זוכרים..

לא ממש..

לשכבה שלך זה סבבה והכל...אבל... לש
כ
ב
ת
י
זה ממש מש לא..........

טעות קטנה

המורה לביולוגיה שכל אחד היה רוצה היא כמובן איך לא אמא של שי הלא היא שושנה דוידסון כבר 3 שנים אני לומדת אצלה אין עליה כלה

Darakan

New member
כן. קצת.

רוב הדברים שמדברים עליהם שדורשים עלק משמעת גבוהה לא משפיעים על כלום בתכלס.

על כל

פיפס קטן ישר הרשמה! מה זה פה? זה תיכון וזאת אמורה להיות התקופה היפה שלנו תיכון אמור להיות כיף וכיף להגיע אליו וכיף להישאר בו! ולא לחיות בפחד מתמיד מכץ...

Darakan

New member
חח איזה בולשיט

ב-3 שנים של התיכון המטרה של התיכון היא אחת : ללמוד ולהוציא ציונים טובים. בעניין החברתי אין בכלל בעיה, את לא אמורה לנהל את חיי החברה שלך בשיעורים, בשביל זה יש את ההפסקות וזמן אחרי בי"ס ותאמיני לי שיש מספיק הפסקות שכאלו. מי שיודע לקחת את האחריות שלו במשמעת יוצא מק"ש בלי שום בעיה, אני מסכים שחלק מהמורים מגזימים (ראה ערך רותי הנזל), אבל רוב המורים בק"ש הם אחלה, יודעים ללמד טוב, ומדברים בגובה העיניים.

טוב

תרשה לי להגיד שק"ש זאת מכונה משומנת היטב להוצאת ציונים טובים. אני מדברת על כל ההרשמות על זה שהם באים אליך בקטנות מה זה הקטע הזה עם התלבושת?!?!?!?! אסור פס פה פס שם במכנסיים מה זה????? אני מחזיקה מעצמי בן אדם אחראי ואני חושבת שהייתי מסתדרת יופי בתיכון של ק"ש כמו שהסתדרתי בחטיבה, אבל אני את סדר העדיפויות שלי בין להעביר שלוש שנים בעיוני בק"ש לבין עיצוב בהרצוג עשיתי... וזאת ההחלטה הכי טובה שעשיתי עד היום...

Darakan

New member
לא דיברתי על התלבושת

התלבושת עם הקטע של הפסים זה באמת דבר מפגר, אבל בכלליות תלבושת אחידה זה דבר שאני תומך בו, חוסך את כל הריטואל של לחפש מה ללבוש כל יום בבוקר. וק"ש זו לא מכונת ציונים. ק"ש זה מכונת ציונים למי שרוצה. יש הבדל.

אל תבינו אותי לא נכון

אני בעד תלבושת אחידה. אני חושבת שזה דבר טוב. אבל אני לא חושבת שצריך לרדת לקטנות האלה של הפסים ביג דיל אז יש פס במכנס ......!

צודקת

אני מכירה בוגרת ביוטכ' של ק"ש אז היא הייתה המועצה וזה וכשהם באו לכץ להתלונן על הקטנויות הוא אמר שזה "יוצא אוירה ספורטיבית מידי בבצפר" איזה שטויות מילא תלמה ילין אבל בצפר כזה...שיש לו איזה 3 מגמות ספורטיביות אז ככה הוא אומר איזה פרדוקס..

../images/Emo45.gifההחלטה הכי טובה שאפשר

גם אצלי הייתה ההחלטה לעבור לאילון. אני אבל דווקא לא בטוח שהייתי מסתדר בק"ש, למרות שיכולתי להיכנס שם גם לטכ"ם, גם לביו' וגם לרובוטיקה... אני פשוט לא יכול לשתוק כשדורכים לי על הזכויות, כשעושים אפליות, כשלא מתחשבים בתלמידים וכשלא נותנים כבוד לתלמידים. ומה לעשות שכדי לעבור 3 שנים בק"ש צריך לשתוק. וסורי, אני לא יכול...

חוץ מהרמן

הבנאדם צריך להיות פיסיקאי לא פאקינג מורה... ושי צודק המטרה של כיתה בתיכון זה ללמוד לבגרויות זה גם הכנה לחיים איך שלא תסתכלו על זה

הגעתי לק"ש באמצע השנה הזו..

עברתי בחינות למגמת מוסיקה. עברתי ונרשמתי והכל. השיעור הראשון שלי נפל על שיעור עם המחנכת. הדבר הראשון שאמרה לי זה "יש לך אישור להיות פה?" אמרתי לה "כן". היא אמרה "תראי לי" הראתי לה, והיא אמרה "טוב שבי". מאז לא החלפתי איתה מילה, שכן אחרי ארבעה ימים חזרתי למקווה ישראל..ששם אגב, כשמגיע תלמיד חדש, המחנכת מדברת איתו לני שהוא מגיע לכיתה בכלל, מספרת לו על בית הספר ועל החברים לכיתה, מראה תמונות מטיולים וכו'. דואגת שתדע שהיא שם בשבילך. אחרת לגמרי, אם כי אפשר לשרוד את ק"ש אני סתם נפלתי על שבוע רע... גם איך שהגעתי, עוד לפני שנכנסתי לשיעור הראשון צרחו עלי להוריד את העגילים שלי בברוטאליות מפחידה עד מוות... יכול להיות שזה מה שקורה כשמגיעים לק"ש ממקווה..ועל כן... חן צודק..מקווה רולז..

Anna Karenina

New member
שי....

אני לא יודעת מה קרה, אבל לאחרונה התגובות שלך הפכו לממש...מוזרות. אתה לוקח הכל כבד מדי! תרגע!! ואם בא לך להיות הסניגור של ק"ש, שיבושם לך, אבל מה הקטע של ההתקפות? לא זכרתי אותך כבנאדם כזה...

R2 D2s Servant

New member
לא נראה לי שצריך לסנגר בשביל ק"ש

בלי שום קשר למשמעת, ק"ש נחשב לאחד הבית ספר הכי טובים בארץ, ואם באת לבית ספר כדי לעשות חיים, תרשמי לקייטנה. בסופו של דבר המטרה של כולנו היא לצאת משם עם תעודת בגרות, שאגב לק"ש יש שם גם בשוק העבודה, אז אחרי הכול זה לא כזה גיהנום.

Rastaman Chant

New member
ק"ש חרא של ביתספר,

אני אישית לא מבזבז 12 שנים מהחיים שלי כדי לצאת עם תעודת בגרות. אני רוצה תקופה משמעותית.

למעלה