זיהוי אם אפשר - היה שם זוג דאיות?

razyho

New member
שמח שהערתי אותכם למרות ש...

לא הייתי צריך להשתמש במילים בהם השתמשתי ולכן אני לוקח אותם בחזרה ומתנצל. יש פה חברה עם ידע רב, ואם קצת יותר סבלנות למי שחסר לו ידע כזה הפורום יעלה על המסלול הנכון. זו לא פעם ראשונה שמתייחסים בזילזול פה לאנשים עם שאלות וכפי שאתם רואים, זה מבריח אנשים וחבל. גם הקטע של להעלות תמונות ללא הסבר ולא כחידה לא מוצלח כי השירשור שמתפתח בין המומחים לא תמיד עוזר לנו ההדיוטות (הידע שלי אמנם הרבה מעבר לממוצע אבל לא מתקרב לזה של התותחים בפורום) להבין בסוף השירשור או החידה מי הציפור (האם זה קפריסאי חורף ראשון או שני ולמה?). לתשומת לבכם

מי סוציומט?

למהירים בתגובות נזעמות ולמהירים עוד יותר בלהיפגע זה פורום. לא כנסת ישראל ולא הפינה לנימוסים והליכות של הגשש. צפרים זה להעליב צפרים זה לעקוץ צפרים זה תחרות לכל החיים. טוב לא כולם לכן אני עוד לא צפר. אבל בתגובות של התחמס יש רצון לדרבן להניע וגרום לאחרים להשתפר ולהתקדם. אז מי שלא הבין יבין מתי שהוא.

insomni

New member
האמת היא שאתה טועה...

שרשור הקפריסאי היה חידה, לפרסם מיד את כל הפרטים לא ילמד אותך כלום. לפתוח מגדיר ולנסות לזהות דווקא כן. ולכן הפירוט יבוא דווקא בסוף השרשור. ולגבי תותחים כן או... אני אולי בעל נפח אבל ממש לא תותח, ולא תמיד יודע לומר אם מה שאני מפרסם הוא בגדר קל או קשה, ואם ה"כיוון הנכון" הוא ללמוד יותר לזהות צפורים, אז דווקא שרשורים כאלו יובילו לשם, אם אתה לא יודע...תשאל! בפעם הבאה שתראה ציפור כזו בשטח, השרשור המעצבן רק יעזור !!!

razyho

New member
חבוב, אני דוקא כן פותח מגדיר

אם אינני מזהה את הציפרים לפני כן, בדרך כלל אני מזהה בלי המגדיר ואם המגדיר לא עוזר אז יש לי את הכי טוב בעולם של Del Hoyo ששווה כרגע כספית יותר מטלסקופ טוב. יש פה הרבה שוויץ ולא מדובר קר בשירשור הקפריסאי. תקרא מה אומרים עוד אנשים שנכנסו לפורום ובדעה שיש כמה שסוחבים אותו למקום לא כל כך טוב וגורמים להם לעזוב. אם טובת הפורום בעיניכם חישבו גם על האחרים והתאזרו במעט סבלנות כלפי אלו שאינם תותחים (תותח זו מחמאה שלא קשורה בנפח ואני מקבל אותה לעיתים מאד קרובות עם החברה שגולשים איתי בים וחברה שמתעניינים בבעלי חיים וצמחים. תותח בא כמטאפורה של ידע וניסיון ולא מילוי בבטן-בנת?)

insomni

New member
חבוב...קודם כל תרגע!!!

עכשיו תנשום עמוק, תקרא שוב פעם את מה שקראתי, צא לגלוש קצת כמו "תותח" אמיתי, תחזור תקרא שוב... ואז תתחיל שרשורים לכיוון הנכון, אולי אם היית בעצמך מדבר בטון נעים ומנומס יותר, היו נעימים אלייך... עד מתי צעירים יעלוזו... ודרך אגב, אני מעדיף את מילוי הבטן שלי על תותחות גולשית...בנת?

erpeled

New member
הזמנתי המגדיר - פשוט עוד לא הגיע -

לפי המלצתך - הזמנתי והוא בדרך -בדואר -מקווה לקבלו השבוע תודה בכל אופן על ההגדרות וסליחה על הטורח ערן

למעלה