"ההזזות" ו/או החזרת כספים:
האירוע זז, לפחות פעמיים, אבל יש לזה כמה סיבות. אני לא אתחיל לנמק, אבל חבר'ה, תבינו, הוהפעה לא יכולה להתקיים בצפון, לאור המצב כרגע, וכמה שלנו זה היה יכול להיות נוח שזה ביום שישי, ועל חוף הים, ואפשר ללון במקום, אין שום מקום לקיים את המופע בלוקיישן דומה! גיל ראסטה וחברי ההפקה מטעם גילרון חיפשו לוקיישנים חלופיים בהמון מקומות. עם זה בכנרת, שנפלה קורבן אף היא לקטיושות, או בפלמחים, שלא עובדים בשישי-שבת וביום חמישי אינם פנויים, אפילו ניצנים וגני חוגה עלו לפרק, אך אינם מתאימים לכמות הקהל שהמופע מועמד (סדר גודל של 15,000 איש דרוש למקומות כאלו) זיגי מארלי ולהקתו לא נכנעו לאור המצב, ולא מבטלים את הגעתם!! וגם ההפקה לא נכנעת בשום פנים ואופן!! הנסיון הוא לתת את המקסימום תחת הנסיבות, ולאור המצב. כל ההפקה, וגם אני מטורטרים מכל המצב הזה. כל מקום אחר, גורר עלויות מטורפות והיות וההפקה צריכה כבר להתמודד עם עלויות גבוהות מאוד ועם מצב מלחמה אז האמפי פארק רעננה הוא המקום המתאים ביותר . היה חשוב מאוד לשמור את קיום האירוע בטבע, באויר הפתוח וכל התנאים בפארק רעננה מתאימים. האמפי ברעננה אמנם נשמע הזוי, (למי שלא מכיר), אבל זה פארק מדהים, שאני לא יודע מי מכם היה שם, אבל תראו שתהיו שם תבינו כמה זה מושלם! (אפילו שנטיפי רצו לקיים שם את אחד הפסטיבלים בעבר!!) הבעיה היחידה: האירוע ייסתיים יחסית מוקדם. מה זה אומר? להקות החימום והסאונדים יפתחו את האירוע בשעה 17:00 וזיגי ולהקתו יעלו בשעה 21:30!! אחרי ההופעה תהיה מוסיקה עד לא יאוחר מ 12:00 אני מאמין (דרישות העיריה) חבר'ה, ההופעה הזאת מתקיימת AGAINST ALL ODDS!!!! תבינו כמה שזה חשוב לבוא לחוות, ולתמוך! והמחיר? כרטיס לא יקר בכלל לעומת מה ששולם פה כבר בקיץ לראות את: הבלק אייד פיז (180 ש"ח) או סטינג (350ש"ח) או 50סנט (200ש"ח) או רוג'ר ווטרס (370ש"ח) או דפש מוד (300ש"ח) או אפילו מתיסיהו (150ש"ח) בקשר להחזרת הכסף, לא ניתן לקבלו בחזרה. זאת לא החלטתי, ואיני יכול לשנות את זה אז אל נא תתקפו אותי, אבל ההגיון שמאחורי זה אומר: ההופעות של הבארבי בחמישי ואכזיב בשישי התאחדו ליום חמישי, יום חול. תחשבו רגע, עם מראש היה נקבע התאריך למופע אחד ויחיד ביום חמישי, הייתם באים. אני לפחות. BLESS UP -יער