זוכרים?Mother Earth

כן אני מכיר את זה.

אמרתי גם שסימון שרה בסדר גמור בלייב, אבל אפשר לראות גם בסרטון הזה שהיא לא עושה יותר מדי בשביל להלהיב את הקהל, חוץ מהדבאנגינג

מה עדיף?

לשיר מדהים בלי לתת יחס לקהל כל כך או לשיר לא כל כך טוב כמו שארון ולתת יחס לקהל? אני מעדיפה שהיא תשיר את מה שהיא צריכה כמו שצריך... P:

לא תמיד האמת...

אפילו גם לא סימון ולא טאריה כל הזמן טובות...P: ושלא אשכח שארון הייתה מעולה יותר בתקופה של ME ומטה

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif הגזמתם ../images/Emo88.gif

שרון מצויינת בלייב. למעשה, היא אחת הזמרות היחידות ששמעתי שבאמת מצליחות לשיר טוב ולהגיע לטונים גבוהים בקלות בלייב. רק לפני תקופת ME? תגידו, אתם שכחתם את הדיוידי של TSF? היא נשמעת שם מדהים, הרבה יותר טוב מאיימי לי, סימון או טאריה (עם כל אהבתי אליהן), ובכל מקרה אין טעם להשוות, מדובר בסגנונות שירה שונים. אם כבר שרון לא נשמעת טוב בשירים החדשים, בישנים היא עדיין בסדר.

לדעתי שארון נשמעת פי מיליון יותר טוב בתקופה

של ME...אבל לא אמרתי שהיא נשמעת גרוע בתקופה של TSF...או של היום...אבל לדעתי התקופה של ME מדהימה נקודה. אני לא אשווה בין איימי סימון ושארון כמו שאמרת יש להן סגנון שונה לכל אחת מהן. אבל אין מה לעשות לפעמים יש להן תקופות שהן שרות לא כל כך טוב אין מה לעשות. לא ניסיתי להשוות אותן.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סופסוף מישהו שמסכים!

chyio

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Blade Of Fire

New member
אתה שמעת אותה בכלל בלייב?

מי פה היה בהופעה של אפיקה ויכול לשפוט אותה בלייב בכלל? הקלטות של הופעות זה כלום, כדי לשפוט אם מישהי שרה טוב בלייב או לא אסור להסתמך על יוטיוב שמוקלט גרוע או על הדיוידי שמשפר את איכות הקול... סימון מחזיקה הופעה בצורה מעולה, ואני ספק אם מישהו אחד יצא מהבארבי לפני שנה כשהוא לא מרוצה.

ראית את ההופעה האחרונה?

של אוונסנס בדאן לאוד? איכ שלא כותבים את זה חחחחח היא זייפה שם לכמה רגעים כמעט בכל שיר אבל דווקא אהבתי את ההופעה הזאת יחסית למה שהיה ברוק אמ רינג

ZuLi90

New member
יופי..

ועכשיו שלח לי הופעה של וויטין בכזה ביחצוע ווקאלי טוב... D:D:

למעלה