זו שיחה משמימה.

mikko1

New member
התשובות שלי

1. שלומי סביר עד סביר ביותר 2. היום עבר לי לא משהו. 3. בננה 4. ביולוגיה. 6. ג'ינג'י זה אחלה 7. לא כזה מעצבן, יש דברים יותר מעצבנים בחיים.

EdisonGirl

New member
הלו יו..

1. שלום. מה שלומך? בפעם האחרונה שבדקתי הכל היה בסדר.. או שרק חשבתי שכך.. 2. איך עבר עליך היום? בעצלתיים, אם לדייק..
3. בננה או פיטנגו? לא זוכרת אם טעמתי פיטנגו, ובננה אני לא ממש אוהבת.. 4. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה 5. לד זפלין או קיס? לא מכירה אותם מספיק.. 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? שווה, שווה.. יש בהם משו קצת שונה משום מה.. והם חמודים..
7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? נכון מאוד
זה אפילו גובל בזילזול..

../images/Emo85.gifדובידו.

1. שלום. מה שלומך?
נחמד :| 2. איך עבר עליך היום?
דווקא דיי טוב יחסית. 3. בננה או פיטנגו?
בננה. 4. מתמטיקה או ביולוגיה?
מתמטיקה. 5. לד זפלין או קיס?
אהאה. 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל?
שווה! מה מגעיל?
ג'נג'ים הם יצורים שווים^^ רובם לפחות :| או יותר נכון, מיכאל
7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את לא מבינה אותם?
בהחלט!

ofirule

New member
../images/Emo13.gif

1. מה שלומך? חי ונושם 2. איך עבר עליך היום? מצויין 3. בננה או פיטנגו? פיטנגו יותר אקזוטי 4. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? אין משו נגד 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? אמממ כן מאוד וגם יש את אלה שמסבירים לך את זה כאילו אתה דיסלקט בחצי שעה כדי שתפהק להם בפנים

soulz

New member
המממממם...

1. שלום. מה שלומך? מאה אחוז :) 2. איך עבר עליך היום? הוא רק התחיל אצלי בשעה כזאתי. 3. בננה או פיטנגו? בננה 4. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה 5. לד זפלין או קיס? לד 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? ג'ינג'יות זה שולט. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? משום מה זה אף פעם לא קורה לי...אז זה או שאני טיפש מספיק כדי שכל דבר שיספרו לי אני לא אדע, או שכולם מניחים מראש שאני יודע הכל P:

גיל14

New member
אז ככה

1. טוב, תודה. 2. ממוצע 91.25 בתעודה בי"א. וואו. פעם ראשונה שלא ממש אכפת לי ממנה
3. בננה. 4. (התואר שאני עושה הוא ב) מתמטיקה. 5. Going to california with an aching in my heart 6. לא על בנות, אבל ג'ינג'ים הם בד"כ אחלה. 7. כן, אבל כיף לעצבן אותם ולשאול את השאלות היותר מציקות, שאין עליהם ממש תשובה. וכן, לראות את המבט על הפרצוף שלהם כשהם רואים שאתם מבינים הרבה יותר טוב את הנושא מהם
Is that a gun or are you just happy to see me? מיי ווסט, האגדי.

EdisonGirl

New member
בקשר ל-7..

זהירות!
סכנת נפשות! לפעמים זה לא יהיה רק פרצוף.. יש אנשים שלא יקבלו את העובדה שאת יותר חכמה מהם..
אני יודעת מניסיון, שההתייחסות הקרירה והשכלתנית שלי כלפי אנשים שמנסים להשפיל אותי גורמת להם להתעצבן בטירוף.. מצידי- שיתעצבנו! בעיה שלהם..
אבל צריך גם לנקוט את אמצעי הבטיחות המתאימים, ולשמור על מקום מחסה פוטנציאלי בקרבת מקום..

Nici13

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. מה שלומך? בסדר. 2. איך עבר עליך היום? ארוך,שבע שעות
3. בננה או פיטנגו? נאמ.אני אחשוב על זה. 4. מתמטיקה או ביולוגיה?ביולוגיה,למרות שלוציפר (המורה למתמ') כבר יותר נחמדה מפעם. 5. לד זפלין או קיס?זפלין
6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? דיי שווה,אבל בהיר. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם?אהה...מה שתגידיD:

O r c h i d

New member
בוּ

1. שלום. מה שלומך? סבבה 2. איך עבר עליך היום? פסדר
3. בננה או פיטנגו? פיטנגו 4. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה^_^ 5. לד זפלין או קיס? לד זפלין 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? תלוי:S

נממ.

1. שלום. מה שלומך? סבבה. בסדר. לא יודע. 2. איך עבר עליך היום? בסדר, אני יודע |מגלגלעיניים| 3. בננה או פיטנגו? בננע. 4. מתמטיקה או ביולוגיה? בילוגיע. 5. לד זפלין או קיס? אופת'. 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? לא ממש איכפת לי. 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? האמת שכן

שלוקמן

New member
טוב...

. שלום. מה שלומך? מצוין 2. איך עבר עליך היום? ת'אמת לא כ"כ טוב 3. בננה או פיטנגו? בננה 4. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה 5. לד זפלין או קיס? לא זה ולא זה 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? מגעיל 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? נכון

זום זום זום../images/Emo60.gif

1. שלום. מה שלומך? בסדר גמור, ואת? [אני ממש מבולבלת. מצד אחד, רשמת שהיית ב4girls שזה האתר הכי girly שאני מכירה, ומצד שני הכינוי שלך הוא מיסטר פיג. מה קורה פה?:O] 2. איך עבר עליך היום? הוא היה מצויין'קה 3. בננה או פיטנגו? בננה, זה הפרי [ירק?!] האהוב עלי! כה טעים!! 4. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה. אה-הא! 5. לד זפלין או קיס? לד זפלין 6. ג'ינג'י זה שווה או מגעיל? זה שווה ביותר 7. נכון שזה ממש מעצבן כשמספרים לך דברים שאת כבר יודעת, כאילו את\ה לא מבינ\ה אותם? הו כן בהחלט אכן זה נכון.

למעלה