|זורותוספת יוקר שנגזלת כבר 5 חודשים

• פותח הנושא lili5
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

lili5

New member

בשנת 2003 קיבלתי תוספת יוקר על פי חוק. בחמשת החודשים האחרונים מחשבים לי את המשכורת ללא תוספת היוקר שקיבלתי באופן סדיר מאז 2003. מה עלי לדרוש מן המעסיק? האם מגיעים לי פיצויי הלנת שכר? אם אתפטר, האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? עלי לציין שלאחר דין ודברים אני מקבלת את הסכומים בחזרה, אך באיחור. בכל חודש מחדש אני נאלצת להתווכח ולהוכיח שזהו כסף שמגיע לי. ברוב חוצפתו של המעסיק הוא טוען שלא מגיע לי תוספת יוקר והמחשב אינו מכיר בתוספת שמגיעה לי. עוד הוא טוען שאני גורמת לו לעוגמת נפש...

אםםםםםםםםם קשה לקבוע שזו הרעה

בשנת 2003 קיבלתי תוספת יוקר על פי חוק. בחמשת החודשים האחרונים מחשבים לי את המשכורת ללא תוספת היוקר שקיבלתי באופן סדיר מאז 2003. מה עלי לדרוש מן המעסיק? האם מגיעים לי פיצויי הלנת שכר? אם אתפטר, האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? עלי לציין שלאחר דין ודברים אני מקבלת את הסכומים בחזרה, אך באיחור. בכל חודש מחדש אני נאלצת להתווכח ולהוכיח שזהו כסף שמגיע לי. ברוב חוצפתו של המעסיק הוא טוען שלא מגיע לי תוספת יוקר והמחשב אינו מכיר בתוספת שמגיעה לי. עוד הוא טוען שאני גורמת לו לעוגמת נפש...
אםםםםםםםםם קשה לקבוע שזו הרעה
וקשה לי לדעת מה תהיה הכרעת ביה"ד בשאלה הזו. אם המעביד לא יראה בכך התפטרות בגלל הרעת תנאים, את תצטרכי לתבוע אותו בביה"ד בכדי לזכות בפיצויים וכאמור, אני בכלל לא בטוחה שביה"ד יראה בכך הרעה. מציעה לך, לפנות בכתב למעסיק ולהודיע לו כי בהתנהלותו הנוכחית יש משום פגיעה בזכויותיך וכי אם הוא לא ישלם לך בזמן את המגיע לך את תתבעי בביה"ד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה