מה עם.. Do as Infinity :X? אפילו שהם רק 2 XP
S sonaku New member 14/7/06 #11 כן אבל שמתם לב גם שהבנים עושים (בד''כ) רוק והבנות פופ? O_ס (קאנה X: ועוד כמה בנים שעושים פופ..) אבל בכלליות אני צודקת! O______X
כן אבל שמתם לב גם שהבנים עושים (בד''כ) רוק והבנות פופ? O_ס (קאנה X: ועוד כמה בנים שעושים פופ..) אבל בכלליות אני צודקת! O______X
S SShiRaS New member 14/7/06 #18 ../images/Emo45.gif יש המון..! האא.. כמו Shuuji to Akira - Seishun Amigo *מכורה* איזה שיר מדבק! נתקע במוח שנים :X...
../images/Emo45.gif יש המון..! האא.. כמו Shuuji to Akira - Seishun Amigo *מכורה* איזה שיר מדבק! נתקע במוח שנים :X...
H Hikaru New member 15/7/06 #23 אולי היא מתכוונת ל Jun-no-suke \ Junno? XDDD יש לו קשר די הדוק ל-KAT-TUN... XDDDDDDDDD
N Nora Shu New member 15/7/06 #25 לא, לא, התכוונתי ל Johnnys החברה תקליטים וכו' וכו' של KAT-TUN הם JE, ורוב הלהקות שלהם הם ג'ייפופ בוי באנדס [כגון w-inds, Kanjani8, NewS, Arashi וכו', למרות שפתאום אני לא בטוחה לגבי וינדס, wtf]. אז ג'וניס = ג'וני
לא, לא, התכוונתי ל Johnnys החברה תקליטים וכו' וכו' של KAT-TUN הם JE, ורוב הלהקות שלהם הם ג'ייפופ בוי באנדס [כגון w-inds, Kanjani8, NewS, Arashi וכו', למרות שפתאום אני לא בטוחה לגבי וינדס, wtf]. אז ג'וניס = ג'וני
A ayumi3000 New member 16/7/06 #26 יש להקת ג'יי פופ חדשנית יחסית בשם.. AAA (Attack All Around) ונראה לי שהכי מבוגר או מבוגרת שם בן/בת 20 או 21 משהו כזה P: אבל רובם בסביבות גיל 17-19
יש להקת ג'יי פופ חדשנית יחסית בשם.. AAA (Attack All Around) ונראה לי שהכי מבוגר או מבוגרת שם בן/בת 20 או 21 משהו כזה P: אבל רובם בסביבות גיל 17-19