זיהוי נחש

omrilu

New member
סלמנדרה מסוג "שקר" כלשהו : )

מצאתי שם גם אחת ענקית שחורה צהובה, היא הייתה מדהימה אבל לא יצא לי לצלם אותה.

omrilu

New member
וזה מה שחיכה לי בבית כשחזרתי

האמת שלצערי הם בקעו לפני שחזרתי. 15 כרכני תירס: 10 סנואים, 5 אנריסטיים.

omrilu

New member
גם לי הוא הזכיר אותו

אבל היו יותר מדי מאפיינים שונים יחסית לתמונות שראיתי, יכול באמת להיות שזה תת מין שלו.

לפי המגדיר שיש לי

The Audubon Society Field Guide to North American Rptiles & Amphibians אני חושב שאתה צודק. אומנם במגדיר לנחש יש יותר דוגמא על הגב אבל נראה שהם זהים (Storeria dekayi).

HyperViper

New member
לפי הספרות

הם באמת אמורים להיות מאוד עצבניים אבל אלו שנתקלתי בהם היו מאוד מאוד רגועים. הם באמת נחשים מרשימים ומסיביים, באיזור ג'רסי הם היו בכמויות מדהימות, אני לא יכול לחשוב על מקומות דומים בארץ בהם פשוט יושבים ליד אגם ורואים עשרות נחשים גדולים מסתובבים לאור יום. הבעיה הייתה שזה הנחש היחיד שנתקלתי בו חוץ מבירית קטנה... כ"כ רציתי לפגוש את הTimber Rattle Snake ואת ה-Copperhead שחיים בסביבה אבל פשוט לא היה לי את המזל...

omrilu

New member
כן גם אני רציתי לראות אותם

שאלתי כמה אנשים שחיים באזור אם הם ראו אותם פעם והתשובה שקיבלתי הייתה שהם לא מגיעים לגבהים כאלה, למרות שלא הייתי בגובה משמעותי בכלל, סקרנטון, פנסילבנייה. בנוסף גם אני נתקלתי בהמון המון המון ביריות, 4-5 מתחת אבן אחת.

tesnake

New member
תודה רבה על התמונות אביעד,אנו שמחים

שיש לנו משתתף בפורום שגר בקנדה ויכול לתרום לנו תמונות ומידע מעניין שלא נגיש לנו, ובזמן אמת. מחכה בקוצר רוח לתמונות הבאות! אגב, מה שלום הכרכנים?

למעלה