"זוכרת נובמבר..." נוסטלגיה

יאללה שיהיה

הכרתי אותה דרך קרן פלס, הייתי בהופעה של קרן בצוותא ודרך קרן הכרתי את "לשם " וכו'... אין לי אפשרות להרחיב כי אני בעבודה כרגע

I מ י ר ב I

New member
היה לי תלוש לטאוור רקורדס

ובחדשים ראיתי את מירי,התקשרתי לאחותי לשאול אם מכירה וכדאי לקחת. אמרה לי-תביאי...הבאתי ומשם הכל היסטוריה

BRANGELINA

New member
עננים עננים בעיני

באמת אני לא רואה כלום עכשיו!! הכל התחיל שנובמבר יצא לרדיו ואז ממש התלהבתי ממנו(כן יש לי משהו לשירים מציקים אין מה לעשות..) ושמעתי אותו מלא מלא עד שהדיסק יצא ואחותי קנתה לי אותו וממש אהבתי את מירי כל הזמן אבל לא הצטרפתי לפורום(רק קראתי כל הזמן)ורק אחרי הפעם הראשונה שהלכתי להופעה(בסיבוב השני בכלל)הצטרפתי... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה למירי שחסמה את הקולות הרבים של הערסים בשלושת הימים האחרונים בטיול שנתי..חחח תודההה

אורישקי

New member
במקרה שלי(+סוג של חדש כאן)

אני מעריץ מאד גדול של מירי,הלכתי אליה להופעה לפני שנתיים בערך וכל כך נהנתי והתאהבתי בה עוד מתחילת הקריירה.בעיני גם "עכשיו אתה חוזר בחזרה" הוא שיר העשור ו"לשם" מקום שלישי
בכל אופן,במקרה שלי עד כמה שאני זוכר שמעתי לראשונה את לשם האגדי עם דודה שלי וזה היה פשוט התאהבות מראש.מאז הספקתי לשמוע את "באה אליכם","נובמבר","טיפה טיפה" ועוד רבים וטובים.

veredmp

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מקווה שתשאר בפורום
אתה מוזמן גם לספר לנו קצת יותר על עצמך. מי אתה, מאיפה, בן כמה וכל פרט מידע אחר שאתה רוצה לחלוק איתנו

אורישקי

New member
אממ אז ככה

שמי אורי(ORI) אני בן 12(כן,כן
)וגר בחולון אני גם גולש בפורום מצעדים,הישרדות האמריקאית,הישרדות הישראלית,וכוכב נולד(שם אני אף אדום) זהו,מקווה שאני אצליח להתחבר ולהכיר את כולם כאן

למעלה