סביב מאיה הזאת.. וזה גם לא תחרות פה מי הכי מעריץ, העיקר הוא שלכולנו יש מכנה משותף שאנחנו אוהבים-- שייגעצ!

פרקשון

New member
דורבנים?

זאת סתם הגזמה שאומרים שהיא היתה בכל ההופעות נגיד ככה...היא היתה ביותר הופעות מכל אחד פה

בצה17

New member
../images/Emo6.gifחח זה ביטויי!!

כן, אבל היא לא כזאת מפורסמת!! כאילו בסדר, מכירים אותה.. אבל היא לא מפורסמת קרוב אפילו לרמה ששייגעצ.. נגיד רוב האנשים מהתיכון שלי שלא שומעים בכלל רוק ישראלי מכירים ת'שיר "פרח נתתי לנורית" ושמעו מילה וחצי בחיים שלהם על שייגעצ.. והיא פשוט מוכרת קצת בקרב המעריצים וגם לא לכולם אני מבטיחה לך!

B182

New member
.

"היא היתה ביותר הופעות מכל אחד פה" פרקשון תרשה לי לצטט אותך ושוב להגיד שאני לא חושבת שאתה מדייק, אולי בעצם בפורום הספציפי הזה כן, אני לא ממש יודעת כמה אתם הולכים להופעות כי לא ממש מכירה אבל יש הרבה אנשים שהיו ביותר הופעות ממנה...

ז-א-ת הטעות שלך!!!

חחחה... כנס לבלוג שלה. כל פוסט כמעט הוא הופעה אחרת. אי באמת- לא חושבת שיש מעריץ יותר קרוב לשייגעצ ממנה. יובל מכיר אותה אישית יותר מכל מעריץ אחד. מיליון אחוז! ומי שהיה ביותר הופעות של שייגעצ ממנה זה רק שייגעצ. סורי!

למעלה