זו עומדת להיות שאלה מוזרה!

זו עומדת להיות שאלה מוזרה!

ראו הוזהרתם! אז ככה. נוזל הזרע, או המיץ של הנקטר, או מה שלא יהיה.. הוא "מושפע" מסוגי אוכל שונים? (פסי! עברית בבקשה!) אני אנסה שוב. האם יכול להיות שהזרע/נוזל הזרע של בעלי יכול להפוך "חריף" כתוצאה מסוג מסויים של אוכל ויכול לגרום לאי-נוחות פנימית כשהוא נמצא ב..אינסטלציה? שמתי לב שאחרי אכילה של סוגי מאכלים "היוצאים עם הפרשות הגוף" כגון חילבה למשל (מה ל´שות? רומניה הסתבכה עם תימני..), אחרי שאנחנו מקיימים יחסי מין, צורב לי בחלק הפנימי של הנרתיק. זה עובר אחרי יום וזה לא מופיע כשהוא נטול חילבה ושות´ (אגב - גם אחרי אכילת בצל - אותה תופעה..). האם יכול להיות שחלב-הציפורים שלו הופך "חריף" מידי לאינסטלציה המעודנת שלי? כבר הסתבכתי עם הגניקולוג שלי בעבר בגלל זה. כשהתחילו תופעות הצריבה-על-סף-כאב, הלכתי לגניקולוג. עד שקבעתי תור , עד שהגעתי אליו - כבר לא היה כלום. "הכל תקין!" אחרי פעמיים של "הכל תקין!" הוא הסתכל עלי מוזר.. כבר חשב שאני מגיעה אליו סתם בשביל הכיף..
אז מה? או שאני קושרת לבעל (זה יהיה קל יותר מאשר להרחיק אותו מהחילבה ובנות הדוד שלה..), או שאני מכניסה ת´גניקולוג בסטנד ביי אצלנו במיטה - או שחרותי עונה לי!!! יאללה קדימה. בואו נשקע בצרות הוגינה כשהכל מתפוצץ מסביב..

בכלל לא שאלה מוזרה והתשובה היא....

בהחלט שיש השפעה. המזון משפיע גם על חומציות נוזל הזרע והרכבו דבר שבא לידי ביטוי גם בטעם וגם בריח. תבדקי איזה מאכלים המנוש שלך אוהב ואיזה הוא מתעב?
ולפי זה תבשלי. אפשר להמציא "פשטידת ליל האהבה הסוער" ליום בו אתם רוצים לחגוג ואם יש מאכלים שהמנוש שלך לא אוהב אבל בעלך כן, את יכולה להכין אותם עבורו למשל בזמן שאת בווסת או סתם כשלא בא לך להשתרלל. שלומלום.

מנוש??? מנוש???????????

הרגת אותי!
טוף. לפחות אני יודעת שזו באמת הסיבה. אחרי שדר´ אלוני הרגה לנו את תירוץ הכאב ראש - אתה אישרת לנו תירוץ חדש! לפחות לגרון שלי אין בעיות עם בצל וחילבה

alfalf

New member
לא הגרון שלך, שלו../images/Emo6.gif

זה שלגרון שלך אין בעיה עם חילבה זה מצויין, אבל מה עם הגרון שלו
וחוץ מזה אני מחזק את מה שאמר שלומלום, למאכלים שונים יש בהחלט השפעה על הטעם של הזרע, אם כי לא חשבתי שההשפעה תהיה כל כך חזקה. זה חדש גם לי. המשך חג שמח במגבלות התקופה. ALF.

קצת דמיון, אלף! דה........ ../images/Emo8.gif

אתה צריך תרגום בגוף הסרט? ניקוד? כתב ברייל????????? מורס? מה? מה? מה? רק תגיד. אתה רואה? גם אתה לומד איתי דברים חדשים

חשבת שאתעלם...../images/Emo6.gif

טוב, אז כמו שכבר אמרתי שהגוף שלנו חכם, מרגיש ויודע הכל ראשון... גם כאן, וזה מדהים איך שזה מתבטא אצלך (סחתיין על הפתיחות...) - כמו שכמעט כל מה שנכנס לגוף מופיע בריחות הגוף ובהפרשות - אז גם החריפות. מחיי האישיים אני זוכר שמנעתי מפרטנרית שלי בעבר המאד רחוק לאכול בצל חי - קצת יותר מיום לפני יחסים... את כבר יודעת מה לעשות...
/
/
או אולי..
...

רותה 1

New member
ריח האוכל יכול להפריע ולהעיק../images/Emo141.gif

לצערי אני מזדהה מאד עם דיון זה של הטעמים והריחות המעיבים על האירוטיות .יש אנשים שטוענים נגדי שאם שני בני הזוג אוכלים שום - הכל בסדר ולי זה ממש קשה כי האף שלי מחודד כמו אף של כלב משטרה ואם מישהו אכל בצל, שום, סחוג, שלא לדבר על חוויאג´ - "הלך עלי" גם למחרת.לכן גם אני נמנעת מלאכול אוכלים עם ריח לואי -גם אם זה בריא וכאלה. זה מאד מפריע לי. הגוף מריח מכל הנקבוביות את הריח אפילו יומיים אחרי. לפעמים אני מקנאה באנשים עם אף וחיך פחות מחודדים. בקיצור צריך להתחשב, ובעולם יש גםריחות וטעמים רעים. פעם ראיתי כתבה בטלויזיה שסיפרה על אנשים עם חושים מחודדים אשר מקצועם הוא לטעום מאכלים חדשים, לקבוע עם מקום מסויים מהווה מטרד ריח רע לציבור - והמומחה סיפר שאנשים כדוגמתם למעשה יותר סובלים מנהנים. יום טוב לכולם - עכשיו שהאביב פורח והשרב מסתיים.

טוב! יאללה! השתכנעתי! אני מתגרשת..

פחחחחחחחחחחח.. חילבה או לא - לא מוותרת עליו עם כל הדפקטים שלו. מי יכול לסבול אותי בכלל (אני עם ריח הממליגה שלי??)

ranoz

New member
מאמרים

כדי להיות רציניים - אין אף מאמר מדעי בעולם שאני יודע לפחות - בשפות האנגליות שהתפרסם בנושא זה וכותב משהו על זה. פשוט אין ולא נעשה מחקר המצביע על שינוי של טעם הזרע - עקב אוכל. ביני לביני - אינני חושב שיש שינוי גדול בכך - וכל פרטנר ברצונו -יכול לוודא את זה בעצמו - האם חל שינוי בטעם הזרע. אולי הפורום הזה יכול להוות עילה - לתחילתה של בדיקה מדעית שתתבסס על ההנחה הזו.

אין בעיה. חקור נא ../images/Emo13.gif

כל עוד אתה לא לוקח אותי כשפנפנת ניסיון!
אבל אתה צודק. גם אני לא מצאתי וזו הסיבה ששאלתי זאת כאן. לא מצאתי משהו שיאשר את ההנחה הזו.

רותה 1

New member
תשאלו את ד"ר צחי בן ציון

בפורום של וולאה היה דיבור על הנושא, עד כמה שאני זוכרת וד"ר בן ציון התייחס לעניין טעם הזרע המושפע מאוכל. אשאל אותו היום ואדווח לכם

זרע וטעם... השוק קבע! ../images/Emo96.gif

באמת שלא ידוע לי על מחקר רפואי ספציפי שבדק נושא זה. בסוגריים - מעניין איך יערכו מחקר זה - קבוצת גברים תאכל אגוזים, אחרים ממליגה, אחרים רק סחוג וכדומה. קבוצת נשים תצטרך לטעום את זרעם ולנחש מה אכלו. יהיה מעניין לגייס מתנדבים (ומתנדבות!). בין מנת זרע אחת לשניה יקבלו סורבה - כמקובל במסעדות הטובות - לשטיפת בלוטות הטעם. גברים לקבוצת הברוקולי אלי בפרטי!!! נשים המעוניינות לטעום אל רותה 1! וברצינות - הדיון עלה כמה פעמים בפורום של ואללה - שם אני משיב במקביל. המסקנה היא שבהחלט סוגי מזון שונים משפיעים על טעם הזרע. זה גם היגיוני, שהרי הזרע נוצר כל הזמן ונעשה שימוש בחומרי הבניין שאנו מספקים. בדיון עלו מזונות ספציפיים המשפיעים באופן ברור יותר, כמו סלרי, אספרגוס וכדומה. איני זוכר לחלוטין. פסי, הרי את המחקר הפרטי שלך עם ההוכחות החותכות כבר עשית. כפי שנאמר - אין חכם כבעל(ת) נסיון. אני מקווה שידידי ד"ר בן-ציון אכן ייכנס וירענן לנו מהידע שלו בטעמי הזרע.

רותה 1

New member
אפשר לשאול את אוכלי המצות

ואז נמשיך גם את המחקר לתקופות חגים ולנסות את ההבדל בין תקופת השפעת זלילת אוזני ההמן או המופלטות במימונה ואין סוף לחגיגות שעוד צפויות לנו.

אני כאן

מזונות מכילי שמנים (בעיקר אגוזים שקדים וכו´) ופירות טרופיים נחשבים למעודדי טעם. חילבה, עמבה, בשר נא- נחשבים למעכירי טעם. כנראה שיש קשר למטבוליטים ריחניים שנכנסים להפרשות. אגב רוב מה שעובר לחלב אם, או לזיעה עובר לזרי (נוזל הזרע).

רותה 1

New member
רנוז, האם קראת ../images/Emo35.gif

חשבנו שסיכמנו את סוגיית טעמי הזרע אבל הנה הגיע ד"ר צחי בן ציון לבקר מהפורום שלו - והאיר את עינינו בתשובה פשוטה ועניינית. אז אם כבר מסכמים עניין - קראתי שוב את תשובתו של ד"ר רפי חרותי לנסות ולהבין על איזה "בין השורות" התכוונת בתגובה שלך אליו אבל אני מוכרחה להגיד לך שמה שמצאתי היה רק את השורות עצמן. נראה לי שהתקוממת נגדו לחינם. קורה.

רותי17

New member
ערבתם את עניין הטעם - והחריפות

אני מניחה שהטעם מושפע פחות מהחריפות אשר מפריעה בווגינה המקבלת את הסחורה המכילה מי סחוג כפי שמי שאכל סחוג רוקד כשהסחוג הולך לאגני החמצון של העירייה (או לירקון - הים) ושוב אני מניחה שבעניין רגישות הווגינה למאכלי הפולט ישנם מחקרים ואנא בדקו ופרטו... (ולזה לא ניתן לארגן טועמים אלא הפריות חוץ גופיות) אנא פרטים רציניים ובדוקים !

ranoz

New member
חברה אתם לא רציניים

באמת אם אין מחקר - אי אפשר להגיד שזה משפיע דר חירותי - דחילאק. לא מתאים. אין מחקר - לא יודעים אתה יודע - פרסם עם נתונים - ואז בכיף. קבוצות ביקורת והכל. וכמובן שהשאלות שהעלית - לא כל כך נכונות לגבי צורת מחקר אם מבוצעת - אתה יודע את זה נכון? סתם אמרת. אז אם אתה באמת רוצה לארגן - תפדל. תנצל את הפורום הזה - אפשר להקים קבוצת מחקר ממש טובה - 100 נשים ( ומאה גברים אם יש כאלה ) שטועמים, ומשנים דיאטות - וטועמים שוב. ובודקים את ההרכב הכימי - ומה לא. לגבי רגישות הנרתיק - ישנה רגישות של נרתיק לפלזמה של הזרע - וזה צריך להוכיח האם יש אנטיבודי שמתפתחים כתוצאה מכך - בדיקה די לא פשוטה יחסית ודי יקרה. אבל לפני כן כדאי לבדוק פשוט האם אין הדבקה של פטריות - שמרים או קנדידה שגורמת לכך

רותה 1

New member
רנוז האם טעמת פעם זרע ?

רנוז, נראה שאתה ממהר לנדב 100 נשים שתטעמנה זרע. נראה אותך מוצא ...5 לשם התחלה. פעם קסביירה הולנדר כתבה שאם בן הזוג שלך לא מבין למה לא בא לך לטעום את הזרע שלו - תני לו לגמור לך בפה ואז תני לו נשיקה צרפתית ונראה איך הוא יגיב... סליחה על הבוטות אבל אולי נרד כבר מסיפור הזרע והטעמים. אולי נסתפק בקונדומים בטעם תות ומכסימום נציע קונדום חדש בטעם חילבה ?

ranoz

New member
אז לא

רק היצעתי ומחקרים כאלה אפשר לבצע על אסירים - הנה את רואה? גברים שיתנדבו. לגבי קסויארה - אני חושב שהיא הייתה אחת בדורה. לא נראה לי שמי מהאנשים הרבים שכאן יודעים למי את מתכוונת

למעלה