זיהוי סרט אימה בבקשה.

M a r i a n21

New member
זיהוי סרט אימה בבקשה.

אני לא זוכרת את הסרט שראיתי בו סצינה של איזה כדור לבן שקופץ במדרגות...תודה מראש.

sapirush1

New member
אהה בקשר לפחד נקודה קום

(ד"א נראה לי שלזה התכוונת) אז ראיתי את הסרט אתמול והוא באמת יפה מה שכן הוא ממש מזכיר את הצלצול.. אבל מה שבטוח הרבה יותר מפחיד מהצלצול! מה שהוביל לכמה שאלות, ואני אודה לכל מי שיוכל לענות לי: 1. מתי יצא הצלצול הראשון ומתי פחד.קום? 2. מתי יצא הצלצול היפני ואיפה אפשר למצוא אותו? 3. השחקנית הראשית כל כך מוכרת לי! מי זאת ואיפה היא עוד שיחקה?

רועי123456

New member
איכס

שנאתי את הסרט הזה פחד נקודה קום מטומטם ולא מפחיד דגש על הלא מפחיד לא מומלץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

Spiritfall

New member
וואלה?

בדיוק התכוונתי לראות אותו. דווקא שמעתי עליו ממש המלצות חמות..

sapirush1

New member
לא אל תקשיב לו!

זה באמת סרט טוב ושווה אולי הוא לא אהב אותו אבל מלא אחרים כן ואני במיוחד אם אהבת את הצלצול תאהב גם את זה, הוא אפילו יותר מפחיד אבל ממש דומה.

רועי123456

New member
תקשיב =תקשיבי

אבל אם את רוצה תראי את הסרט הוא לא כול כך גרוע כמו פחד עד מוות חחחח אבל הוא קצת מטומטם ואני לא אהבתי אבל מה שבטוח שהוא לא יותר מפחיד מהצלצול

sapirush1

New member
לא אוהב לא צריך!

אבל תפסיק לשכנע את כולם לא לראות אותו מי שרוצה שיראה ויחליט!

רועי123456

New member
אני ממליץ לכולם לראות אותו../images/Emo91.gif

בשביל שיגידו שצדקתי ושזה סרט מטומטם

אני אנסה לענות על חלק מהשאלות...

הצלצול האמריקאי יצא ב2003 לא ראיתי את פחד דוט קום אז אין לי מושג... הצלצול היפני
יצא מסוף שנות ה90 ועד תחילת ה2000 לפני הצלצול האמריקאי... אפשר למצוא אותו במספר ממש מוגבל של חנויות דיוידי... באימיול [אם זה לא חוקי אפשר למחוק את ההודעה סליחה מראש]... או בערוץ יס באחד ממליוני המרתונים שהם חורשים עליה ביס 2 בלילה. נעמי ווטס? היא שיחקה בהמון סרטים... ביניהם 21 גרם ומולהולנד דרייב...

R y a n O

New member
תשובות חלקיות..

1. הצלצול הראשון ופחד דוט קום יצאו ב-2002 אבל הצלצול של הגרסה היפנית יצא כמה שנים לפני הגרסה האמריקאית 2. אני חושב שהצלצול היפני יצא לקראת סוף שנות ה-90 או תחילת ה-2000ואם יש לך יס הוא היה מאה פעמים ביס 3. אם את מתכוונת לשחקנית הראשית בצלצול האמריקאי קוראים לה נעמי ווטס והיא שיחקה בכינוס-ילדי התירס

רועי123456

New member
והוא מקום 99

בסרטים הכי גרועים חחחחחח ממש סרט תותח צריך לקחת אותו לאוסקר

אבל זה שאתה לא אוהב את הסרט

הזה זה לא אומר שצריך לשכנע את כל העולם ואחותו שהסרט גרוע... תן לאנשים לראות ולהחליט לבד...

למעלה