זוכרים תכתבה בראש 1?

B182

New member
חחחחחחחחח

קודם כל אני בת. דבר שני, אני קוראת ת'פוסטים בבלוג שלה...וחשבת אולי על זה שהיא כותבת על כל ההופעות שהיא היתה בהן אבל על אלה שהיא לא היתה בהן היא אממ ...לא כותבת! ואם אתם אומרים שהיא הכי שרופה זה מראה לי שאתם לא מכירים את עדי...חחחח

פרקשון

New member
אני דווקא כן מכיר את עדי

הן היו בערך באותן הופעות לא? ויש את כל החבורה של הבנות טוב יירשם לזכותה שרה עם שייגעצ בהופעה החגיגית

אפרופו הכתבה בראש 1 הינה התגובה שלי

אז ככה... התגובה שלה הייתה ממש שטותית, למרות שהציון הזה ששיגעצ באים ממשפחות עשירות מראה במובן מסויים, למה הם *כן* שרים.. תבינו שלמשל אחי מאוד רוצה לעשות סרטים, אבל זה מקצוע שאין כל כך עבודה בו ו.. פשוט זה לא מקצוע אם היה לנו כסף.. כלומר עודף כסף אמא הייתה אומרת לו "תעשה מה שאתה רוצה" כי במיילא אם הוא יפול אז לא נורא.. יהיה לו מה לעשות בחיים אבל בגלל שאנחנו לא עשירים אז הוא לומד מקצוע מעשי.. מסקנה
: אם המשפחות של שייגעצ לא היו עשירים, יכול להיותצ שלא היינו רואים אותם

בצה17

New member
מה הקשר פתאום....? =\

לא הבנתי מאיפה נחתת עלינו עם העניין הזה..

בגלל זפעם איזה מישהי

הגיבה איפשהו אני קראתי את ז.. לא זוכרת רק איפה. היא אמרה שייגעצ כתבו תשיר "אבא עורך דין" והם מדברים על זה שיש להם הכל בחיים וזה.. ורק בגלל שהם באו מכאלה משפחות הם הגיעו לרמה שהם בה שיום. אזדבר ראשון. אפחד לא יכול להתווכח עם העובדה שהם עושים מוזיקה יוחדת. ועם הכסף של ההורים שלהם עזר להם להתפרסם. זה לא מוריד מהאיכות של המוזיקה. זה אולי עזר לקם את הפרסום שלהם. יש אולי אנשים שלא רוצים לראות את זה ככה אבל האופי של הבנאדם לא נקבע לפי הכסף שיש לו. כולם רואים כאלה שיש להם כסף בתור אדם שלא מעריך עבודה. מצטערת זה לא נכון. אז שמי שחושב ככה שידע שהוא טועה. בגדול. כי גם אני עברתי את זה וכל אחד הוא בנאדם. וחוץ מזה היום בארץ כמעט כל מי שיש לו כסף שמים עליו סטיגמה יותר מכאלה אחרים. כמו שבדרך כלל מראים בטלוויזיה. אז תחשבו על זה ברצינות רגע.

למעלה