זיהוי סרט אימה בבקשה.

רועי123456

New member
אני לא מנסה לשכנע אני מראה עובדות

שאנשים לא אהבו את הסרט ולמה כול העולם רק 2 ילדים כול אחד והטעם שלו

טכנית זה כן נסיון שכנוע...

"אל תקשיב לה זה סרט מפגר ברמות" "איכס מה אהבת בסרט? סרט דפוק כמעט נרדמתי" "לכל אלה שאהבו את פחד דוט קום כנראה שאתם היחידים שאהבתם את הסרט הזה" "והוא מקום 99 בסרטים הכי גרועים חחחחחח ממש סרט תותח צריך לקחת אותו לאוסקר" אממ זה לא נסיון שכנוע?

רועי123456

New member
לא

גם הם אמרו אל תקשיבו לו וכול זה בקיצור תראו את הסרט ותבינו שבזבזתם שעתיים מהחיים שלא נדבר על Chandler Bing שכול סרט שהוא ראה זה ה סרט הכי מדהים שראה בחיים שלו.

Aeon

New member
אאאאאאווווווווו!!!!!!!!

בוא נסיים את הדיון בכך שנאמר שהסרט לא הצליח בקופות בארה"ב ועל טעם וריח לא צריך להתווכח יש כאלה ששמים לב לביקורות ויש כאלה שלא! אני בכל אופן לא אהבתי את הסרט...

Chandler Bing

New member
על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח!

אני אוהב, אתם לא! יאללה חאלאס!

דם דם

New member
חחח...את אותה שאלה אפשר

להפנות גם אליך,אתה יודע? שמתי לב שאתה נורא נחרץ בדעותיך לגבי סרטי מה שאתה לא אוהב אתה ישר אומר "חרא של סרט" ואני שואל את עצמי(ובעצם אותך) אז איזה סרט אתה כן אוהב כי נדמה שאף סרט אתה לא ממש אוהב.

רועי123456

New member
נדמה לך לא נכון

אהבתי את כול הסרטים שראיתי חוץ מאולי 5 ופחד דוט קום זה אחד מהסרטים האלה אז אל תמצאי עליי דברים כי אני שונא שממצאים עליי דברים!!!!

דם דם

New member
ככה פשוט נראה

שכול מיני סרטים שאנשים הזכירו אתה לא אהבת, כמו למשל הכפר(שהוא סרט לא משהו) פשוט נדמה שאתה לא מתלהב מהרבה סרטים. ואתה ישר קוטל אותם. וסורי לא התכוונתי לכלום במה שאמרתי, אולי תנסה לראות את הסרט מזווית אחרת ולא רק בשביל דם אלא גם בשביל המסר והעלילה

דם דם

New member
מישהו פעם כתב לך משהו על זה

אני לא ממש זוכר מזה היה...בכול אופן דיי רק התכוונתי לומר שהיו כול מיני מקרים על סרטים שאמרת שהם לא שווים(כמו פרוייקט המכשפה מבלייר,פחד נקודה קום ועוד כול מיני) מה שאני רק אומר זה שנראה שעל כול סרט שמדברים אתה לא ממש התלהבת ממנו.

דם דם

New member
בלי לפגוע

או משהו כזה....פשוט תנסה אולי לראות את הסרטים מזווית ראיה שונה חוץ מלחפש בהם אקשן, אולי קצת עלילה ומסר...ותנסה להיות פתוח לסרטים אחרים. אחרי הכול יש עוד סרטים בעולם חוץ מהצלצול או מה שאתה אוהב.

רועי123456

New member
מי מחפש אקשן תגיד

מאיפה הבאת את זה אתה אומר לי איזה סרטים אני אוהב ומאיזה זווית ראיה אני רואה סרטים מאיפה אתה יודע מה אני אוהב ומאיזה זווית ראיה אני רואה????

דם דם

New member
יאוו סליחה שנשמתי

עזוב שכח מזה, לא משנה, שכח מכול מה שאמרתי...טוב שאתה לא מרביץ לי.

דם דם

New member
זהו נרגעת

הפסקת אש??? בסדר מצידך או שיש לך עוד כמה דברים להגיד
ורק בשביל הפרוטוקול בוא תגיד לי אולי איזה סרטים דווקא כן אהבת

רועי123456

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo13.gif

אני הייתי עצבני ממשהו והוצאתי את זה אליך סליחה

למעלה