זימונים למו"ר

dorin276

New member
קיבלתי זימון למס"ר!!!!!!!

שלום! קיבלתי זימון למס"ר - 8 ביוני. מי עוד בא בתאריך הזה?... המכתב הגיע במעטפה של המרכז הארצי לבחינות והערכה. רשומות שם את"א והטכניון. רשום שמי שמועמד לירושלים, צריך לסמן במשבצת כדי שציוני המו"ר יועברו גם לשם... לסיכום ניכר שנשלם 600 ש"ח ולא 1,800.... בהצלחה לכולם וקבלת מכתבים מהירה!! מתי אב"ג ישלחו כבר זימונים לראיונות?

זימון למו"ר...

הגעתי הביתה ומה מצפה לי בתיבת הדואר?? טמ טמ טמ... זימון למבחני מור (
) ... בטופס תשלום יש אפשרות לסמן - "אני מעוניין שהציונים שלי על השאלונים במור יועברו לאוניברסיטה העברית".. יש למישהו מושג למה ירושלים צריכים את הציונים? ואם זה רק למטרות עתידיות (גם להתחיל מור בעברית) האם הם לוקחים בחשבון את המידע שהם מקבלים? טנקס

lernery

New member
עד כמה שאני יודע

גם בעברית יש השנה מו"ר ככה שבמקום לעשות פעמיים תעשי פעם אחת

שמעתי שמועות אבל...

הייתי בטוחה שהם יישמו את זה רק בעוד שנה שנתיים... על "חוברת ההדרכה" אין את הסמל של העברית...רק טכניון ואת"א.. אבל אם כן then I am not a happy camper : (

lernery

New member
כל מדעי הרפואה\רפאו"ש שמנסים לעבור

על סמך בגרויות.. אבל אני לא סגור על זה מאה אחוז..

Regina Phalange

New member
אז למה להפחיד מועמדות../images/Emo3.gif

אתה יודע מה היא עושה לי אחר כך בבית??
סתם, לדעתי אין השנה מו"ר אחרת כבר היינו שומעים משהו מהדיקאן, הוא נורא אוהב להגיד איזה שינוייים הוא מתכנן וכל מה שהוא אמר תקף בינתיים לשנים הקרובות אבל לא לשנה הנוכחית

dorin276

New member
עכשיו אני סקרנית...

עכשיו אני סקרנית אם הזימון הגיע בעקבות הטכניון או את"א.... מי מהם יותר זריז?
אני גם סקרנית אם לא נשמע בכלל מירושלים עד אחרי תוצאות המו"ר... ומה באמת נסגר עם הסכם בירושלים?

E L E A N O R

New member
מו"ר

אפשר לשאול איזה סכם יש לך בתל אביב שגרם לך לקבל כבר עכשיו את הזימון למו"ר? גם אני מעל הסכם אבל שום מכתב לא חיכה לי בתיבה:(

dorin276

New member
המכתב בטח יגיע ביום ראשון! ../images/Emo13.gif

סביר להניח שעוד יגיעו מכתבים בימים הקרובים - אחרי הכל עכשיו סופ"ש. הסכם שלי בת"א 733.78, בטכניון 96.15 ובירושלים לא ידוע; אני לא יודעת לפי איזו אוניברסיטה זומנתי... מה שבטוח שאפשר עדיין להמתין למכתב של ב"ש!!

mmm wondering

New member
וואווווו..למה אני לא קיבלתי?

הסכם שלי בת"א 732.99 ובטכניון 95.07????? נלחצתי...by the way בהצלחה :) מקווה שאני הבאה בתור

פרח 23

New member
מזל טוב ..שאלה לי אליך

מהו הרכב הבגרות שלך? ציון הסכם שלך בטכניון ממש גבוה!!! כל הכבוד! אפשר לשאול מהו הפסיכומטרי שלך או ממוצע בגרויות? שיהיה בהצלחה

dorin276

New member
יותר מדי פיסיקה ../images/Emo6.gif

בטכניון כידוע אוהבים פיסיקה! בבגרות שלי יש 5 יח' בפיסיקה, כימיה, מתמטיקה ואנגלית - אבל צחוק הגורל שהציון שהכי מעלה לי את הסכם (אולי לא בטכניון אבל בכל האוניברסיטאות האחרות...) זה ה-5 יח' במוסיקה (רסיטל). ממוצע הבגרויות שלי ברוב האוניברסיטאות 11.07. פסיכומטרי - כמו רוב החבר'ה כאן בפורום התחלתי סביר ושיפרתי פעמיים. כשהיה לי 745 חשבתי שזה מספיק טוב ואז גיליתי שזה גבולי... הפסיכומטרי כרגע על 761 - מי יודע, אולי אני אצטרך לשפר שוב!!!
שיהיה בהצלחה...

למעלה