The Real Big Joe
Well-known member
לא דובר אמת.אני לא דובר פרסית.
לא דובר אמת.אני לא דובר פרסית.
ואף על פי כן, לא הצלחת מעולם (וגם לא תצליח לעולם) להצביע אפילו על שקר אחד קטן שלי . גג תזרוק את הסיסמאות הנבובות והשקריות האלה שוב ושוב.
"ברור" רק למי שלא יודע את הגדרת המילה "שקר" ובכך משקר לכל קוראיו שוב ושוב .
אתהנעים מאוד, הרינגטון.
למען הסר ספק, מיצינו.
ברגע שאתה לא נותן אסמכתא לא הוכחת שאתה לא משקר.לא הצלחת מעולם (וגם לא תצליח לעולם) להצביע אפילו על שקר אחד קטן שלי . גג תזרוק את הסיסמאות הנבובות והשקריות האלה שוב ושוב.
וזאת הוכחה שאני כן משקר? באיזה עולם בדיוק (זולת זה של ביג ג'ו המזויף)?ברגע שאתה לא נותן אסמכתא לא הוכחת שאתה לא משקר.
לא.וזאת הוכחה שאני כן משקר? באיזה עולם בדיוק (זולת זה של ביג ג'ו המזויף)?
תודה רבה.
לא אומרים בקפלן שמגיע לביבי עונש מוות כל כך שהוא מפקיר את החטופים או על כך שהוא בוגד שסיפק כסף קטארי לחמאס?התגובות העלובות של השקרנים. מה זאת ההכפשה על קפלניסטים שעושים אותו דבר? דובר אמת היה מביא מיד שם, ציטוט ומקור.
מי אמר?לא אומרים בקפלן שמגיע לביבי עונש מוות כל כך שהוא מפקיר את החטופים או על כך שהוא בוגד שסיפק כסף קטארי לחמאס?
ואתה לא מבחין בהבדל? מה שאומרים על ביבי הוא דעה על מעשיו. מה שאמרו לברסלר התיימר להיות עובדה על מהותה.לא אומרים בקפלן שמגיע לביבי עונש מוות כל כך שהוא מפקיר את החטופים או על כך שהוא בוגד שסיפק כסף קטארי לחמאס?
גם מה שאומרים על ברסלר נובע מכך שהיא אמרה שביבי יישאר ללא צבא, מסיקים שהיא ידעה שצה"ל עומד להפקיר את האזרחים, לא אומר שזה נכון, אבל ייתכן שהם באמת מאמינים כמו המומחה לקנוניות לגבי כל הממסד אז הם לגביה ובעלה איש השב"כ שהיא ובעלה הכניסו בכוונה את הנוחבות כדי לנגב כדי להביא לבחירות.ואתה לא מבחין בהבדל? מה שאומרים על ביבי הוא דעה על מעשיו. מה שאמרו לברסלר התיימר להיות עובדה על מהותה.
וזה מצדיק לשקר על אישיותה? מה אתה מנסה "להסביר"?גם מה שאומרים על ברסלר נובע מכך שהיא אמרה שביבי יישאר ללא צבא, מסיקים שהיא ידעה שצה"ל עומד להפקיר את האזרחים
די כבר עם הבולשיטגם מה שאומרים על ברסלר נובע מכך שהיא אמרה שביבי יישאר ללא צבא, מסיקים שהיא ידעה שצה"ל עומד להפקיר את האזרחים, לא אומר שזה נכון, אבל ייתכן שהם באמת מאמינים כמו המומחה לקנוניות לגבי כל הממסד אז הם לגביה ובעלה איש השב"כ שהיא ובעלה הכניסו בכוונה את הנוחבות כדי לנגב כדי להביא לבחירות.
מיצוש, למה לשקר ? תביא דוגמה של שמאלן שנפתח נגדו תיק על הסתה לרצח או שהסיט לרצח ואז נדבר.כעת נותר רק להסתכל מתי קפלניסטים (למשל) שעושים בדיוק את אותם מעשים ואף חמורים מכך, יועמדו גם הם לדין.
משום מה יש לי תחושה שניאלץ להמתין די הרבה זמן .
תודה על אישור דברי . חזק ואמץ והמשך כך.מיצוש, למה לשקר ? תביא דוגמה של שמאלן שנפתח נגדו תיק על הסתה לרצח או שהסיט לרצח ואז נדבר.
מה קרה מיוצוש אין שמאלנים המאיימים באלימות בנמצא.תודה על אישור דברי . חזק ואמץ והמשך כך.
יקירי, זה שאינך מבין שבתגובתך הקודמת literally אישרת את דברי, לא באחריותי . אם וכאשר תשכיל להבין את ההתרחשות בתת-השרשור הזה, נוכל לקיים אולי דיון רציני בעניין. עד שזה יקרה, תצטרך להמשיך לשחק עם עצמך וחבריך לארגז החול, אבל בלעדי.מה קרה מיוצוש אין שמאלנים המאיימים באלימות בנמצא.
אני לא מתפלא.
רק ביביסטים ומתנחבלים מאימים ומבצעים רציחות פוליטיות בקרב המגזר היהודי בישראל.
גם נגד הימנים תיקי ההסתה הם לא בהכרח הסתה לרצח.מיצוש, למה לשקר ? תביא דוגמה של שמאלן שנפתח נגדו תיק על הסתה לרצח או שהסיט לרצח ואז נדבר.
פספסת את הכותרת. שופטת דנה אחד לתקופת מאסר על זה.גם נגד הימנים תיקי ההסתה הם לא בהכרח הסתה לרצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.