זיכרו
יום שישי יום מאוד עמוס

אשתו1

New member
לא שווה תגובה = תגובה

אתה מוזמן לא להגיב וללכת לנוח באחת החניות החדשות שלך, להסתכל על היער ולחשוב מחשבות...

אירילה

New member
איומים במסרים

אני יושב בבית ותוהה עד לאן הגיע הוויכוח האינסופי הזה ,קיבלתי היום מסר איום אישי וברור מאחד הגולשים תושב כפר האורנים ,כולי תקווה שזו לא דרככם ושאותו גולש הוא פרי בואש שאינו מצייג את דרככם ,אני תקווה שגם אצלינו בלפיד יודעים לשמור על שפיות ולא שולחים מסרי איום לתושבי כפר האורנים. הבעת דעות היא אחת ממעלות הדמוקרטיה ,גם אם לא לרוחם של כולם ,אבל מכאן ועד לקבלת מסר אם איום על חייך ,זה הוא חציית קו אדום ומסוכן. אני קורא כאן לכל הגולשים לגנות את אותו הגולש. שתהיה לכם שבת שקטה וחמה גרשון

אלי בקר

New member
איומים , שפיות ? אתה צוחק עלינו?

אחרי האיומים על חיינו וחיי ילדינו שאתה והחברים שלך הצבתם לנו בכניסה לישוב כבר בפעם השלישית השנה אתה מעיז לדבר על איזה מאיים עלום שם ששלח לך מסר. אתם שפויים? אין גבול לחוצפה שלך. תעשה טובה ופשוט תעוף לנו מהפורום ותקח את כל החברים שלך איתך.

אירילה

New member
אתה יודע מה אלי? אתה צודק

באמת שהפורום שלכם התדרדר לתהומות. אני מבטיח לך שכאן לא אדרך שנית.

ה ד ס א

New member
אלי בקר, הפעם הגזמת../images/Emo46.gif

ואל תשווה בין איומים,איום הוא איום ואני מקווה שלא יחזור. אפשר לחוות דעות, אפשר בסגנונות שונים כפי שכל אחד שונה, אך יש קווים אדומים-ולפחות פה, כדאי מאוד שלא נחצה אותם.

kiyossi

New member
על איומיםו חוסר במידע-עדכון והבהרה

הודעה זו פורסמה על ידי בפורום לפיד לעיונכם: א. חבל מאד שתושבים משני הישובים לוקחים את התנהלות המצב באופן אישי כאשר אינם מודעים כלל למתרחש בשטח ולוקים בחסר אינפורציה עכשוית. כמובן שבעיית המעבר ועוד בעיות אחרות נוגעות גם באופן אישי לכלל או רב תושבי הישובים אך בל יעלה על הדעת להכנס לתגרות מילוליות כלפי אזרח אחר רק בגלל דעותיו השונות משלנו. כולנו בחרנו את מועמדינו בתוך בחירה שהם יעשו עבורינו את ההחלטות הנכונות וכאן המקום והזמן לתת להם את תמיכתנו על התנהלות דרכם. באם ודרכם זו לוקה או שגוייה לדעתנו עלינו לפנות אליהם או ליצור אופוזיציה בעלת רב קולות, בטח שלא בדרכים כוחניות ובודאי שלא באיומים אישים על אדם זה או אחר שבמקרה זה אין לא כל החלטה על מהלך הענינים. המדובר על "אירילה"(גרשון). איומים כגון אלה אין מקומם בקהילותנו ובקהילתכם והן יטופלו ע"י הגורמים המוסמכים בהתאם. ב. בתאום משותף ביני לבין קבוצת תושבים משני הישובים שמתהווה בימים אלה אנו מנסים יחד ליצור קבוצה ענינית שתבין את המהלך שיביא לפתרון בעיית המעבר ותשים מאחור את עניני העבר עם מבט חיובי לפתרון הבעיה בצורה מהירה, קבועה ושתהה מוסכמת על שני הצדדים. ג. טימי ורונן-אני זורק כאן כפפה שגדולה עלי אך בהחלט מאמין שקטנה עליכם. כמו שאני מכיר את טימי וממה שהתרשמתי משמועות על רונן גם, אני משוכנע כי תקחו חלק במפגש זה שבעקרון מתוכנן לסוף השבוע הבא כי בלעדכם כל ההודעות והדיבורים כאן בטלים. בהצלחה לכולנו יוסי

ronpel

New member
יוסי כבר אישרתי להראל את השתתפותי

מכיון שאני וטימי לא יכולים לקחת החלטות בשם הוועד חשוב שיגיעו רוב חברי הוועד למפגש הנ"ל. אני ממתין לתאום התאריך. ותודה על הרמת הכפפה רונן

kiyossi

New member
../images/Emo127.gifרונן ערב טוב

מתייעץ איתך: א. קיימת האפשרות לקיום ישיבה בין שני הועדים בהשתתפות שתי הקבוצות (לפיד/כ.האורנים) כדי להבין ויחד למצא פתרון. ב. מפגש הבהרה והצגת עמדות שבו יקחו חלק שתי קבוצות התושבים שללא נוכחותך ונוכחותו של טימי לא תתרום מאום להבנה ולהמשך התהליך בשלב ראשון כאשר במעמד זה נבין את התהליך ה"מורכב" המונע המשך התהליך. ג. אני מבין ואבקשך לאשר זאת כי קיימת הדברות בין הועדים אך בגלל נושאי ויכוח שונים כמו מיקום תוואי הדרך,בירוקרטיה וענינים כספיים התהום רק הולכת ומעמיקה ואני מבקש כאן מכולם לעשות "ריסט" ולהתחיל ממקום חדש. שמחתי להכיר תושבים מישובך שיחד עימי מרימים את הכפפה והקרדיט בהחלט שייך גם להם. מקווה שיחד הדרך תיסלל (ת"מ)לעתיד טוב יותר לכולנו. תאום מועד דרכי, דרך הראל או שרון. שבוע טוב על כולנו יוסי

ronpel

New member
איך מתקדמים

יוסי כרגע אין הדברות בין הוועדים -ולכן כדאי מפגש ראשון שכולל תושבים שבאים ללא מטענים שליליים מן העבר. במפגש כזה אפשר לעלות את הבעיות הקיימות ולסכם על דרכי הפעולה למציאת הפתרונות. אם נצליח בזה- זה כבר יוביל לפתרון המיוחל. אפשר לשלב גם את נציג כפר רות כי לפחות לגבי כביש הגישה יש להם חלק מהותי בפתרון לפחות בתוואי הדרומי והתוואי המערבי שעובר בין לפיד לכפר רות. יו"ר האגודה שלהם בקשר איתי ואני בטוח שהוא ישמח להשתלב. כפר רות נמצא בתהליך של הפיכה לישוב קהילתי והם רואים בלפיד וכפר האורנים חלק חשוב בהשתלבות שלהם באזור. אני אהיה בקשר עם הראל לתיאום הזמנים. שבוע טוב רונן

kiyossi

New member
רונן OK

אך צריך להיות מקובל על שני הצדדים- קרי גם ועד לפיד שאיני מייצגם כמובן. עלי מקובל בהחלט מה שכתבת. יוסי

אעעי

New member
מה אתה קופץ? הבנת למי התכוונתי?

יתכן והחוק איתכם (ואני מסייגת כי לפעמים גם חוקים מקפלים... ומוחצים...והכל בשם צרות העין והשנאה) אבל איפה המצפון מתחבא?

ענת קדם

New member
../images/Emo73.gifכמעט תאונה

הבוקר לקחתי את ילדי כמדי בוקר לבית הספר כשדרכנו עוברת לדאבוני בדרך החתחתים שהינחילו לנו גאוני ועד לפיד . כאשר הגעתי לאי התנועה "הממש הכרחי" החדש, נאלצתי לעצור בחריקת בלמים מילימטרים ספורים ממכוניתו של הגאון הוגה הרעיון והביצוע הידוע בשם טימי לא להאמין אבל הוא הצביע על השלט שעברתי כאילו הייתי צריכה לעשות משהו אחר על הכביש .{הוא פנה שמאלה} האמת שאין לי מושג מה זה היה . מישהו אולי יודע?

anataa

New member
הבן אדם מסוכן לציבור.

מזל שזה נגמר כך ולא בתאונה. נראה לי שהוא פשוט מתגרה בתושבים ונהנה להתעלל. אולי הם תקעו שם שלט עצור (מהכיוון של כפר האורנים כמובן)? הוא לא ירגע עד שישפך דם, וגם אז הוא יגיד שזו אשמת קברניטי כפר האורנים (ולצערי לא רק הוא, יש לו כמה תומכים עוורים בלפיד).

מימין לאי תמרור תן זכות קדימה

לא חשוב כרגע עד כמה אני אוהב או לא את השינוי שנכפה עלינו,לתמרורים צריך לציית ולא רק כי זה החוק אלא בגלל העובדה שהם אמורים לשמור על חיינו. אז תנו לוועד ולמושי להוביל את התנהלות הדברים ובואו נשמור על חיינו.

אעעי

New member
הוא בא לממש את זכות הקדימה

בחייך ענת, הבחור השקיע כל כך הרבה כסף ואין מי שיממש את זכויות תושבי לפיד ולכן הוא טורח בכל יצאה מביתו לבקר את המוניומנט החדש . זכות לגיטימית לא?

למעלה