זינה חוזרת לערוץ 10 מיום ראשון הבא בשעה 18:00. שידור יומי א-ה. העונה הלא מצונזרת.
O Ozarks New member 22/7/02 #1 זינה חוזרת לערוץ 10 מיום ראשון הבא בשעה 18:00. שידור יומי א-ה. העונה הלא מצונזרת.
C Caeser New member 22/7/02 #9 כן זה בטוח!!!!../images/Emo6.gif לפי המדריך שידורים הדיגיטלי ביום ראשון יש זינה בשש והם מתחילים את העונה מההתחלה...
כן זה בטוח!!!!../images/Emo6.gif לפי המדריך שידורים הדיגיטלי ביום ראשון יש זינה בשש והם מתחילים את העונה מההתחלה...
G gabrielle New member 23/7/02 #12 אתם מבינים מה זה כל יום פעמיייייייייייייייייייייייייייים ביום זינה!!! יאואואוו חלום חיי התגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לראות את גבי יום יום זה פשוט פנטזיה איזה כיף איזה אושר
אתם מבינים מה זה כל יום פעמיייייייייייייייייייייייייייים ביום זינה!!! יאואואוו חלום חיי התגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לראות את גבי יום יום זה פשוט פנטזיה איזה כיף איזה אושר
ז *זינה* New member 23/7/02 #17 פעם בביפ, פעם בערוץ 10... ../images/Emo13.gif ואני עדיין חושבת שזה בשידור יומי כי הם מפחדים מהבלאגן שנעשה להם אם הם לא יספיקו לשדר את כל העונה לפני שירצחו להם את הערוץ...
פעם בביפ, פעם בערוץ 10... ../images/Emo13.gif ואני עדיין חושבת שזה בשידור יומי כי הם מפחדים מהבלאגן שנעשה להם אם הם לא יספיקו לשדר את כל העונה לפני שירצחו להם את הערוץ...
X xena son New member 23/7/02 #13 איזה שיגעון זינה חוזרת לערוץ 10 דיוה דיוה דיוה דיוה אלילילילילישיאה אני לא מאמין החלום השלישי שלי התגשם כמובן שהראשון והשני גם על זינה אני לא מאמין אני לא מאמין
איזה שיגעון זינה חוזרת לערוץ 10 דיוה דיוה דיוה דיוה אלילילילילישיאה אני לא מאמין החלום השלישי שלי התגשם כמובן שהראשון והשני גם על זינה אני לא מאמין אני לא מאמין
י ילדת נצח New member 23/7/02 #14 אני מקווה... שאתה מודע לזה שזאת לא לוסי בתמונה, ולא זינה האמיתית... ואם לא, אז ידידי, מצבך גרוע... רוצה זינה אמיתית? בבקשה.
אני מקווה... שאתה מודע לזה שזאת לא לוסי בתמונה, ולא זינה האמיתית... ואם לא, אז ידידי, מצבך גרוע... רוצה זינה אמיתית? בבקשה.
B Benjemin New member 23/7/02 #15 מתי זינה חוזרת לערוץ 10 ? תנו לי את כל הפרטים (יום, תאריך מדוייק, שעה והכל) ! אוהב את כולכם, בן !
O OrphanOfWar New member 23/7/02 #18 אני רק מקווה ../images/Emo4.gif שהם יתקנו את הסאונד המחורבן שלהם עד אז.........(ממש) טוב נו, עדיפה זינה אילמת על היעדר זינה בכלל!
אני רק מקווה ../images/Emo4.gif שהם יתקנו את הסאונד המחורבן שלהם עד אז.........(ממש) טוב נו, עדיפה זינה אילמת על היעדר זינה בכלל!
D Dafi the Mighty New member 24/7/02 #20 הממ... כנראה שהפרק יהיה קאמינג הומ, ושהם משדרים הכל מחדש. סבבה!!! בדקתי את זה בלוח השידורים של וואלה, וגם כתוב בצד שמדובר בזאנר של סדרות, ושיש הגבלה- אינו מורשה לצפייה ללא השגחת הורים. חחח, כמה צחקתי...
הממ... כנראה שהפרק יהיה קאמינג הומ, ושהם משדרים הכל מחדש. סבבה!!! בדקתי את זה בלוח השידורים של וואלה, וגם כתוב בצד שמדובר בזאנר של סדרות, ושיש הגבלה- אינו מורשה לצפייה ללא השגחת הורים. חחח, כמה צחקתי...