"זונה ניאו-נאצית": איים "לתלות" את שקמה ברסלר - זה העונש שקיבל

Cranio

Well-known member
ואף על פי כן, לא הצלחת מעולם (וגם לא תצליח לעולם) להצביע אפילו על שקר אחד קטן שלי :). גג תזרוק את הסיסמאות הנבובות והשקריות האלה שוב ושוב.

"ברור" רק למי שלא יודע את הגדרת המילה "שקר" ובכך משקר לכל קוראיו שוב ושוב :).

טפיל שקרן

evglev1

Well-known member
מנהל
התגובות העלובות של השקרנים. מה זאת ההכפשה על קפלניסטים שעושים אותו דבר? דובר אמת היה מביא מיד שם, ציטוט ומקור.
לא אומרים בקפלן שמגיע לביבי עונש מוות כל כך שהוא מפקיר את החטופים או על כך שהוא בוגד שסיפק כסף קטארי לחמאס?

The Real Big Joe

Well-known member
לא אומרים בקפלן שמגיע לביבי עונש מוות כל כך שהוא מפקיר את החטופים או על כך שהוא בוגד שסיפק כסף קטארי לחמאס?
ואתה לא מבחין בהבדל? מה שאומרים על ביבי הוא דעה על מעשיו. מה שאמרו לברסלר התיימר להיות עובדה על מהותה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואתה לא מבחין בהבדל? מה שאומרים על ביבי הוא דעה על מעשיו. מה שאמרו לברסלר התיימר להיות עובדה על מהותה.
גם מה שאומרים על ברסלר נובע מכך שהיא אמרה שביבי יישאר ללא צבא, מסיקים שהיא ידעה שצה"ל עומד להפקיר את האזרחים, לא אומר שזה נכון, אבל ייתכן שהם באמת מאמינים כמו המומחה לקנוניות לגבי כל הממסד אז הם לגביה ובעלה איש השב"כ שהיא ובעלה הכניסו בכוונה את הנוחבות כדי לנגב כדי להביא לבחירות.

Cranio

Well-known member
גם מה שאומרים על ברסלר נובע מכך שהיא אמרה שביבי יישאר ללא צבא, מסיקים שהיא ידעה שצה"ל עומד להפקיר את האזרחים, לא אומר שזה נכון, אבל ייתכן שהם באמת מאמינים כמו המומחה לקנוניות לגבי כל הממסד אז הם לגביה ובעלה איש השב"כ שהיא ובעלה הכניסו בכוונה את הנוחבות כדי לנגב כדי להביא לבחירות.
די כבר עם הבולשיט
של חשבו ככה או אחרת.

אלפיני

Well-known member
כעת נותר רק להסתכל מתי קפלניסטים (למשל) שעושים בדיוק את אותם מעשים ואף חמורים מכך, יועמדו גם הם לדין.

משום מה יש לי תחושה שניאלץ להמתין די הרבה זמן :).
מיצוש, למה לשקר ? תביא דוגמה של שמאלן שנפתח נגדו תיק על הסתה לרצח או שהסיט לרצח ואז נדבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה קרה מיוצוש אין שמאלנים המאיימים באלימות בנמצא.
אני לא מתפלא.
רק ביביסטים ומתנחבלים מאימים ומבצעים רציחות פוליטיות בקרב המגזר היהודי בישראל.
יקירי, זה שאינך מבין שבתגובתך הקודמת literally אישרת את דברי, לא באחריותי :). אם וכאשר תשכיל להבין את ההתרחשות בתת-השרשור הזה, נוכל לקיים אולי דיון רציני בעניין. עד שזה יקרה, תצטרך להמשיך לשחק עם עצמך וחבריך לארגז החול, אבל בלעדי.

עמך הסליחה, אך לפי שעה מיצינו.

למעלה