זוכרים?Mother Earth

Mother earth? מה זה שיר חדש? מגניב! ../images/Emo3.gif

תמיד אהבתי אותו בלייב.. במיוחד עם העצים המתנפחים האלה מאחורה

ME בלייב פשוט מדהים!!!*__*

אני אוהב את השינויים הקטנטנים ששארון עושה בפזמון. זה ממש מגניב^^

ZuLi90

New member
עוד פעם :\

אני כבר לא יכול זה אני היחיד ששומע שהיא מקצרת לעצמה ולא הולכת עם השיר עד הסוף זה ממש מפריע לי.... , הבמה זה לא המקום שלה ממש =-O... *** אין לי כוונה להתווכח כמו אותה ילדה לפני כמה ימים המיקה הזאת D:... , תגובות נחדמות... בעדינות בבקשה >< :)

ברור שההופעה לא תישמע כמו בדיסק

ולמרות הכל שארון היא רק בת אדם ואי אפשר לצפות ממנה להגיע לשיא היכולת הווקאלית שלה באמצע הופעה שהיא כל הזמן זזה ורוקדת.. אני דווקא חושבת שהיא שרה מעולה בלייב ואני אוהת שיש שינויים בהופעה כי אחרת זה פשוט כמו לשים את האלבום בפול ווליום....

ZuLi90

New member
סבבה אומנם בת אדם..

אבל ציפיתי ממנה להיות בת אדם מוכשרת יותר... :p ואין בעיה לעשות שינויים ולחדש זה לגיטימי אבל לא על חשבון הפאקינגג איכות של השירה!!

אין הרבה סולניות שמסוגלות

להחזיק הופעה כמו שרון.. וזה נורא מוזר לי שאתה אומר את זה על ME... זה אחד השירים שלהם שלדעתי הכי יפים בלייב! ובכלל, אני באמת חושב ששרון מצויינת בלייב.. היא קופצת ומתחרפנת ומקפיצה יחד איתה את הקהל, ובכל זאת נשמעת מדהים ועוצמתית.

ZuLi90

New member
יש יותר טובות בלייב...

אל תהרגו אותי: איימי לי , הסולנית של אפיקה , טריה ו-כריסטינה אגילרה (?!?!)...

ZuLi90

New member
אבל מה שכן...

שרון שרה באיזה הופעה אחת (לא זוכר איפה ראיתי) את Our Farewell נהדר!!

אני מצטער שאני אומר את זה,

אבל איימי לי מזוויעה בלייב... אני לא מסוגל לשמוע אותה. היא יותר מייללת משרה, ובטח היא לא יותר טובה משרון
*סליחה כל אוהבי אוונסנס למיניהם* סימון, עד כמה שהיא שרה בסדר גמור בלייב, לא מסוגלת להחזיק הופעה כמו ששרון יכולה, לפי דעתי.. טאריה מדהימה אין ספק..
כריסטינה אגילרה................?...

Liquid Dreams

New member
זו איימי לי הישנה!

איימי של עכשיו ממש טובה בלייב! [אהמ, תסמכו עליי, אהמ
] באמת שהיא מעולה! היא שרה בשירים מסוימים אפילו טוב יותר מבדיסקP:

A t a s h i

New member
היא באמת השתפרה ממש בלייב. D:

בתקופת Fallen היא הייתה פשוט מזייפת בצורה מחרידה. עכשיו היא פשוט מעולה, היא השתפרה בצורה מדהימה. :}

מה פיתאום! להפךך היא מזייפת לפעמים...

בעבר היא שרה את זה כמו שצריך... עכשיו אחרי שהיא שרה את קטעי האופרה הקטנטנים לרגע נאבד לה הקול XD

A t a s h i

New member
עכשיו היא לא מזייפת כמעט בכלל.

או לפחות הרבה פחות. אני זוכרת ששמעתי איזו הופעה שלהם בפעם הראשונה, בתקופת Fallen, פשוט נדהמתי מכמה שהיא מזייפת. בקשר לקטעי אופרה - לדעתי היא פשוט דחפה את עצמה יותר מדי. הקטעי אופרה האלה, ב-Weight of the World, מגיעים ממש ממש גבוהה, ויכול להיות שכרגע זה גבוהה מדי בשבילה בשביל לבצע את זה באופן מלא ומדוייק בהופעה חייה, כשהיא כל הזמן בתנועה על הבמה. בכל אופן, לי אישית אין ספק בכלל, היא השתפרה בצורה מדהימה. תשווה למשל את ההופעה שלהם בטוקיו, האחרונה, להופעה ב-Anywhere But Home, יש שיפור ממש משמעותי לדעתי. בכל אופן, שארון לא מדהימה לדעתי בלייב, אבל היא רחוקה גם מלהיות גרועה. :ם

איימי? LOL היא לפעמים נשמעת מתה כזאת

במיוחד בהופעות הכי חדשות...מה אתה משווה בכלל את שארון לכריסטינה!!??!?!!? אוי אוי אוי

ZuLi90

New member
חחחח תנשמו תנשמו למה לצעוק ?! D:

אני זוכר שפעם ראיתי מהתקופה של פעם את איימי לי שרה בחיי נשברו כמה צלחות טובות בבית XDD וסימון מחזיקה הופעה מעולה !!.. וכריסטינה אגילרה שרה מעולה בלייב... אתם שופטים אותה בגלל הסגנון שלה זה הכל. אני רק אומר סה"כ שיש פערים רציניים (יותר משצריך להיות) בשירה בלייב של שרון לבין הדיסק ויותר מכך כדי לא לזייף עושה רושם שהיא עושה קיצורי דרך.... כמו בהופעה למעלה אתם רוצים לומר לי שהיא שרה את הבית הראשון כמו שצריך ?! D:

*לוקח נשימה* =]

סימון, כמו שכבר אמרתי, שרה בסדר גמור בלייב, אבל היא לא עושה יותר מדי על מנת להחיות את ההופעה
היא פשוט עושה הדבאנג ולפעמים מתלהבת מהאוויר שיוצא מהבמה עם השיער שלה
לעומת זאת שרון, מלהיבה את הקהל, מקפיצה אותו, משתפת אותו בשירים, צוחקת עם הקהל וכו' וכו' וכו'... וזה תוך כדי שהיא רצה, קופצת, מציקה לשאר חברי הלהקה ועושה תנועות ידיים
אני ממש לא שופט את כריסטינה אגילרה בגלל הסגנון שלה, יש לה אחלה קול, אבל זה בכלל לא קשור לשרון.. ואני לא רואה איך שרון לא שרה טוב את הבית הראשון בהופעה למעלה...

למעלה