זימונים למו"ר

dorin276

New member
אני לא בטוחה אבל...

כפי הנראה כרגע זה אותו מבחן לת"א ולטכניון, נבחנים פעם אחת... את המכתב קיבלתי במעטפה של המרכז הארצי לבחינות והערכה, כתובות שם את"א והטכניון, ולא כתוב מטעם איזו אוניברסיטה קיבלתי את המכתב. בחוברת המצורפת כתוב: "מועמדים יוזמנו להשתתף במערכת מור מטעם אוניברסיטת תל-אביב או מטעם הטכניון, או מטעם שני המוסדות גם יחד. כל מועמד יידע ביום הבחינה (לכל המאוחר) איזה מוסד הזמין אותו. מועמד שהוזמן ע"י מוסד אחד בלבד לא יוכל להשתמש בציון מערכת מור במוסד שלא הוזמן מטעמו, אלא אם כן בשלב כלשהו של תהליך הקבלה ציון ההתאמה (ציון הסכם) של המועמד יעלה בקנה אחד עם דרישות מוסד זה". כלומר אולי נקבל גם מכתבים מהאוניברסיטאות עצמן בקרוב. המסתורין כרגע הוא לגבי ירושלים.... הם יקבלו את תוצאות המו"ר, אבל לפי המכתב ניתן להבין שהמו"ר לא מאורגן על ידם ואין להם חלק בו, בניגוד לאת"א והטכניון... האם יהיו ראיונות בירושלים בנוסף למו"ר??? ואם כן, האם ציוני המו"ר ישוקללו עם הראיונות/סכם/?....

Rulaa

New member
למה לא הוזמנתי :,(

שלום חברים ! לי יש סכם של 96.99 בטכניון ו 748 בתל-אביב ועדין לא הזמינו אותי !!!!!!! :,(

Rulaa

New member
כן

כן דואגת ! כי טרם קיבלתי איזשהו מכתב מתי זה צריך להגיע..

סיון87

New member
למיטב ידיעתי

רוב המועמדים לא קיבלו עדיין זימונים וגם למי שקיבל יש סכם יותר נמוך משלך אז אל-לחץ!

Rulaa

New member
לסיוון

מודה לך... וואי איזה לחץ סיון יש לך איזשהו מידע על מבחן מו"ר ? כאילו דוגמאות או איזשהי אינפורמציה

סיון87

New member
../images/Emo163.gifהיי מותק

1.אשמח לדעת איך קוראים לך(את יכולה גם לשלוח מסר) 2.אני כותבת סיון עם ו' אחת ואני גם רגישה לזה אז אנא ממך
3.אי שם למעלה בדף האינטרנט, בדיוק מתחת לכותרת הפורום "לימודי רפואה" רצות להן כותרות של נושאים מדוברים בפורום, בניהן גם קישור מדהים למצגת המתארת בפרוטרוט את כל המניעים, המטרות,וזוויות הבדיקה של הבוחנים במבחני מו"ר. את מוזמנת ללחוץ ולהנפש. 4.מידע כללי יותר אך רשמי תוכלי למצוא באתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה:http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=764528334&selFol=858736097&flag=1 5.בהצלחה!!!

Rulaa

New member
:)

היי ס סי סיו סיון ! קודם כל ,לי קוראים רולא . בקשר לשם שלך זו הייתה טעות , לחצתי חזק על ה- ו' , שימי לב שכתבתי את השם שלך עם ו' אחת ;) טוב , בקשר למצגת ראיתי אותה לפני כשעתיים . תודה בכל אופן :) והלינק מהאתר של המרכז הארצי גם כן קראתי מזמן ! :) תודה חמודה על היחס. אני מה זה מעוניינת לשמוע מסטודנטים שהיו במבחן הזה , עברו או נכשלו , לא חשוב.. סיון, האם נרשמת לרפואה השנה ?

סיון87

New member
הי רולא

חשבתי שהניק שלך הוא לא יותר מכינוי.. אני מכירה מישהו משנה א',אמנם עתודאי, אבל יש לו חברים שעברו את זה..אני מחכה לקבל זימון כדי להתחיל להציק לו.. וכן, נרשמתי, מקווה שיהיה טוב..

Rulaa

New member
ואני אציק לך !

שלום סיון ! סיון אני מכירה גם כן כמה סטודנטים משנה א' ומחכה לזימון, אבל אף פעם לא שמעתי מהם על המבחן.. אז כשיזמינו את שתינו אני אציק לך ואת לי

סיון87

New member
באמת אפשר

לארגן קבוצה של אנשים מהפורום לעשות סימולציות לקראת המבחנים לארוז את כל הרוע האצור בכם ולהתקיף אחד את השני עם שאלות מגהינום..
מה דעתכם?

Rulaa

New member
הממ..

אוקיי הפסיכומטרי שלי עומד על 728 מה שמעלה לי את הסכם זה ממוצע הבגרות (בטח יחד עם הפסיכו )..

hilushm

New member
למה לא קיבלתי זימון????????

ויו, איזה סכמים מטורפים יש לכם!! יש לי 802 בב"ש ו728 בת"א, יש סיכוי שלא יזמנו אותי? על ירושלים והטכניון נראה לי כבר שכדאי לוותר עם פסיכומטרי 714 אבל יש מצב לת"א???

למעלה