זיכרו
יום שישי יום מאוד עמוס

באג4

New member
זיכרו ../images/Emo70.gif יום שישי יום מאוד עמוס

ביום שישי יש הרבה מאוד עומס תנועה באזור וחייבים לנהוג בזהירות. בבקשה סעו לאט מאוד מאוד לאט בעיקר באיזורים בהם העומס רב ביותר כמו הקטע מהכיכר לרמזור. מחר גם יחזור הגשם אז אולי כדאי ליסוע עוד יותר לאט.

אירילה

New member
אתה יודע שהתנועה מצד תושבי לפיד

יכולה להיות הדדית ,כך למשל בשעות היציאה בבוקר ליצור פקק מלאכותי מצד תושבי לפיד ,אשר קצהו האחורי יגיע לקצה רחוב אהוד אצלכם,ולא רק ביום שישי, אלא בתחילת השבוע ובימי ד' העמוסים. כעת תהיה רציני , אתה חושב שזה מה שיזיז דברים ,זה רק יגרום למתח מיותר. עשה לי ואעשה לך דומה למשחק ילדים ,אלא שכאן השחקנים הם דווקא המבוגרים. ובכלל רונן הצהיר שאתם פועלים רק בצורה חוקית ,הפרעה לתנועה היא אחת מעברות התנועה ,אבל לא בזה מדובר . ואם כבר עסקנו בחוקיות ,הגשתם לבימ"ש בקשה להפסיק את העבודה ובית המשפט פסק רק שלא תירם חסימה כתוצאה מהעבודות ,העבודות לא נאסרו ,כך שבלפיד נהגו כחוק. ומעז יוצא מתוק ,כעת אין כבר "טיסות" נמוכות בקטע הירידה ללפיד והתושב של לפיד הגר בצד ימין של הצומת רחוב השקמה-הזית ,יכול לישון בשקט ביודעו כי אינו חושש יותר לביקור בית בחצרו מצד איזה רכב שאיבד את השליטה בירידה מהירה לכיוונו. ואל תשכח כי תושבי לפיד יכולים להגיב באותה הדרך שאתה מציע לחבריך בכפר האורנים וזה בהחלט מיותר.

ronpel

New member
גרשון לפחות תדייק או תקרא שוב

העתירה היא לא להפסקת העבודות כי הם כבר בוצעו בזמן הגשת העתירה. העתירה היא לגבי חוקיות ההיתר. נמתין לפסיקה ונדע.

TakeOne

New member
רונן, אני דווקא שמעתי אחרת -

עד כמה שאני יודע הבקשה הדחופה למתן צו ביניים הייתה רק להפסקת העבודות. (ואני לא מדבר על העתירה המינהלית, שעשוייה עוד להימשך זמן רב). תקן אותי אם אני טועה.

באג4

New member
בשביל להאט

את התנועה כל מה שהיה צריך זה באמפר. כשוטר לשעבר אני מתפלא שאתה לא הראשון להתריע על המעבר הצר שאינו מספיק למעבר שני רכבים מסחריים אחד מול השני. כשוטר לשעבר הייתי מצפה שתהיה הראשון שמתריע על כך שרכבים נאלצים לרדת מכביש לשוליים לא מוסדרים ומלאי בורות. כשוטר לשעבר הייתי מצפה שתתייצב מול כל מי שמסדיר חנייה באמצע שום מקום אבל לא מטריח להסדיר את הכביש המשובש. האטה של "טייסים" היא תמיד מבורכת ולכן אתה מוזמן ליסוע לאט היכן שאתה רוצה או להתקין באמפרים.

אעעי

New member
כשוטר לשעבר אפשר לנחש

בדיוק לאיזה בית הוא חושש בפינה..... והמבין יבין..... ומה אפשר לצפות משוטר פשוט כשיש הכשר מהדרגות הגבוהות??

אירילה

New member
מרוב ההתלהמות שלכם בנושא איבדתם

פרופורציות ,עד לאן הרחקתם לכת....הכל לכוון מפקד משטרת מודיעין ,אשר אשמתו שגר בלפיד ולא בכפר האורנים? ואולי הבית שהתכוונתי אליו הוא הבית הראשון מצד ימין בואך ללפיד מכפר האורנים?...אבל מרב העליהום שעשיתם על לפיד ,הפכתם לסומים ,יורים חיצים לחלל....

TakeOne

New member
ממש לא. בטח שלא בקרב הגולשים כאן

בדיוק כמו שאצלנו זה לא כך, כידוע לך....

שלוב של רגשי נחיתות עמוקים, שנאה ,

תסכול וקנאה לא הובילו לעולם לדברים חיוביים. נסו להתגבר על זה ולחשוב חיובית. אתם עדיין יכולים לשפר את מצבכם ולהציל את עתידכם ע"י מכירת הבית שלכם בלפיד וכדאי לעשות זאת לפני שיהיה מאוחר מדי (עוד חניות מאונכות...) שיפגעו באיכות המועטה שעוד נותרה בידכם.כן כן החלום ושברו.. תתעוררו חבר'ה! ותגידו לי במטותא, אם הגולשים כאן לא לטעמכם והבית לא יאה בעינכם, למה לא תלכו לחפש דירה להשכיר אחרת ותעזבו אותנו כאן בפורום בשלווה?

באג4

New member
גרשון, האם

התרעת בפני מישהו על הכביש ? אם כן קבל התנצלותי, אם לא - האם דעתך המקצועית שהכביש בטיחותי ? האם המעבר הצר אכן לדעתך מספיק לאפשר תנועה איטית אבל גם בטוחה?

אירילה

New member
sorry אבל אני לא סמכות מקצועית

בית משפט יוכל לקבוע זאת על סמך חוו"ד מקצועית ,גם לא שוטר מוסמך לקבוע האם כביש בטיחותי או לא ,הוא יכול לומר את דעתו אבל לא לקבוע. באופן אישי ,אני מסכים איתך שהמעבר הצר מאפשר תנועה איטית ובטוחה.

הראלקו

New member
עובדה מדהימה על נסיעה איטית

שלום איריליה, הידעת, אם נזרוק רכב מקומה רביעית הוא יפגע בקרקע במהירות 40 קמ"ש. הידעת, אם שתי מכוניות נפגשות חזיתית כשכל אחת נוסעת 20 קמ"ש, אזי מהירות ההתנגשות היא כפולה (40 קמ"ש). אני מתאר לעצמי שלא היית מאחל לאף אחד מתושבי כפר האורנים, למצוא את עצמו ואת משפחתו ברכב שנופל מגובה קומה רביעית אל המדרכה. חומר למחשבה... מה קורה לחור של הבייגלה כשאוכלים אותו? מה קורה לכביש מנוקב, עם שוליים הרחבים מהכביש, לבד בחושך, כשמצרים אותו...? טוב יעשה, כל מי שאחראי לאחזקת הכבישים הנמצאים בשטח השיפוט של לפיד, אם יקבל יעוץ משפטי על אחריות... אבל אם אתה אכן שוטר לשעבר, או אולי הורה בהווה, אולי תתרום שיחת טלפון של נסיון בחיים לא כל מה שקורה כאן הוא מאבק מי מהישובים יותר שנון בפורום

הראלקו

New member
ואני חייב לסייג

מובן, שכל שכתבתי לא רלוונטי, אם אכן מתכוונים לסיים את העבודות: היינו, לסלול את הכביש, להאיר אותו ולסמן את גבולותיו ערב טוב ושבת שלום לכולם

למעלה