פלומה...בגלל מטלית סחבה וסמרטוט נפלת מהמיטה השכם בבוקר????
M maxima New member 5/11/05 #28 המשך יום ניפלא לכולם....../images/Emo39.gif אני יוצאת לאן שיובילו אולי רגלי וגלגלי נתראה בערב
P p a l o m a New member 5/11/05 #29 ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif תעשי חיים מקסימה.......
ד דולציניה New member 5/11/05 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif הזכרתם לי שיש לי פה מיני פארק קרוב, בחוץ יפה, אבל קצת רטוב ולח
B bimbo. New member 5/11/05 #44 חבר'ה, השירשורים דוהרים פה כמו חיל פרשים לצלילי ה"קבלריה הקלה". הייתי קודם עסוקה, וכעת אין לי כוח לרדוף אחריכם. אז מי שלא הגבתי לו, בל ירגיש מקופח. אני עייפה מהדהירה המהירה
חבר'ה, השירשורים דוהרים פה כמו חיל פרשים לצלילי ה"קבלריה הקלה". הייתי קודם עסוקה, וכעת אין לי כוח לרדוף אחריכם. אז מי שלא הגבתי לו, בל ירגיש מקופח. אני עייפה מהדהירה המהירה
ה הענאלע New member 6/11/05 #55 וסיכום אחרון: לדעתי ההבדל הוא במישלב. מטלית - מישלב גבוה יותר מסמרטוט וסחבה.
P p a l o m a New member 5/11/05 #49 מישו.. מכיון שהשרשורים השתרשרו להם לפי ראות עיניהם.. אני עכשיו לא מבינה למה אתה מתכוון שאתה שואל אותי למה הכוונה... באיזה נושא אתה מתכוון? מצטערת לא הבנתי.
מישו.. מכיון שהשרשורים השתרשרו להם לפי ראות עיניהם.. אני עכשיו לא מבינה למה אתה מתכוון שאתה שואל אותי למה הכוונה... באיזה נושא אתה מתכוון? מצטערת לא הבנתי.
ה המקוריתmisu007 New member 5/11/05 #51 paloma התכוונתי לגבי הודעתך משעה 0655 בבוקר לך לא ברור אבל שמי מופיע שם שבוע טוב
P p a l o m a New member 5/11/05 #52 מישו = הכוונה היתה מישהו...../images/Emo6.gif מישו=קיצור של מישהו.... הבנת MISU 007? שבוע טוב!!