זיהוי נחש

aviadbarel

New member
זיהוי נחש

שלום לכולם, הייתי בסופ"ש בקוטג' של חברים ומצאנו בגינה שלושה נחשים. לבקשתו של החבר הנחשים נלכדו והועברו לשדה קרוב, בשל "חיבתו" אל זוחלים. הם שוחררו לא לפני שהספקתי לצלם אותם. מדובר בשתי ביריות ונחש נוסף שאני לא מכיר. הם נמצאו באי כריסטי (Christie Island) שנמצא באונטריו במפרץ ג'אורג'יאן (Georgian Bay) בקרבה למים. להודעה זו אצרף תמונה של הנחש הלא מוכר, ואח"כ אשרשר תמונות נוספות.

aviadbarel

New member
ואחרונה חביבה - שלושתם ביחד

ביריות למעלה ובחור(/ה?) הבלתי מזוהה למטה.

HyperViper

New member
כן, Northern Water Snake

נחש נפוץ מאוד בסביבות מקווי מים בצפון אמריקה... היו לי הרבה מפגשים איתם בתקופה שחייתי בג'רזי.

aviadbarel

New member
הנחשים שוחררו כשני קילומטר מהמקום בו נלכדו.

אני לא מכיר את החוק כאן אבל לדעתי אין בכך עבירה על החוק, הרי לא פגעתי בהם, ויתרה על כן, באיזור בו תפסתי אותם מדובר ברצועת החוף של האי, שמאכלסת קוטג'ים שתושביהם לא מקומיים, אלא חבר'ה עירוניים מטורונטו, ואם מישהו אחר היה רואה אותם כנראה הם היו מוצאים עצמם ללא ראש, כך שבסה"כ עשיתי לכולם טובה - לחבר שלי וגם לנחשים עצמם.

HyperViper

New member
אתה רק צריך לזכור

שאלו נחשים שחיים באיזורים של אגמים, נחלים וכדומה... הם לא ישרדו במקום ללא מקור מים קבוע...

aviadbarel

New member
אל חשש

מדובר באי די קטן כך שלא משנה היכן ישוחררו זה יהיה בקרבת מים בכל אופן שחררתי אותם בצד הלא מאוכלס של החוף, לא הייתי בטוח לגבי הנחש הזה אבל ביריות אני יודע שאלו נחשי מים... הם קרובים למים ורחוקים מאנשים... שילוב מנצח שכזה. תודה רבה על ההתייחסות! שמחתי לקבל את כל התגובות שלכם! וכמו שהבטחתי בכאן בעבר, עכשיו תחילה העונה שלהם, כי התחמם כאן ואני מתכוון לצאת לתצפיות, כך שאתם יכולים לצפות לתמונות נוספות בקרוב.

../images/Emo4.gif סליחה

קפצתי כמו... לפעמים אני מעצבנת גם את עצמי... בינתיים האינטרנט שלי היה מקולקל כנה וכמה ימים... עכשיו הוא כבר בסדר

omrilu

New member
גם אני תפסתי כמה בפנסילבניה,

אבל אצלי לא היה מצב להחזיק אותם בחופשיות, זה אחד הנחשים העצבניים והחזקים ביותר שנתקלתי בהם. אבל הם מאוד מרשימים, זה לא עובר בתמונה אבל הם מאסיביים כמו צפעים כמעט.

aviadbarel

New member
החבר'ה שאני תפסתי היו רגועים לגמרי

אבל ממש רגועים, כמו הכרכנים שאני מגדל, שנולדו בשבי. אולי בגלל שהם רק התעוררו בשנת החורף שלהם או מסיבה אחרת, אבל הם לא נשכו ואפילו לא ניסו לחמוק מבין ידיי.

omrilu

New member
איתי "התותח" מהפונדק ?

מה קורה בנאדם? התחלת את הלימודים? "אחווה" נכון?

tesnake

New member
כן, מהפונדק לשעבר..

כרגע מתרכז בלימודים באחווה, טוחן קורסים בפיסיקה, הסתברות, חדו"א ועוד דברים שאני בכל אופן לא מוצא קשר בינהם לבין ביולוגיה, נו טוב... מה איתך? אתה בארץ? צילמת עוד משהו מעניין בחו"ל? מה עם החיות שלך?

omrilu

New member
אני בארץ כבר די הרבה זמן האמת, מתחיל ללמוד

באוקטובר, כמו שאתה רואה בתמונה היו כל מיני דברים מעניינים בחו"ל ובשביל רובם העירו אותי מאמצע השינה כדי לתפוס כמו שאתה יכול לראות בתמונה. נ.ב זה באמת כי הייתי עייף ולא מסטול, מה שלא בהכרח נכון לשאר הטיול.

omrilu

New member
ringneck יש שם בכמויות מסחריות

ד"א שלחתי לך הודעה בפרטי.

למעלה