כן, כאשר פועל זה לא משגע בזיהוי חברים
משגע רק כאשר מציינים בעת הדרישה לקוד, שאין דרך לקבל את הקוד לזיהוי (אבדה/הוסרה האפליקציה או אין נדידה, או שאבד הטלפון וכיו"ב), לעניין שחזור חשבון
לצורך העניין אפשר להגדיר גם יותר מטלפון אחד בחשבון הפייסבוק, ולהוסיף מספר מקומי בארץ היעד לקבלת קודים
במקרה שלי אני לוקח את הנייד איתי וממשיך לקבל סמסים גם בנדידה (לא עונה לשיחות ומכבה אינטרנט סלולרי בהיותי בחו"ל, לקבל סמס זה חינם), אבל ביתר מהמקרים אני משתמש בשיטת האפליקציה לקבלת קודים ואז זה לא משנה כלל אם יש קליטה לטלפון בחו"ל או לא, רק שהאפליקציה תהיה מותקנת, גם אינטרנט לא צריך, קבלת קוד זיהוי קשורה לתאריך, שעה והחצי דקה הנוכחית.
שיטות אימות דו שלבי זה כבר מזמן סטנדרט לאימות זהות בנוסף לסיסמא ברוב שירותי הרשת, לא רק פייסבוק... גוגל, מיקרוסופט, אפל, טוויטר, שירותי משחק למניהם (כולל סוני, אוריג'ין, סטים, נינטנדו וכו'), שירותי בלוגים למניהם, וכו', אף אחד כבר לא סומך על כך שסיסמא היא האמצעי היחיד להזדהות בחשבון כזה או אחר.
בכללי מבחינת אבטחת מידע, שימוש באפליקציה לקבלת קודים עדיפה על פני SMS, סמס בד"כ מגדירים כגיבוי ובנוסף או כשאין דרך אחרת לקבל קודים..