זו שיחה משמימה.

Mr Pig

New member
זו שיחה משמימה.

המממ. רציתי להזהיר אתכם מפני קללה נוראה שרודפת אותי עוד מאז ימי בפורום 4girls האגדי. כשאני כותבת תגובה בשיחה- לרוב השיחה נתקעת. הישמרו לכם. טוב נו, סתם משעמם לי. מותר לעשות פה סתם סקרים? נו טוב: 1. שלום. מה שלומך? 2. איך עבר עליך היום? 3. בננה או פיטנגו? 4. מתמטיקה או ביולוגיה? 5. לד זפלין או קיס? 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם?
Is that your gun or you're just happy to see me? נ.ב: אם למישהו בא להסביר לי איך באמת כותבים את המשפט הנ"ל, תודה רבה.

Quack Quack

New member
יאי. סקר.

1. שלום. מה שלומך? חרא. 2. איך עבר עליך היום? חרא. 3. בננה או פיטנגו? שומדבר. 4. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה ^^ 5. לד זפלין או קיס? לד זפלין. 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? נמ. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? אהא.

noname202

New member
‏‏

נראה מי יפתח את זה
1. שלום. מה שלומך?הכל אחלה בחלה 2. איך עבר עליך היום?נחמד ביותר 3. בננה או פיטנגו?אם הייתי יודעת מה זה פיטנגו, הייתי בוחרת בזה[?] 4. מתמטיקה או ביולוגיה?ביולוגיה 5. לד זפלין או קיס?אין לי מושג מה רוצים ממני
6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל?שווה 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם?מאוד.

../images/Emo109.gif+../images/Emo69.gif

1. שלום. מה שלומך?קשה לי והגב שלי תפוס 2. איך עבר עליך היום?הרבה עבודה פיזית במחסן.. 3. בננה או פיטנגו?בננה.. 4. מתמטיקה או ביולוגיה?מתמטיקה 5. לד זפלין או קיס?זפלין
6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל?תלוי.. ורצוי לא יותר מידי 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם?לא כל כך לפעמים זה משעשע

עונה

1. שלום. מה שלומך? חביב ביותר 2. איך עבר עליך היום? נפלא 3. בננה או פיטנגו? לא יודע אפילו מה זה פיטנגו, אז אני אלך על בננה 4. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה 5. לד זפלין או קיס? לד זפלין 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? זה נחמד, אין העדפה מיוחדת לזה. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת\ה כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? לא. סתם בשביל להיות מציק. נו כן, ברור שכן.

../images/Emo199.gif המוח שלי נמס

1. שלום. מה שלומך? לא משהו, האמת שהוא סביר אפילו ממש גרוע 2. איך עבר עליך היום? בבסע 3. בננה או פיטנגו? תות
4. מתמטיקה או ביולוגיה?
עדיף בלי לימודים זה עצוב
5. לד זפלין או קיס? קיס 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? ג'ינג'י זה נחמד 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? פשוט אפשר לעשות א עצמך מקשיב ובמקום זה לחשוב על משהו אחר ואז הכל בסדר

רק בתנאי שתקראי הכל :]

1. שלום. מה שלומך? די מעולה! 2. איך עבר עליך היום? התבטל לי יותר מחצי מהמערכת ולמדתי רק שלוש שעות! ואח"כ עשיתי המון יצירה :) 3. בננה או פיטנגו? פיטנגו. בננה זה מאוד לא משהו. 4. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה 5. לד זפלין או קיס? לד 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? תלוי על מי 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? קצת..אבל זה מצחיק להשתעשע עם הבנאדם כשהוא חושב בתמימותו שאת לא יודעת. אפשר לשאול בכוונה שאלות מעצבנות וזה.

EdisonGirl

New member
זה רעיון!!

אבל במקרה שלי זה עלול לגרום לאנשים לנתק ממני ת'קשר לאלתר..
אני נראית יותר מידי קרירה מכדי לצחוק ברצינות..

Tree Hugger

New member
*עונה*

1. שלום. מה שלומך? לא משו, חסמו אותי בסיפריה לשבועיים. 2. איך עבר עליך היום? היה דווקא מענין, בחור בשם יקיר שגב הרצה לנו. *סוגדת* 3. בננה או פיטנגו? לא יודעת.. בננה? (מזה השני?) 4. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה. 5. לד זפלין או קיס? חח איכס קיס. 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? ג'ינג'ים זה שולט. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? נכון.

Nimst

New member
נ.ב

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? נאמר, אגב, ע"י מיי ווסט

MajorWinters

New member
מזכיר לי סיפור משעשע...

אחרי גלדיאטור (או סרט אחר שהוא זכה עליו באוסקר), ראבל קרואו יתארח באיזה מקום והיו שם מעריצים עם שלט Is that the Oscar in your pocket or are you just happy to see us אז הוא שלח את העוזר שלו להביא את האוסקר וכשהוא עלה על הבמה הוא אמר: It was just the Oscar in my pocket

למעלה