"זונה ניאו-נאצית": איים "לתלות" את שקמה ברסלר - זה העונש שקיבל

Cranio

Well-known member
השופטת מריה פיקוס בוגדאנוב קבעה בגזר דינה כי "העבירות בוצעו בתקופה קשה למדינה, אחרי טבח של 7.10.23, בעת שהמדינה נמצאת בעיצומה של מלחמה קשה בחזיתות רבות".
השופטת הוסיפה כי "הקלות הבלתי נסבלת של היושבים מאחורי המקלדת לכתוב דברי הסתה ברשתות חברתיות, או להקליט את עצמם מסיתים בלהט לאלימות וטרור ולאחר מכן לפרסם דברי הסתה באמצעות רשתות חברתיות, חייבת למצוא מענה בענישה מרתיעה ומשמעותית".

השופטת התייחסה גם להשפעה האפשרית של הפרסומים וקבעה כי "בימינו, כל מי שמשתף פרסום במרשתת ביכולתו להשפיע, כאשר העולם הווירטואלי הפך לפלטפורמה המשפיעה ביותר על עיצוב דעת הקהל.
מכאן כי קיים פוטנציאל לנזק חמור במעשי הנאשם".

בנוסף לעשרה חודשי המאסר בפועל,
גזרה השופטת על יתח שישה חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים
וקנס של 5,000 שקלים.

כמו כן הורתה על חילוט מכשיר הטלפון הנייד ששימש לביצוע העבירות.

certified.woke

Well-known member
השופטת מריה פיקוס בוגדאנוב קבעה בגזר דינה כי "העבירות בוצעו בתקופה קשה למדינה, אחרי טבח של 7.10.23, בעת שהמדינה נמצאת בעיצומה של מלחמה קשה בחזיתות רבות".
השופטת הוסיפה כי "הקלות הבלתי נסבלת של היושבים מאחורי המקלדת לכתוב דברי הסתה ברשתות חברתיות, או להקליט את עצמם מסיתים בלהט לאלימות וטרור ולאחר מכן לפרסם דברי הסתה באמצעות רשתות חברתיות, חייבת למצוא מענה בענישה מרתיעה ומשמעותית".

השופטת התייחסה גם להשפעה האפשרית של הפרסומים וקבעה כי "בימינו, כל מי שמשתף פרסום במרשתת ביכולתו להשפיע, כאשר העולם הווירטואלי הפך לפלטפורמה המשפיעה ביותר על עיצוב דעת הקהל.
מכאן כי קיים פוטנציאל לנזק חמור במעשי הנאשם".

בנוסף לעשרה חודשי המאסר בפועל,
גזרה השופטת על יתח שישה חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים
וקנס של 5,000 שקלים.

כמו כן הורתה על חילוט מכשיר הטלפון הנייד ששימש לביצוע העבירות.
המקור: "זונה ניאו-נאצית": איים "לתלות" את שקמה ברסלר - זה העונש שקיבל...

Harrington

Well-known member
מנהל
כעת נותר רק להסתכל מתי קפלניסטים (למשל) שעושים בדיוק את אותם מעשים ואף חמורים מכך, יועמדו גם הם לדין.

משום מה יש לי תחושה שניאלץ להמתין די הרבה זמן :).

DANIAVNI

Well-known member
כעת נותר רק להסתכל מתי קפלניסטים (למשל) שעושים בדיוק את אותם מעשים ואף חמורים מכך, יועמדו גם הם לדין.

אבל היא לא איימה לתלות אותם ממש היא רק אמרה שתחכה להם עם חבל תלייה
נו, אולי היא התכוונה כשיגיעו ישחקו בקפיצה על חבל ?

The Real Big Joe

Well-known member

התגובות העלובות של השקרנים. מה זאת ההכפשה על קפלניסטים שעושים אותו דבר? דובר אמת היה מביא מיד שם, ציטוט ומקור.

Harrington

Well-known member
מנהל
התגובות העלובות של השקרנים.
התגובות העלובות של מחלקי הציונים (בנסיונם העלוב לעמעם את אי-מסוגלותם להתייחס עניינית).
מה זאת ההכפשה על קפלניסטים שעושים אותו דבר? דובר אמת היה מביא מיד שם, ציטוט ומקור.
דובר רציני היה מתייחס עניינית, במקום לעשות את עצמו כאילו אינו יודע במה דברים אמורים ולנסות, באופן פתטי ושגרתי, להתחמק בדווקנות מלהתייחס עניינית בדרך של הצגת דרישות בלתי רלוונטיות.

The Real Big Joe

Well-known member
התגובות העלובות של מחלקי הציונים (בנסיונם העלוב לעמעם את אי-מסוגלותם להתייחס עניינית).

דובר רציני היה מתייחס עניינית, במקום לעשות את עצמו כאילו אינו יודע במה דברים אמורים ולנסות, באופן פתטי ושגרתי, להתחמק בדווקנות מלהתייחס עניינית בדרך של הצגת דרישות בלתי רלוונטיות.
התייחסתי לעניין, שהוא השקר הגס שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
התייחסתי לעניין, שהוא השקר הגס שלך.
כן חמוד. השיטה שלך לעשות follow up לשקריך והמצאותיך ובכך להמשיך את ערפול העובדה שאין בכושרך להתייחס עניינית, מוכרת ושחוקה עד דק. לא חושב שיש ולו גולש/ת אחד בפורום שלא ידע מראש שזאת תהיה תגובתך :).

מיצינו יקירי. חפש מישהו אחר לג'נן.

The Real Big Joe

Well-known member
כן חמוד. השיטה שלך לעשות follow up לשקריך והמצאותיך ובכך להמשיך את ערפול העובדה שאין בכושרך להתייחס עניינית, מוכרת ושחוקה עד דק. לא חושב שיש ולו גולש/ת אחד בפורום שלא ידע מראש שזאת תהיה תגובתך :).

מיצינו יקירי. חפש מישהו אחר לג'נן.
בטח מיצינו. מאז שאתה כותב כאן מעולם לא הוכחת שום דבר. בלה בלב בלה. זה כל מה שאתה מנפיק. אני טוען שאין שום קפלניסט שהתבטא כך, ודבריך הם שקר גס. כיוון שאתה מודה בכך - מיצית.
עכשו אני מיציתי

Harrington

Well-known member
מנהל
בטח מיצינו. מאז שאתה כותב כאן מעולם לא הוכחת שום דבר. בלה בלב בלה. זה כל מה שאתה מנפיק. אני טוען שאין שום קפלניסט שהתבטא כך, ודבריך הם שקר גס. כיוון שאתה מודה בכך - מיצית.
עכשו אני מיציתי
תגיד, מה לא ברור ב"לך תג'נן מישהו אחר"? באמת כל כך קשה לך להיפרד ממני? די מבאס, אני חייב לומר. מילא אם היית טורח פעם להתייחס עניינית למשהו. אבל רק התגובות השקריות האלה שוב ושוב ושוב ושוב? כל כך משעמם...

לגופם של דברים, טען כאוות נפשך. אני די משוכנע שאין אפילו קורא/ת אחד בפורום שיחתום על טענתך זו. אפילו לא מהצד שלך של המפה הפוליטית (בהנחה שהרוב דווקא ישרים, כנים והגונים).

שמח שמיצית. הרבה בריאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה ידוע שהטפיל הרינגטון הוא שקרן כפייתי.
ואף על פי כן, לא הצלחת מעולם (וגם לא תצליח לעולם) להצביע אפילו על שקר אחד קטן שלי :). גג תזרוק את הסיסמאות הנבובות והשקריות האלה שוב ושוב.

זה ברור. אבל אני נדהם איך הוא גאה לנפנף בזכותו לשקר.
"ברור" רק למי שלא יודע את הגדרת המילה "שקר" ובכך משקר לכל קוראיו שוב ושוב :).

The Real Big Joe

Well-known member
ואף על פי כן, לא הצלחת מעולם (וגם לא תצליח לעולם) להצביע אפילו על שקר אחד קטן שלי :). גג תזרוק את הסיסמאות הנבובות והשקריות האלה שוב ושוב.

"ברור" רק למי שלא יודע את הגדרת המילה "שקר" ובכך משקר לכל קוראיו שוב ושוב :).
לא מיצית?!:D

The Real Big Joe

Well-known member
בתת-השרשור הזה? שקר חביב, אבל כרגיל, בס"ה עוד שקר פרי עטך ללא כל קשר אלי.

כעת עם זאת, אפשר בהחלט להכריז על מיצוי. אלא אם כן תחליט להשתדל להיות קצת יותר מעניין בכל אופן, שלא לדבר על ענייני ר"ל.
אתה מרגל איראני. תן לי תגובה עניינית על הטענה שלי

למעלה